Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 6
anasebe spune:
Ingrid Stai sa vorbesc cu pilotul. Poate o ia si pe Gio. Mai trage draga de fata ca poate s-o lungi!
Liliana fata eu vin, dar tu vii mai tarziu, poate ma plimb singura prin IOR. Sa vezi atunci ce-mi iau zborul spre Canada s-o maciucesc pe Denisa. Dar las' ca i-am trimis un esemes sa-i spun ca venim maine.
Bre, mi-e lene sa ma uit in urma. La ce ora e intalnirea?
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Moni Fata si eu tot incerc sa pun poze pe cd, dar nu se lipesc, mama lor sa le ia de poze.
Am chef de caterinca! Cine ma acompaniaza?
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
monica70 spune:
ANASEBE trimite mai avionu ala si la Arad si puneti-o pe Emma sa cante si pentru mine maine, ca la Arad n-a dus-o ma-sa ,desi avem aeroport
MONI care DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
anasebe spune:
Nu stiu despre ce bani e vorba, dar daca nu vina Anda maine puteti sa-i mi-i dati mie, cu dobanda cu tot, ca nu ma supar.
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Bree, ia mai lasati-mi pilotul in pace. Nu de alta, dar e si gradinarul in concediu.
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
monica70 spune:
auoleu,am gatat de citit si cam bate vantu' p-aci.Parca vad ca ma culc si la dimineatza gasesc 20 de pagini
Am uitat sa le zic la multi ani si felicitari sarbatoritilor si para - sarbatoritilor de zilele astea ,ca eu cu hardu ala ...ciuciu!
Si bun venit noilor mamici!
Hopa ca aintrat si LINDA!!!!!!
unde esti?
ALBUME DIANA
monica70 spune:
No, daca nu intrati,trec iar pe hardu cu conta sa mai copiez poze pe CD-uri si ciuciu net acolo !
Si nu va zic nici de Diana
ALBUME DIANA
silvi_2005 spune:
Anda, ti-am trimis mailul, pupicei si noapte buna.
Ingrid, fii serioasa, poti sa-l scoti si cu cartea de alegator, sau cu pasaportul, doar n-o sa stai fara bani pana ce iti faci alt buletin.
Cata si noi am ramas cu o groaza de hainute de vara din USA nepurtate, ramase mici...imi vine sa mor de ciuda. Anul asta i-am si zis soacrei mele sa nu-i mai ai f multe ca raman si pacat de ele uite sa sunt atatia copii sarmani fara haine si noi nu purtam hainutele. Eu am dat hainute care mi-au ramas la o prietena, inca dinainte sa aflu de cazul fetei de la Bistrita, i-am zis ca dupa ce le poarta sa mi le dea inapoi si le dau pe toate la saraci, ca se bucura de ele. Pe viitor asa voi face, ca noi prea facem risipa.
Liliana, retin faza cu mielu.. anul viitor sunt bebeii mai mari, chiar ne-am putea organiza sa ne intalnim si prin alte locuridin tara. Eu personal promit ca vara viitoare sa organizez aici in zona, undeva la munte ceva. Cred ca ar fi fain sa ne intalnim noi si bebelasii la un gratarel...
Fetelor, fug si eu la culcarica, Anasbe, Bee, Moni si restul pupicei si noapte buna.
poze
teolinda spune:
Bai eu am intrat am mai iesit.. am strans rufele din pat ca de pe sarme direct in pat le-am aruncat azi si n-avea "vedetu'" familiei unde sa se culce
Io ma bag la caterinca, vad ca si Moni... dar de cine sau de ce facem bascalie?
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
miraklucker spune:
Moni, si eu sunt....dar stau ca pe spini.... rufele sunt inca afara pe sfoara.... Daria tuseste si miorlaie....David arde ca focul si nu vrea sa auda de comprese sau dus, sau baie....s-a imbaiat azi de i-a ajuns cu vecinul in piscina, si acum trage. Cred ca a fost apa cam rece cu toate ca era tare cald afara!!
Nu am citit nimic de o vesnicie, calculatorul meu sta toata vremea deschid pe DC dau eu n-am timp. Ata ete!!!!!.....paote peste vreo 20 ani o sa ajung sa ma plictisesc!!
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI