Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 8
teolinda spune:
Anooo
si bun venit in clubul bucatareselor
uneori comode
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
monica70 spune:
Anasebe ... de masina e vorba. Am carnet de vreo 5 ani,dar am condus 2 saptamani masina firmei de al servici acasa si invers si cateva drumuri la tzara ,in Bihor,cu tati sau fratelo alaturi,evident nu tot drumul.Deci antitalent.Sau mai bine zis fara practica...de vreo 2 ani.Ghita e total antitehnica,asa ca el se limiteaza la 

Cu Dacia lui tati e crima oricum,acum vrem sa o dam pe cele 30 de mil si sa iau credit macar pentru un Logan ca pentru mine aia e lux (si pentru tati
) Doar fratelo e cu Volswagenu' 
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
teolinda spune:
Mai slaba miscarea si caterinca unde ati lasat-o?
GIOVA iesi din barlog sau numeri banii de avans?![]()
LILIANA
si
anasebe spune:
Bey, Teolinda, i-a las-o tu pe Ana a lu' Bee. I-am lasat azi in pace sa se pipaie si altele, ca dormea Tiberiu, dar maine.....poate doarme si maine
.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
miraklucker spune:
zilele astea am fost sa o masor si sa o cantaresc pe Selin . Are 5.800si ceva si 60 cm cica intinsa bine
. saptamana trecuta i-am dat niste suc de morcov si de mere, s-a cam strambat ea dar la baut. Azi i-am dat banana prima oara....si a mancat tot ce i-am facut. A reusit sa se intoarca pe o parte de pe spate....intindeam rufele afara si o auzeam cu tipa cand am ajuns sus era fericita intoarsa pe o parte....nu ajungea fata la jucarie!!!
La Daria cred ca stiu care-i baiul azi i-am descoperit un colt de masea probabil ca din cauza ei face asa....iar David nu a mai iesit azi din apa ....si era rece!!!
Teolinda... pai peste 20 ani cand oi scapa de ei![]()
Mira
mami de DAVID
(15.08.2002), DARIA
(20.11.2004) si
SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
anasebe spune:
Io mi-s bucatareasa comoda. Momentan. Mai ales ca am gasit intr-un sfarsit si piureu simplu de morcov si d-ala cu mere. Asa ca pana se obisnuieste fii-miu cu leguminoase ca sa bage la greu, nu ma apuc de gatit.
irina Te uiti la vreun meci ceva?
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
teolinda spune:
Mai Moni tu ai auzit de "Clubul Matiz-istelor"?
Je, Ana , Anda.. si care mai sunteti bre?
Pai cand ne proptim noi puradeii in scaune si carucioarele pe scaunul din dreapta.. sa vezi apoi viteza pe noi![]()
LILIANA
si
miraklucker spune:
Ingrid, parca vad ca maine topaie pe aici si nu mai are nimic....vrea din nou la baie....nu m-am dus azi la stand de grija sa nu se raceasca Daria mai rau si uite ca sa racit David
.
maaa, e o caldura la noi....si acum curg apele pe mine.....da-mi placeeeeeeee decat frigul ala care parca nu se mai termina!!
Mira
mami de DAVID
(15.08.2002), DARIA
(20.11.2004) si
SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
anasebe spune:
Moni hai care are Liliana dreptate. Traiasca Matizul. Suficient spatiu, pt. o cumparatura, 1 copil si 1 carut. Frate, si de ce sa mint, io o calc nene.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
teolinda spune:
ANO deci ai mai bagat o tura de shopping?![]()
Stai bre linistita ca maine sper sa doarma al meu... ii dau eu pipaiala...
la somn cu el ce il fac fustangiu de la 6 luni?![]()
LILIANA
si