Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Hadica cum ma Moni nu e nimeni?! treci si da raportul despre Diana!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SILVI noapte buna! Super ideea cu muntele! Pe Valea Prahovei ar fi super, ca e mai central si se ajunge si cu trenul,ca si da ca imi iau masina,nu ma incumet cu ea la drum lung

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Ma Mira se spune cica the more, the merrier... na, ce sa-i faci, mai dureaza pana va inveseliti

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

MIRA mama se pare ca la tine pe strada nu vrea soarele sa razbata! Pai iti doresc multa rabdare si de-acum inainte. 20 de ani zici?Hai sanatate multa la kinderashi si

SILVI pai vezi sa ne trimiti un TIR sa ne transportam si noi cu toate cele pana la voi acolo.

MONI stai bre nu vezi ca am aparut? Ia-o si pe cuscra-ta aia ca vad ca e cam scumpa la vedere de la o vreme.
Bre IRINO ce ai?

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Liliana, eu mai stiu cum am masurat-o? 2 carti si metrul..dar cred ca o vroiam mai lunga si poate mi-am imaginat..
Anasebe, cred ca am sa incep sa o trag...cand de cap, cand de picioare, ca la Patul lui Procust !
Bee, zau ca m-am distrat citind postarea ta cu cele 2 fete pe post de dadace.., chiar ca ai gasit o solutie eficace! Bine ca e fetitza cuminte cateodata...asta ca sa te mai contrazica, stie ca o barfesti pe forum !
Moni, eu mai stau putin, pana la ultima masa...pe la 12!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Moni Cu care cu ea? Cu masina sau cu Diana? oricare ar fi, io zic sa te incumeti. Dar ia-ti masina.

poze Tiberiu
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRA Si noi ne mai plangem
ANASEBE pai Diana ... doarme
Hranita biiiiiiine,plimbata,gadilata,imbaiata etc. Si a iesit partzial din greva de la tzatza

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Beiii, am uitata ca sa va spui, ca i-am dat lu' fii-miu azi morcov fiert cu mar copt si a papat vreo 10 lingurite si apoi a bagat lapte. A inceput marea diversificare!

poze Tiberiu
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

BEE ca mi-am adus aminte.. ai facut vaccin bre... s-ar putea sa se fi cumintzit razvratita ta micutza. Eu am mai zis... papanasul s-a educat dupa vaccinul de 2 luni. Asa ca BEE mai bine mai tarziu decat niciodata. cumintizica si ne mai intalnim ca ai vazut astia mici ce se zbenguiau impreuna.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Silvi, vad eu maine cum scot banii...poate am noroc! Noapte buna si somn usor sa ai!
Mira, zau asa, cand o boala, cand alta...cu 3 copii nu-i de glumit, eu cu unul si abia ma descurc... lui David sa-i treaca!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput