Mamici de mai-iunie 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Buna burtici, mamici, tatici si pitici,

Vreau sa va anunt ca ieri, 18.06.2006 la ora 14:20 clubul din mai-iunie a crescut cu inca un membru! In acest miraculos eveniment greutatea clubului a crescut cu 3.950 kg si lungimea cu 55 de cm.

Daca are cineva timp sa ne treaca pe listuta am ramane profund recunoscatori .

Dana este bine, azi va iesi de la reanimare (cu toate ca dilatatia a fost maxima, cezariana s-a impus ca solutie finala).

la toata lumea!

Aici este Horia la varsta de 2 ore :
http://pg.photos.yahoo.com/ph/zaxdutu/detail?.dir=/8bb7re2&.dnm=753dre2.jpg&.src=ph

Dana lui Horia Alexandru

POZE
Voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

arleena nu m-am suparat deloc!

Dana lui Horia Alexandru

POZE
Voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

zax ce dulceata grasunica aveti. SA VA TRAIASCA!!!
virgi si tu ai o scumpete mica acolo numai buna de mancat. Eu il pup toata ziua pe fi-miu pe falcute, as lua-o si pe papusica ta la o tura de smotocit
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
V-am vazut puiutzii,sunt scumpi foc!
Eu nu am nascut, bb nu da nici un semn si eu nu mai am rabdare!
Am fost la control, totul este bine dar nu s-a lasat burta, dupa doctora ar trebui sa nasc peste vreo 3 saptamani...offf!
Felicitari proaspetelor mamici si nastere usoara celor care se pregatesc de nastere!
Va pe toate !

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

imi cer iertare ca mai uit sa scriu, insa tin pumnii tuturor fetelor atunci cand se apropie momentul nasterii, iar apoi ma bucur la fiecare bebe !! problema e ca, adesea, intru un strop, apuc sa citesc, sunt alaturi de voi, insa nu am timp sa scriu, apoi, mai tarziu, cand am timp de scris nu mai stiu cui i=am urat si cui nu...

ieri am avut niste trairi....

a cazut un copac peste mine!!!!!!!!!! veneam din parc, cu carutzul, cand, pe aleea de la iesire, a cazut in capul meu, din senin. pe vrate, pe cap... n-am patit nimic, insa daca as fi fost cu un pas mai in spate cadea pe Hora. dupa ce au luat copacul si am curatat copilul de frunze si crengute mi s-a facut rau de groaza imaginandu-mi se s-ar fi putut intmapla. nici nu pot sa pun pe hartie..

iar seara am facut iar frisoane, urat, ca si cu o seara inainte, de fapt noapte. si, din intamplare, am pus termometrul. 39,7
eu n-am mai facut febra de vreo 15 ani, fac extrem de rar. pana la urma am chemat salvarea (degeaba, va voi povesti), iar acum fug la spital. se pare ca am o infectie in uter, asta banui eu, vom vedea. va tin la curent

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;

Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Oooff LUANA, ai grija de tine si de bb!
Itzi tzin pumnii !
Mult succes la doctor si incearca sa gandesti pozitiv.Nu trebuia sa se intample asta dar bine ca nu a fost mai rau!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Luana.. bre.. fa-ti si tu cruce cand iesi din casa..
Ma bucur ca ai scapat teafara... ce intamplare.. asta e ca-n filmele cu ghinionisti..()
Sanatate multa, ai grija la doctor..

Adriana 39w3d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

copilul meu are febra 37.5 de ieri seara...cand ii asa cand ii scade...........credeti ca e periculos????sa fug cu el la doc???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Ralucutza...mie doc mi-a zis ca bebe alimentat la san are voie sa aibe temperatura pana la 37.4.Sincer io de cate ori i-am luat-o nu avea mai mult de 37.0.Mai bine mergi la doc. sau macar suni sa vezi ce-ti zice.

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Luana...imi pare rau de ce ti s-a intamplat.Si la mine banuiesc tot o infectie dar care se manifesta atipic...ca cica la lauze care mai si alapteaza e imunitatea scazuta si nu e musai sa faci febra sau sa ai dureri(io n-am avut nici una nici alta) si m-am indopat o sapt cu antibiotice(3 feluri-maine ma duc din nou la eco sa vad ce mai e prin uterul meu) lu' bebe i-am dat Humana si io am facut febra musculara de la pompa.De aseara papa din nou de la mine .Sper ca mi-a trecut si ca nu mai iau alte pastile inca o sapt. ca in ritmul asta...

Ama...bine te-ai reintors,ai un bebe tare dragalash.Vad ca arati foarte bine...iti faceai griji degeaba.

Zax felicitari pt grasunel.

Gravidutzelor...mai aveti rabdare...o sa va fie dor...Desi mi-aduc aminte ca atunci cand au inceput nasterile nu mai aveam stare nici eu.

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos

Mergi la inceput