Bebei de Martie- Aprilie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 5
Qamar spune:
duamna Valentina Welsh sa se prezinte la apel, da imediaaaaat, da?
sper ca sunteti ok, Welshilor!
Noe si Anne Bianca(14.03.2006)
Cooking for my baby
MP spune:
Mari,frumoase pozele.Le-am admirat impreuna cu Vladut.Nu stiu ce sa zic cu reintorsul colicilor...Alea se mai si intorc?Abia am scapat de ele cum Doamne iarta-ma sa se intoarca?!
Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad(27.01.2002) si Matei(14.03.2006)
Pozele noastre
simona_toma spune:
Noe, acu ma uitai la dieta.Nu stiu ce sa zic, poate ma apuc si eu, daca vad ca nu razbesc cele 4-5 kg cu mancare putina si impins la carut.Tu cum te descurci?Poti sa nu te abati de la ea?
Monica, adresa mea: simonatoma_26@yahoo.com
Noe, facem galerie?
Tina, Tina, Tina, vrem un semn de la tine.
Nu se poate sa ne fi uitat asa repede.Nu ti-e rusinica?Nu cred ca bebe David Nicholas te solicita in fiecare minutel al zilei.Asa ca treci te rog frumos pe la noi sa ne pupi macar
Si mai sunt o gramada de mamici de care nu mai stim nimic:Doublemom, Zuzilici, Serj, Tecla, Dananita, Lady Hawk, etc, etc.Mai, fetelor, vrem sa stim si noi cum va merge.Nu ne parasiti!!Ne lipsiti!!
A, era sa uit, de miere mi-a spus pedriata la care am fost alaltaieri.Nu-i dau de capul meu.Daca ea zice ca e bine...Nu stiu mai, dupa cine sa ma mai iau.Asa citisem si eu ca nu se da pana la un an.
Noe, eu i-am rarit mesele lui Edi pt ca ma apucase disperarea, manca putin, aruncam o gramada de lapte.Si am inceput sa-i dau la 3,4 ore.Cand isi roade manutele rezolv cu domnisoara Suzi.Sa stii ca nu infometez copilul.Daca ii dau sa pape la 2 ore, cam cand incepe asa sa rontaie la degetele, se joaca cu tetina, rade, n-are treaba cupilu'.Asa ca, mai rarut cu mancarea.
V-am lasat, mi s-a trezit brotacelu' si vreau sa-l mai scot la aer.e cald afara, dupa multe zile ploioase si vantoase.
Pupici multi, multi
Simona si bebe strumf Eduard Gabriel(10.04.2006)
serendipindity spune:
Catrinel, MP, Andreea Georgiana, Mihaser, Kim, Noe, Pispi, Mariana, v-am trimis cate un mail. Aida mi-a raspuns deja la intrebari, a fost super rapida. Va pup pe toate si pe bebei!
mihaser spune:
Revenim!
MPmersi
Ciuf concertul e in iulie...poti fi sigura ca o sa va povestesc...oricum sunt sigura ca o sa fie super...noi am fost si la Metallica in 99 si a fost de neuitat...ce tare e LuK...il pup! manca=l=ar mama de curios!
Lasa ca o sa ai o unghiuta nou-nouta si o sa fie foarte faina cand o sa pui lacul tau rosu!
Rocsana mi se pare ciudat ca abia la 1 an fac analize...si cum depisteaza anemia?
Mari pai hai si tu la TM! Te pup si o sa merg eu sa caut jucaria...tot vin duminica la bucale...el fusese in Pantelimon...saracu e burlac si uite ce-l pun sa cumpere!
Noe eu am laudat initiativa...lasa tu nu mai fi asa modesta!
Simona nu te necaji ptr ca si al meu mananca tot 120 ml!
Anymony bine ai venit pe la noi!
Mara ti-am raspuns la mail! Ce mai face Iustin? Cum te-ai descurcat in sesiune?
Al meu cupil, vorba Tinutei, face kk cam des...am schimbat 3 scutece in 2=3 ore...si a papat decat lapte de la san
Mihaela&Cristian 25.03.2006
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
nshiro spune:
Am mai pus poze cu Maria incepand de aici:
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/detail?.dir=/a30f&.dnm=3a4cscd.jpg&.src=ph
Va pup si revin.
rocsana si bebe maria
tcelen spune:
SIMONA_TOMA,foarte bine ca a facut singur,dar de ce everde??????????
MARI78, felicitari ptr bebela grasunica si frumoasa!!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998
aileana spune:
Si de data asta am intrat hotarata sa va scriu, dupa ce am cautat de nebuna pe la mamici, ca io inca ma mai cred in martie-aprilie...poate? Asa ca nu stiu nici cum arata semnatura, cred ca nici nu conteaza, vreau sa va pup pe toate, sa va urez multa sanatate voua si bebeilor si sa va promit ca intru sa va citesc si sa va mai scriu despre noi.
Andrei este o comoara vie, Dumnezeu a fost bun si mi-a dat un copil pe sufletul meu, vioi, vesel, vorbaret, exact ca mine si ca tatal lui.
Am vazut ca in dreptul nostru pe lista nu apar Apgar, lungiomea si greutatea de la nastere. Am luat Apgar 9, 3.600kg si 52cm. Si cum dimensiunile mici nu ne caracterizeaza, exact acum o luna, la 2 luni si 10 zile, avea 6.360kg si aproape 65cm. La vaccinul de la 4 luni o sa-l ma cantarim din nou si va spunem.
Acum va pup, fug sa scot degete din gurita si sa mai stam la taclale noi doi.
Cu mult mult drag, Ileana si Andrei Ioan, 3 luni si o saptamana
Ileana si
Most wanted baby
Pozele noastre
Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get
MP spune:
Pai fetelor,duminica dupa pranz e bine?Un 3-4-5 asa?...hmmm?cine se baga?Veniti si cu sotii ca si eu mi-l iau.
Maraaaa,nu am primit nici un mail!!!
Simona,in seara asta iti scriu!
Aileana,ce bine ca ai mai scris! Nu ne parasiti mai fetelor! Ramaneti in club.Io ma vad alaturi de voi si peste 20 de ani.
Va pup si cand am timp mai intru.
Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad(27.01.2002) si Matei(14.03.2006)
Pozele noastre