Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 4
silvi_2005 spune:
Liliana, bucuroasa vin cu mielu sa-l mancam prajit la gradina, mai ales ca se intalnesc si "Nicolasii". Sa speram ca fetita e bine chiar daca s-a nascut prematur, eu sambata sau duminica merg la Nasaud si iti dai seama ca merg sa o cunosc si pe fata asat si sa-imai duc cate ceva. Pupicei si
Ce nunta a fost mai recent? Eu m-am zapacit de cap....
Alain s-a trezit si zace ca o placintica in bratele mele. Am vrut sa vad si eu poze mai noi dar din ce am apucat sa deschid...nimic nou..nici la Dariuta lui Nicole cuscra, nici la Nicolas caruia ii datoram un miel( asa-mi trebuie daca stam dupa 12 noapatea cand nu mai sunt apta) nici dienutza lui Moni nu are poze noi, pe Marco l-am vazut pasind fericit..dragutul de el.
Cine a mai pus poze noi?
Am mai pus si cateva poze, una chiar cu Rodica, socrela mea.
marchplayer spune:
Si mi-am amintit...
Bee, tare faza cu copii de pe strada! Sper ca Ana este bine si n-a mai facut febra desi am auzit ca ati bagat o intalneala si ca micuta a dormit si a fost un exemplu de copil
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
silvi_2005 spune:
March, ai si tu carticica cu diversificarea care a circulat pe site nu? Daca nu o ai, da-mi un Pm cu adresa ta sa ti-o trimit, sunt zeci de variante de te zapacesti de cap dar te mai inspiri din ea.
Fetelor de Zimafluor ati auzit ceva, pana la urma de cand le dam ? Eu maine ii caut periuta de dinti de la nenedent si pasta de dinti..daca avem dantura trebuie sa ne-o grijim....am inteles ca periuta e buna sa o rontaie cand ii mananca gingia.
silvi_2005 spune:
Pun pozele la semnatura, daca am scris bine ce trebuie ca mi-am aruncat hartiuta pe care imi notasem ce trebuie sa scriu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bebeianfeb/album?.dir=/1522&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0/poze[url/]
irinadum spune:
Silvie eu ii dau Zymadou deci o combinatie intre vitaminad si fluor.Am inteles ca trebuie data pana la 2 ani si de preferat sa nu se sara.Aici stomatologii o considera foarte buna pt dantura bebeilor insa in majoritatea tarilor este contraindicata pana la 4 ani parca...deci ...da o cautare pe net pt ca exista multe subiecte pe tema asta...eu am citit mai demult.
Fug ca am treaba.
silvi_2005 spune:
mersi Irina, nu stiu ce sa fac, si eu informatii contradictorii.
Merg si eu sa ne jucam putin ca mergem la baita imediat
poze
utocatalina spune:
Silvi in spital i-au facut Biei analizele si la hemoluecograma a iesit 9 si ceva hemoglobina si am inteles ca trebuia 11, asa ca noi nu luam fier preventiv, din pacate, ci ca suntem anemice, si vom lua deci, mai mult!
Alina slabuta si finuta (apropo,imi place fusta), Ayan barbatel superb..stie Bia de ce a pus ochii pe el! Prima ei iubire!
Noi papat f. prost azi si inca ne vaitam, dar pentru moment fara urlete...bine ca e 21, ca pina la 22 adoarme ea!
poze noi-15 iunie - printesa mea
diverse
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
http://www.dropshots.com/utocatalina
utocatalina spune:
Maraki, din pacate e frig pe aici si cred ca o gramada din hainutele faine care le are i-au ramas mici, desi scrie pe ele ca sunt pentru 1 an!Noroc ca vine nasa in august, sa-i scriu sa-mi aduca altele!
poze noi-15 iunie - printesa mea
diverse
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
http://www.dropshots.com/utocatalina
pisoi3 spune:
Tocmai a plecat nasa.
Inainte sa vina nasa, am fost pana la Cora cu carutul si am mai luat una alta, ce a incaput in cosul de la carut si un hopa mitica ursulica cu pui de la Belbebe pentru bebe.
GIO, nu am vazut sa ii inghete manutele pe manerul de la inelul gingival, cel putin nu imi dau eu seama, lui ii plac si le tot roade. Acum e posibil ca lui Marcolino sa nu ii placa tocmai pentru ca sunt prea reci.
SILVI, sper ca e ok fetita nascuta prematur. La cate saptamani a nascut-o?
Eu ii dau lui bebe cu Dentinox, mi-a zis prietena mea ca asta e cel mai bun, cel putin asa a observat ea pe fetita ei si m-am luat si eu dupa ea.
SIM, si eu tot in iulie ar trebui sa primesc banii pe CIC, si am depus dosarul pe 26 mai. Vorba ta, nici eu nu m-am maritat cu un milionar! Asa ca acum astept si io banii aia, sper sa vina macar in prima parte a lunii iulie.
MONI, sa stapanesti sanatoasa noul hard si sa nu se mai viruseze.
ALINA, imi pare rau ca nu te simti bine, la tine e ca in faza aia cu toate bubele rele.
LILIANA, asa e, frumoase si modeste. Sa-ti fie de bine noul look.
SILVI, vreau si io carticica cu diversificarea, saru mana.
Iar pentru poze, fii atenta:
[ url = " aci pui tu linku', fara spatii intre link si poze " ] aci scrii tu ce vrei sa scrii, ex: Poze Alain [/url]
Nu pui spatii intre ele, io am pus ca se crea link si nu mai vedeai ce am vrut sa zic.
Ia vezi de merge.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
Miha68 spune:
Pai da, cum va spuneam nu stiu cum sa le pun aici... si mi-a mai zis cineva ca sunt private si ca nu se pot vedea mari... da' mai incerc... pan' la urma reusesc eu!
Da' voi sunteti multe vad eu... si ma bucur ca mai e o Raisa, sora ei a vrut neaparat s-o cheme asa, sa avem si noi "trandafirul" nostru, ca asta inseamna in ebraica. Chiar m-a intrebat cineva daca are zi de nume, si din moment ce e trandafir normal ca se sarbatoreste de Florii
Pupici la toata lumea
Miha
http://community.webshots.com/album/550687772TSZHvr