Bebelusi de iulie-august 2005 (120)
Raspunsuri - Pagina 21
MONAI spune:
LA MULTI ANI
cu sanatate, noroc si fericire
baieteilor
STEFAN, TUDOR SI RARES
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
palmyrah2002 spune:
Bine am revenit printre voi,dupa o perioada lunga de absenta !
Dar vin cu vesti bune!
AM TERMINAT ANUL I la master IUHUHUUUU!
[sampanie]
JOKER FELCITARI !
LA MULTI ANI TUTUROR ANIVERSATILOR DIN ULTIMA SAPTAMINA !Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi,voiosi si norocosi!
Va pupam dulce de tot si va dorim din toata inima multa fericire alaturi de cei dragi!
Multa sanatate puiutilor bolnaviori!
Nu am reusit sa citesc in urma,dar vreau sa felicit toti bebelusii care au inceput sa mearga singurei cu cu ajutor ,de-abusilea sau in piciorute si pe cei carora le-au mai iesit dintisori!
Pupici speciali pentru mamicutzele cu burtica,aveti grija de voi si sa aveti parte de sarcini usoare-usoare!
MULTUMIM pentru urari !
Sint asa de emotionata chiar daca am mai trecut o data prin aceasta dulce emotie!
AM FLACAU DE 1 AN !
Sper sa reusesc sa scriu povestea nasterii si pentru el asa cum am scris-o pentru fratiorul lui,si nadajduiesc sa lea Dumnezeu ,sanatate,minte putere si intelepciune pentru toata viata !
Simbata i-am taiat motzul lui Rares ,iar duminica l-am tuns 3 mm!
Am sa va povestesc mai multe zilele urmatoare acum va scriu doar ce a ales de pe tavitza:
1.bancnota de 10.000
2.bancnota de 1.000.000
3.cardul![]()
Sint tare curioasa a cui bani o sa-i cheltuie![]()
!
Fiindca am terminat niste lucrari urgente,revin mai tirziu!
PUPICI DULCI SI O SAPTAMINA FRUMOASA SI SENINA TUTUTOR !

Cristina,RARES 1 an astazi si Mihnea
brianamica spune:

Rares.... La Multi Ani puiule !
Sa cresti mare si sanatos si sa le aduci parintilor numai bucurii !!!!
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos
brianamica spune:
La noi din pacate se intamplaia ceva si chiar nu stiu ce !
Ieri Ana a mancar DOAR lapte ! Nici fructe, nici iaurt... nimic altceva ! Si se trezeste noaptea plangand de mama focului !
Mi-au muscat-o si tantarii (pe afara cred ca noi avem plasa la geamuri) ....

Ma ia groaza ca s-ar imbolnavi iar ! Sa vedem astazi...poate o fi fost caldura doar sau pur si simplu un moft de domnisoara !
Albinutzza spune:
Briana, nu treb sa disperi, e chestie generala cu mancatul. nici Luca n-a papat bine, si mai am 2 prietene cu copii de 1,2 ani, si la fel se plang, ca nu papa. Dr mi-a zis sa nu-l fortez, pt ca e si din cauza calduri
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
5+ BARZAParintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
brianamica spune:
Sa va spun si voua...
Astazi a montat tarcul acela pe care initial nu aveam unde sa il pun....
Am scos definitiv patutul si a montat tarcul. Sper sa stea mai mult in tarc decat in patut ca de la o vreme avea asa o maraiala continua cand o asezam in patut.
Si e din ce in ce mai grea, imi rupe spatele. Cu bonele nu vrea asa in brate, dar pe mine ma termina fetelor !
joker spune:
Ufff..buna dimineata si la multi ani tuturor micutilor care trec in primul an de viata
eu nu mai poooot....de cand am terminat cu licenta dorm non-stop aproape...se uita edutzu la mine ca la aia de pe strada....Azi dimineata ser uita la mine si, intrebator...."Mama????"...Nici nu ma mai cunoaste...
ceva noutati....a mancat hartie...cu mare pofta...
Doarme doar in scutec si nu m ai poate de cald...e terminat...si tati ;la fel..doar eu tolerez ceva mai bine...
Simona, Diana, Emaaimeee si toate fetele care nu sunteti pe aici, ne e dor de voi...
Incerc sa incarc niste poye dar vad ca nu imi merge...sau oi fi 

Cred ca am mai slabit ceva...vreo 5 kilograme...desi mananc de mooor....
Anis, cum se simte burtica?dar motata?Sa va spun si voua....eu si Anis eram cat pe ce sa fim colege
la burtici dar s+a dovedit a fi o alarma falsa...am facut 4 teste, din care doua recomandate de Anis si toate au iesit negative...desi la fel am patit si la Edutz...plus ca rusii rataciti rau au gasit drumul in toata splendoarea si acum nu mai vor sa mai plece....ar trebui sa ma duc la dr?
Sotul se chinuie la lucrarea de doctorat si eu artrebui sa stau cu bebe dar trag chiulul si ma duc sa mai trag un pui de sooomn....Noapte buna, copii...
Cuscraaaaa...ce face nora.....are ochi lunecosi?Edutz a agatat o roscatica creata de vreun anisor care s+a mutat pe aici prin zona...![]()
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
delia grozav spune:
LA MULTI ANI!STEFAN
TUDOR RARES
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
delia grozav spune:
MA SCUZATI, NU A IESIT PREA FRUMOS CA VROIAM DOAR SA VIZUALIZEZ SI AM DAT DIN GRESEALA SEND
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
Tethys spune:
SALVE!
"LA MULTI ANI!" 

1 ANISOR: RARES STEFAN [palmyrah2002],STEFAN GABRIEL si TUDOR MIHAI[isabelele2]. Sa cresteti mari, voiosi si sanatosi!
"La multi ani!"
11 luni: ADRIAN BRENDON [aricel].
CRYNA
de
ROBERTEL - 24.08.2005
Cat suntem noi de mari!!!