Mamici de mai-iunie 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Ralucutza, infasoara-l intr-un scutec umed.Eu stiu ca peste 39 sa te duci la medic.Eventual, foseste si un supozitor cu paracetamol daca ai.

Luana, sper sa nu ai probleme mari.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Cine se mai ocupa cu listuta? Daca pana maine nu incearca nimeni o sa incerc eu desi nu ma prea pricep, dar sunt atatea fete care trebuiesc sa fie puse pe listuta.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Felicitari, Dana-Zax si sotul lui Zax! Sa va traiasca Horia! E chiar Voinicel, asa cum scria in josul mesajelor lui Zax!

Luana, sper din tot sufletul sa-ti rezolvi re-pe-de problema de sanatate! Copacul care nu a cazut ieri peste Hora mi se pare ca ti-a spus exact ce-ti trebuie acum: exista variante mult mai rele de necaz! Slava Domnului ca nu a fost rau ieri si ne gandim frumos la tine, azi!

Raalucutza, si eu as merge la doctor cu puiul! Se poate sa-i varieze temperatura si in functie de cat e de cald afara sau de cat se agita el, dar poti sa stii?

Citeam ce scriu mamicile despre reprizele de nervi prin care trec bebelusii. Pe langa ca e perioada aia de adaptare despre care ni se zicea si la cursurile pentru gravide - cand se simt depasiti de noutati, saracii bebelusi, si se deprima sau se enerveaza si ei, temperamentul oricum e innascut, nu? Acum isi formeaza deja personalitatea, frumuseii! E bine, totusi, sa fii la capat de lista de gravide, ca apuci sa te educi din experientele celorlalte!

Gata, merg la treaba! Azi sunt o harnica, dupa ce saptamana trecuta nu am avut chef de nimic si am tot stat sau m-am invartit degeaba prin casa! Trebuie sa profit de perioada din zi cu picioarele doar pe jumatate umflate, ca pe seara nici nu pot umbla bine! Pupici! Acum, ca stiu ca am intrat in sapt 39 de sarcina si ca burta e coborata de 2 saptamani si ca pot sa nasc oricand, nu ma deranjeaza sa mai astepte Ana o zi-doua. Mai am si treaba, mi-e si un pic frica... Si vreau s-o vad...

EllaX, 38w3d cu Ana-mica-din-burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Intrebare:

Stie cineva ce acte trebuie pentru emiterea certificatului de nastere a bebelusului?
Multumesc frumos!

EllaX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Bine ai revenit Ama,ai un bebelus superb sa-ti taiasca.
Zax sa-ti traiasca bebelusul e un scumpel.Si al meu se stamba,plange,se strange uneori cand mananca.
Marilena si Robert (2 mai 2006)

Mergi la inceput

Ellax pentru certificatul lui bebe iti trebuie cartificatul de casatorie,buletinele,un timbru fiscal,si cerificatul constatator de la maternitate,toate in copii xerox.Asa mia trebuit mie.
Virgi ai o frumusete de bebelus.
Marilena si Robert (2 mai 2006)

Mergi la inceput

gicutza sa-ti traiasca bebe Ana,e o scumpete.
Diana ai o fetita superba,sa-ti traiasca.
Fetele care au facut cezariana,stiti dupa cat timp se poate face gimnastica?
Ama arati foarte bine,eu am ramas cu 6 kg.si numai slabesc deloc de o luna de zile,si nu mananc mult,fac si masaj dar degeaba,trebuie gimnastica.
Marilena si Robert(2 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Marry si baietelul tau e scumpic foc, sa va traiasca!!Ei, e gata si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78577" target="_blank">povestea nasterii scrisa intre doua tipete ale lui Sebastian!
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by raalucutza

copilul meu are febra 37.5 de ieri seara...cand ii asa cand ii scade...........credeti ca e periculos????sa fug cu el la doc???

RAALUCUTZA&RAUL CELESTIN (21 mai 2006)

asistenta mea zice ca pana la 37.8 este ok

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Salutare la toate mamicile, bebeii si burticile care asteapta bebei

Multumesc anticipat pentru galeria facuta si incurajarile din partea voastra. Nu am apucat inca sa citesc ce s-a mai intamplat. Mai dureaza pana ne intram in ritm.

Am si eu o intrebare pt. mamicile care folosesc pompa de muls. Eu am una cu para dar nu sunt multumita deloc de ea. Trage la inceput cateva picaturi de laptic dupa care o pun pe san si sta acolo ca ventuza dar din san nu mai curge nimic. Sa fie pompa de vina, sa fie de vina neindemanarea mea sau faptul ca inca nu mi-a venit laptic ca lumea? Ideea e ca dupa aia daca incerc cu mana mai ies cateva picaturi dar la pompa pauza. Ce ma sfatuiti. Sa imi mai cumpar si o pompa cu piston?
Sunt mai bune? Fetele care aveti pompa, de care aveti cu para sau piston? Care e mai buna?
Va rog din suflet sa imi raspundeti.

Felicitari mamicilor care au nascut intre timp cat am lipsit noi de pe forum si nastere usoara mamicilor care urmeaza.

Aura(39) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput