Bebei de Martie- Aprilie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 6
Qamar spune:
Monicule, eu zic ca da, in jur de 2 nu e bine?dar oricum mai vbim si maine, vroiam doar sa-ti zic ca vin, cu sot cu tot
a, si cu Bia, of course
Noe si Anne Bianca(14.03.2006)
Cooking for my baby
tcelen spune:
aileana,bine ai revenit!!!felicitari ptr comoara de baietel sa va traiasca si sa va bucurati de el!!pupici
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998
kim spune:
Mai fetelor, iar ati scris in nestire, pe cand ma trezesc eu gasesc cateva pagini pline.
Ce fain ca va puteti intalni...
Noe, eu o duc pe fata cu masina, in scoica, dar ea sta in spate, e reglementat aici si nu ma risc.
Ciuf, bairam de 25 de persoane, e mare? Iar am ras ca nebuna la noul episod al lui Luk Muk.
Fetili, am luat vopsea de pictat (pe baza de apa), un gri metalizat! si am rezolvat amprentele lui fii-mea, arata misto. O sa mai repet procedura peste vreun an. Pana atunci ma exersez cu vopselele la pictat... De cand mi-am dorit!
Acum gagica se joaca cu manutele, rade, se distreaza de una singura, il mai cearta pe Winnie, mare figura e!
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
Pispirica spune:
Buna seara feteleeee!!!!!!! Noi acu ne-am intors din plimbari si profit de faptul ca perluta inca mai doarme sa va zic si io 2 vorbe, ca azi nu prea m-a lasat mneaei.
MP am fost in recunoastere. Langa blocul meu este Z24 si 23. deci tu probabil ca stai mai catre Sibiu. zic io. parerea mea. care este...
Mara am primit mailul. dupa ce termin aci ma apuc de formular.
Kim parca am auzit si io ceva cu eclipsa de soare, da nu mai tin minte exact. sa fie de la eclipsa?
Catrinel imi plac stirile de la fata locului. Pupam transmitzatoarea de stiri fotbalistice Catrinel Mamaluoana.
Ciuf pupam Luk cel bestial si pe sora lu Farfuzel.
Mari mai ajung si io prin parc da pana acu nu te-am vazut. da acu vad ca se pune de o gaseala. noi maine plecam la tara. daca e vremea frumoasa si ne place s-ar putea sa ne intoarcem duminica, daca ne intoarcem tot maine, duminica sunt prezenta in parc, cu sot sau fara sot
Acu ma duc sa completez formularul cu intrebari ca acu se trezeste perluta.
Pupiiiiiiiiiiiiiiicii.
_
Anamaria mami lu'
Biuta perluta (29 martie 2006)
Pispirica's album
tcelen spune:
KIM,m-am uitat la toate pozele cu fetita ta si vreau sa spun ca e o scumpa,e atat de dulceeeeeeeeee!sa va bucurati de ea!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998
serendipindity spune:
Noe, ora 2 in parc, am retinut, da' cand? maine sau duminica? ca vreau si io sa vin cu baietzii mei!
dea0277 spune:
simona_toma, si a mea face caca verde si este de la fier. nu stiu cum o hranesti pe a ta, daca ii dai lapte praf sau san, dar laptele praf are o gramada de fier in el si se zice ca ei nu il asimileaza tot si atunti iese prin caca. ca si la adulti cand maninci mult fier, spanac sau altele, ma scuzati, se coloreaza caca.
Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
Qamar spune:
Seren', duminica, ptk maine ma spal pe cap si dureaza o zi jumate
Cooking for my baby
alinaalex spune:
buona sera!
io-s rupta de oboseala fetelor, azi am facut atatea lucruri, incat nu-mi vine sa cred: de dimineata curatenie, spalat, calcat, ba chiar am apucat sa fac dus in liniste, fara sa imi fie teama ca plange ala micu'...la 12 amiaza am plecat de acasa, l-am dus pe Marc la o prietena (cu caruciorul, pe jos), l-am lasat la ea si m-am dus la coafor,pedichiura, manichiura, ca maine ma duc la nunta!
Dupa aia l-am luat, l-am dus acasa, i-am dat sa papi si am iesit iara afara pana la 9 seara, iar papi si baitza, iar acum doarme beton, in patutzu nou, ala in care doarme si acum toata noaptea. Apropozito, azi a dormit pana la 8!Ce chestie...ii place, asta e.
Catrinel, ce misto, am vazut pozele de la meci, super cool! Mi-aduc aminte cum faceam planuri eu cu sotzu' pana anul trecut, ca o sa mergem si noi la campionatul mondial in Deutschland, ca putem sta la neamuri...intre timp a aparut Marc, e prea mic sa-l trambalam prin Germania. Eu ma uit la TV la mai toate meciurile, ca-s microbista rau...Si ce stadion super in Frankfurt...ce fain de voi!
Mariana, ai dreptate, , Marc a mostenit gena de neamtz, daca ma uit mai bine la el, seamana bine si cu socru-meu, el are ochi albastru-verzui, deschis. Ma enerveaza ca in poze nu au iesit bine ochisorii, adica par mai inchisi la culoare, asta-i din cauza blitzului.
Mihaser, ce fain ca mergi la concert cu Shakira. Si eu am fost la Metallica, numai ca la Budapesta, in 1991, ehehei! Atunci au mai fost si AC/DC si Motley Crue.
No, ma duc sa ma trantesc in pat si la somnen! Noapte buna.
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
Qamar spune:
fetele, asteptam oaspeti!
Guguluff, welcome! (sper ca ai gasit topicul)
Cooking for my baby