Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Cata, am vazut-o pe Bia cea frumoasa, super bine arata in rochitze !
Alina, faine poze, Ayan e un dulce, iar tu...slaba si sexy, bravo tie ca ai slabit asa de bine!
Cuscra, cred ca ai scapat de data asta..inca nu facem schimb, dar daca vom face, pregateste-te sufleteste
Daniela, mama ce par are fetitza ta..pai se poate lua linistita de mana cu Daria, dar ce frumusica e , sa n-o deochi!
Nico, felicitari prietenei ce a nascut ...am vazut ca ai intrat o sec. pe mess si ai fugit repede...astept vesti despre dragalasha Dariutza !
Am fost azi la pediatra (in sfarsit), cik totul e ok, dar nu dau dintii jos, ci i se vede alb un canin, ce fras e asta, doar nu-i ies caninii intai ca la lupi?
Greutate avem 5640 gr, dar ma igrijoreaza lungimea, e doar 62, noi am masurat-o acum 2 zile si avea 64, doar nu i-am intins si firele de par din cap?
In rest, cik e ok daca papa 500 ml lapte si alte chestii pe langa, putem introduce carnea de vita, 2 linguritze intai si dupa 3, 4 etc. Eu am spus ca prefer sa stept pana la 5 luni, ca si asa nu stiu de la ce urla, in fine, a zis sa fac cum vreau. Iar trebuie sa-i dau Ca, 10 zile, mi-a pus mana intr-un loc pe capul ei si am simtit moale...of, ce naspa senzatie! Deci avem iar: Ca, Vigantol, fier si vit C pt pofta de papa!
Am vrut sa le zi celor ce le cade parul, am luat de la o coafeza un produs, se numeste Rezept, cred ca e bulgaresc si vreau sa zic ca nu mai am probleme dupa doar 2 folosiri...asta pt ca nu vreau sa ma tund. Costa 800.000, dar se vede calitatea, acum nu vreau sa-l laud, cine stie ce se intampla dupa ce se termina !
Am plecat la baitza, voi mai pendula pe aici, mai ales ca vreau sa pun niste poze, va anunt eu cand le-am incarcat!
Va fetelor!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha68 spune:

Sper ca acum se vede ceva... am copiat link-ul din nou
Miha

http://community.webshots.com/album/550687772TSZHvr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Anda Deci vii maine dimineata in IOR? La ce ora era? La 11 sau la 11 juma? Venim si noi!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Hai ca venim si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Irino Hai ca-ti trimit avionul meu particular maine dimineata la 8. E bine? Nu de alta dar pilotul elicopterului e in concediu! mama lui de pilot! Si la intors vedem noi ce aranjam. Il sun pe baci sa ne ajute.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Mai IRINO mai bine zi vii la turci sau nu ca pe Giova am rezolvat-o.Ne da ANA avionul ei sa ne deplasam .

ANO - vezi sa nu imi tragi tzeapa sa nu vii maine, ca parca o vad pe Denisa ca nu e prezenta la program.

ANDA see you maine... sa nu uiti sa imi ceri banii si vezi sa calculezi dobanda in seara asta.

Deci cine vine maine pana la urma?

SILVI - am notat.. anul viitor nu mai dau bani pe miel, ba mai mult sa notez si in agenda ca petrecem impreuna.

NICOLE- sa-ti traiasca nasicul mic! Sa fie sanatos si papacios ca vezi bine ca astea sunt prioritatile la varsta asta. Il asteptam si noi pe nasicul nostru cam intr-o luna jumate...

MONI - sa-ti traiasca hardu'! Mai zi de DIANA!

INGRID - esti bestiala... deci nu i-ai intins firele de par? Incearca ca ii intinzi varfurile de la picioruse.. poate o faci vre-o balerina de opera. frumushatzei!

Haideti ca mai revin!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Anasebe, poti sa mi-l trimiti si mie..as veni si eu la intalnire !
Miha 68, bine ai venit! Frumoase fete ai, iar Raisa e o papushica, sa-ti traiasca !
Mie imi vine maseuza de maine pt 9 zile intensive, sa vedem ce o sa iasa de aici.I-am spus ca vreau sa intru in pantalonii dinainte de sarcina...ceea ce nu-i asa de greu, doar de inchis nu pot, deci tot burta e de vina [bang.
Si am patit si eu o faza nasoala, adik postasul a venit sa-mi aduca banii de pe CIC la adresa de pe buletin, care e veche si acolo sta sora mea...ei si ea nu era acasa, asa ca i-a adus mandat postal sa-i scot de la posta. Faza naspa e ca mi-a expirat buletinul...asa ca pana nu-mi fac altul, ciuciu bani!
Am pus poze!
Si am fugit la o tigara, pana am pus pozele mi s-a facut o pofta...
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Am venit si noi acasa. Parca toata ziua am stat pe drumuri.
March, . A avut fii-mea febra, dar cum noi suntem pasari calatoare am scos-o afara, a dormit bine si si-a revenit fara probleme.
Hai s-o mai laud si eu putin, ca prea o barfesc. A fost si Ana cumintica in parc.. Si cum o zi cu aventuri se termina cum a inceput, am ajuns eu la bloc pe la 5, dar am stat mai bine de o ora in parcare. Era serbare la o scoala din apropiere, locuri de parcare ioc si nu m-am indurat sa-mi las masina aiurea de izbeliste. Si am stat si-am stat doar doar s-o elibera ceva. Si cand s-au eliberat locuri, nu mai aparea socrella sa-i pasez iubita mica sa parchez si eu ca omul. SI cum n-a venit in graba, iar am bagat fata in scaunul de mashina si am parcat. Noroc ca a fost Ana cuminte si rabdatoare.. Am ajuns acasa cu fata, a venit soacra, sotul, a bagat si fata niste legume cu vita si iaurt (asta dupa vreo 120 laptic), baita si somnic fara urlete la 7.30. Asta da viata. Am lasat-o adormita cu soacra, am fugit la cumparaturi, iar la intoarcere, adica pe la 10, soacra mea nu era mancata de vie! Mandra inca doarme si o astept cu papa.
Ingrid, n-are sens sa-ti faci tu probleme cu lungimea. Ea s-a nascut si cu o luna mai devreme, deci gandeste-te ca si la lungime si la greutate e mai micuta.
Silvi, hai sa te ambitionez eu cu greutatea. Tu te-ai mai ingrasat dupa Dieta Daneza? CA eu una, am mai pus la loc, dar nu mult. Acum ma laud cu 61. Si sambata merg la munte si sper sa mai dau jos ca nu merg la stat cu picioarele in sus.
In rest am uitat, asa ca nu ma mai intind cu vorbele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Eu vin sigur maine. Chiar mai devreme.
Anda, cu banii si eu am aceeasi problema ca Teolinda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai e cineva? eu mai am un pic de citit ca pana acum am pus poze pe Cd-uri

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput