Bebei de Martie- Aprilie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 7
Qamar spune:
Alinaalex, ma bucur tare mult ca ai rezolvat problema cu dormitu!
acu vin si eu ca Gica Contra: din cate stie neuronu meu, nu prea e bine sa ii faci poze la bebe mic cu blitzu..Asa mi-a zis si tanti doctora in maternitate...acuma nu stiu pana la cate luni, insa eu si acuma ii fac doar cand e lumina, sau setez camera pe night-vision fara blitz...
Nu te supara, zic si eu asa din ce mai aud pe la 'radio santz'
Noe si Anne Bianca(14.03.2006)
Cooking for my baby
Guguluff spune:
Am facut o boacana. stateam ca bb in brate si cu ochii pe dc. si cu betisorul de ureche o stergeam pe Eli. cand a marait un pic. betisorului i se trasese vata si era doar plastic... am ramas socata. nu vad nimic in ureche dar ma tem sa n-o fi zgariat-o. si sincer abia il bagasem. aveti mare grija cu armele astea albe
http://www.victorstoica.ro/eliza.html
ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta
Qamar spune:
Alina, daca nu l-ai bagat prea adanc, adica ii stergeai doar pavilionul urechii si nu se vede nimic, nu cred ca-i bai...Eu le cam evit, ca Bia nu prea are stare , si mai bine o cosmetizez cu prosopelul........
oricum, bine ai venit din nou!
Daca vrei sa fii si tu pe lista Mamicilor de mart/aprilie, trebuie sa dai niste date (cred ca data nasterii bebe, numarul de saptamani la care s-a nascut, greutate, lungime, Apgar, spital, doctor, oras...) cum vezi pe prima pagina la celelalte fete... si la urmatorul capitol deschis vei aparea si tu pe lista, thanks to Mariana
Cooking for my baby
Guguluff spune:
Unde-mi dau datele, pls? eu v-am urmarit cand erati burtici dar e naucitor chatul asta. ma pierdeam in el.
Qamar spune:
quote:
Originally posted by Guguluff
Unde-mi dau datele, pls? eu v-am urmarit cand erati burtici dar e naucitor chatul asta. ma pierdeam in el.
poti sa le treci aici intr-un mesaj si cineva care are idee cum se editeaza lista de la inceput ti le va trece...SI relax, ca nu e asa de greu, iar timp sa te obisnuiesti este..numa' la scutece 4 ani cica (aici in forum, in realitatea..pfuuai, maxim 2, sa speram!)
Sunt incoerenta ca am baut si eu o bere dupa 100 de ani....
Cooking for my baby
Guguluff spune:
10 aprilie (DNP 20 aprilie, 38w4d)- Bucuresti, Sp. CFR2, Dr. Mihalache Florina, (natural), Guguluff (21.07.1980)
Eliza-Maria - ora 3.00am, 3.100, 50cm, Apgar 9
Guguluff spune:
M-am chinuit ceva... Diana ce bine ca bei si mananci ce vrei. si eu pot sa beau dar fara alcool si unde mai e distractia.
Catrinel_17 spune:
MARA, sa mor io daca am mai auzit asa aventuri kkcioase!! ti-am trimis chestionarul. Bafta!
Inca nu am condus singura cu bebe. Mi-e si groaza sa ma urc la volan, am impresia ca nici nu mai stiu sa conduc!!
Felicitari SIMONA TOMA!! Ai grija cu mierea, nu ii mai da, nu are rost sa risti, chiar si pt kk!
MARI, 14 cm! Wow, super! Oana crescuse 12 cm in 5 sapt, da io zic ca au masurat-o prost. E imposibil sa creasca atita!
Daca e agitata si maninca mai mult, poate fi puseul de crestere de la 3 luni!
MONICA, indraznesc sa zic ca te inteleg cind zici ca nu mai poti (si ai si 2 mindruletzi). Eu am momente cind nu mai pot cind ma simt groaznic de singura. Toata ziua numai cu bebe.... citeodata abia astept sa vina tati de la servici, ca simt ca ma fac una cu peretii…sa mai vorbesc si io cu un adult!! Noroc ca acuma e mama aici, cred ca o iau razna cind pleaca!
MIHASER, eu in Timisoara am locuit in blocul cu Motzul, linga Mall, wow, si acuma e piscina acolo! Ce miiisto! Ce m.as fi dus! Mergeam in Dacia de 2 ori pe saptamana sa inot…
AILEANA, bine ai venit inapoi! Bine…ne-ai gasit! , ca sa zic asa.
KIM, fa o pozica la amprente, sunt curioasa cum au iesit…
CIUF, zau viata ta nu e plictisitoare deloc!!
ALINA, acuma zau, faza cu patutzul e de coma. E fantastic cum doarme acuma toata noaptea! Cre ca si lu oana ii place patutziul, ca a trecut extrem de rapid la somn de 8 ore. Cre ca de la 6 -7 saptamani. Io intrasem in panica. evident….
Sa mor io NOE, chiar ca esti incoerenta! Hihihi!!! Da misto ca ai lasat asa, ca sa citesc io de 3 ori sa ma intreb ce naiba ai vrut sa zici
GUGULUFF, (misto nick ) bine ai venit la noi!!
Acumaaaa, PISPIIIII! Mey, vreau sa zic distractie placuta la tzara, si sa va odihniti! Unde mergi si la cine? Zi tot! Da’ tooot! Si vreau si poze. Pozeaza si ceva gaini, ca am uitat cum arata (alea vii)
Maaai, ce fain ca va intilniti!!
Io am fost super harnica (asta ca a stat mama cu Oana fro doo ore si am dormit DUSA si seara dupa ce a adormit Oana dupa citeva smiorcaieli (decente) am bagat calcat, spalat pe jos, curatat faianta in baie, facut curat in bucatarie, sters praful, pus rufe la uscat, pus rufe in dulap!
Acuma ma duc sa ma culc cele 7 ore pina se scoala Oana!!! Noaaapteee bunaaa, cooopiiii!!!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
mariana_1976 spune:
Catrinelule, te-ai dus deja la somnic? Si nu sarbatoresti cu noi??
Am voie sa-i trag o cintare la ora asta matinala?
LA MULTI AAANI CU SAANATAATE
SAA-TI DEA VIATA TOT CE-TI DORESTI
ZILE SENINE SI FERICIIREE
LAAA MULTI ANI SAA TRAIESTI!
Hai,cine mai vine sa-i ureze cite ceva??
Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)
mariana_1976 spune:
Guguluff, bine-ai venit la noi! Sa-ti traiasca printesica!
Incerc sa-ti trec datele pe listuta cit de curind!
Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)