Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Anooo si bun venit in clubul bucatareselor uneori comode

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Anasebe ... de masina e vorba. Am carnet de vreo 5 ani,dar am condus 2 saptamani masina firmei de al servici acasa si invers si cateva drumuri la tzara ,in Bihor,cu tati sau fratelo alaturi,evident nu tot drumul.Deci antitalent.Sau mai bine zis fara practica...de vreo 2 ani.Ghita e total antitehnica,asa ca el se limiteaza la
Cu Dacia lui tati e crima oricum,acum vrem sa o dam pe cele 30 de mil si sa iau credit macar pentru un Logan ca pentru mine aia e lux (si pentru tati ) Doar fratelo e cu Volswagenu'

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Mai slaba miscarea si caterinca unde ati lasat-o?
GIOVA iesi din barlog sau numeri banii de avans?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bey, Teolinda, i-a las-o tu pe Ana a lu' Bee. I-am lasat azi in pace sa se pipaie si altele, ca dormea Tiberiu, dar maine.....poate doarme si maine.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

zilele astea am fost sa o masor si sa o cantaresc pe Selin . Are 5.800si ceva si 60 cm cica intinsa bine. saptamana trecuta i-am dat niste suc de morcov si de mere, s-a cam strambat ea dar la baut. Azi i-am dat banana prima oara....si a mancat tot ce i-am facut. A reusit sa se intoarca pe o parte de pe spate....intindeam rufele afara si o auzeam cu tipa cand am ajuns sus era fericita intoarsa pe o parte....nu ajungea fata la jucarie!!!
La Daria cred ca stiu care-i baiul azi i-am descoperit un colt de masea probabil ca din cauza ei face asa....iar David nu a mai iesit azi din apa ....si era rece!!!
Teolinda... pai peste 20 ani cand oi scapa de ei

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Io mi-s bucatareasa comoda. Momentan. Mai ales ca am gasit intr-un sfarsit si piureu simplu de morcov si d-ala cu mere. Asa ca pana se obisnuieste fii-miu cu leguminoase ca sa bage la greu, nu ma apuc de gatit.
irina Te uiti la vreun meci ceva?

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Mai Moni tu ai auzit de "Clubul Matiz-istelor"?Je, Ana , Anda.. si care mai sunteti bre?
Pai cand ne proptim noi puradeii in scaune si carucioarele pe scaunul din dreapta.. sa vezi apoi viteza pe noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Ingrid, parca vad ca maine topaie pe aici si nu mai are nimic....vrea din nou la baie....nu m-am dus azi la stand de grija sa nu se raceasca Daria mai rau si uite ca sa racit David.
maaa, e o caldura la noi....si acum curg apele pe mine.....da-mi placeeeeeeee decat frigul ala care parca nu se mai termina!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Moni hai care are Liliana dreptate. Traiasca Matizul. Suficient spatiu, pt. o cumparatura, 1 copil si 1 carut. Frate, si de ce sa mint, io o calc nene.

poze Tiberiu
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

ANO deci ai mai bagat o tura de shopping?
Stai bre linistita ca maine sper sa doarma al meu... ii dau eu pipaiala... la somn cu el ce il fac fustangiu de la 6 luni?

Mergi la inceput