Bebelusi de iulie-august 2005 (120)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Svety, multa sanatate! Refacere grabnica!

Joker, traiesti! Felicitari pentru maxima! Pupam iedutul!

Simona, si noua ne lipsesti! Sa vii cu bine, pe la noi!

Acusor, bafta la examene! sa le termini cu bine!

Nicoll mada, o sa te acomodezi cu noul statut de mamica lucratoare! Totul pentru minunatia de Codruta!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Dragi mamici !Sunt privilegiata unui concediu de odihna in aceasta saptamina asa ca am timp acum sa mai intru sa vad ce ati mai scris.am citeva mesaje pt fete atsfel :
Albinutza si Anis va felicit pt bebe doi! Multi pupicuri de pe acum minunatelor voastre burtici. Lucuta sa te faci bine zimbaretule ca sa nu isi mai faca mami griji, caci ea tb sa fie relaxata acum. Ingrid vrei sa-ti dau si sacul lui David de jucarii. Ti-l aduc caci David nu are treaba cu jucariile cind papa !(gluemsc si eu caci imi arde de glume la ora asta)
Joker felicitari pt nota maxima obtinuta. Si eu invat acum de zor, pt asta mi-am luat si concediu de odihna si sper sa iau examenul cu orice nota ar fi numai sa fiu pe lista de admisi.
Nicoll-mada mult curaj la inceperea lucrului. O sa-ti fie destul de greu la inceput dar o sa dai telefoane multe pe acasa, seara o sa stai lipita de al tau bebel si uite asa o sa te obisuiesti.
Simoneluuuu si mie mi-a dor de tine. Sper ca esti bine.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

David e bine . Papa e tare vesel,exerseaza mersul de-a busilea.De cind am fost la neuriopediatru care mi-a spus ca nu are nimic decit ca e un lenes parca vrea sa-mi demonstreze contariul.Merge de-a busilea, se catara, se da singur jos din pat, merge tinut de minute. Simbata trecuta a facut si doi pasi singurel. Ma astept cit de curind sa proneasca dupa fete singurel. Afara cind sta in carucior zimbeste la toate fetele, la copii mai mari striga dupa ei ceva de genul beeebeeee. Singura noastra problema este faptul ca transpira foarte tare mai ales in cap si are deja niste bubite (bunica mea spune ca e spuzeala) rosii in cap si se scarpina de zor. Si in jurul gitului si la ceafa mai are astfel de bubite si eu incerc sa-l oblojesc cu mixtura mentolata. Daca se intind bubitele astea am sa-l duc si la dr sa-l vada poate imi da ceva mai eficient. foloseste mixtura mentolata caci reduce din mincarime pina vine nenea doctorul. Inchei aici caci mai am cite ceva de invatat. Ne auzim maine.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Acusor eu fac alargie la soare de pe la 10 ani.
Am incercat tot felul de tratamente fara prea multe rezultate.
Intr-un singur an nu am facut de loc, eram in tabara si m-am dat cu ceva crema de plaja din Germania de la o colega. Nu stiu ce era.
Ce am observat eu e ca daca stau treptat si mult timp inainte sa merg la mare fac mai usor, nu asa extins. Dar asta ar insemna sa stau zilnic cam o luna inainte la plaja, si nici nu am timp si nici nu a prea fost in ultimii ani asa vreme buna.
Eu am vazut la Sensi Blu crema de la PIZ BUIN cu factor 15 cu efect antialergie la soare. E cam scumpa si inca nu m-am hotarat sa o iau.
In rest nu are efect nimic, nici un tratament antialergic.
cand fac alergie ma dau cu alcool mentolat, mai ales seara ca sa pot dormi.
Si oricum nu renunt sa merg la mare. Stiu ca e ceva trecator si m-am impacat cu ideea.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Desi primii 3 pasi i-a facut singurel la 9 luni si jumatate, ieri - la 11 luni si cateva zile - a luat-o la sanatoasa si nici ca nu l-a mai tentat sa mearga de-a busilea... El care era un artist in mers de-a busilea cu "shtate inalte" vorba aceea a descoperit mirajul mersului in 2 picioruse.

va pup
Florina si E-TE Duracell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Svety, sanatate multa si voua, sa va refaceti repede.

Nicol, dr a zis ca transpiratul la cap nu poate fii neaparat,cauza unei boli, sau a lipsei de ceva. Pur si simplu Luca e mai agitat, i-a rcescut si parul, si asta poate fii cauza transpiratiei, plus medicamentele pt febra, caldura de afara. Oricum acumla 1 an, vom face analize, si vom vedea clar ce se intampla.

Vali multumim si noi pe David

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

5+ BARZA

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tia

Desi primii 3 pasi i-a facut singurel la 9 luni si jumatate, ieri - la 11 luni si cateva zile - a luat-o la sanatoasa si nici ca nu l-a mai tentat sa mearga de-a busilea... El care era un artist in mers de-a busilea cu "shtate inalte" vorba aceea a descoperit mirajul mersului in 2 picioruse.

Bravo, felicitari si voua, sa fiti sanatosi si fara evenimente neplacute, ca noi deja avem genunchi negri

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

5+ BARZA

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Luca e mai bine, am dormit mult mai bine azinoapte, l-am lasat mai dezbracat si pe el, ca a fost crima ieri cu caldura, intr-un body cu maneca scurta si atat. Febra a mai facut pe seara, 38.3, dar pana sa-i dau Nurofen, i-a scazut. Am vb si cu dr, si a zis sa nu-i mai dau Nurofen decat seara, chiar daca face sau nu febra. Azi-noapte n-a mai facut si nici dimineatza n-a avut. A papat mai bine, si la 7.45, a plekat cu bunicu' in park, ca era disperats a mearga pe jos. Sper sa fie bine, si sa nu ne mai intaorca, si abia stept sa-l tund

Am crescut atat de mult

5+ BARZA

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

RARES STEFAN (palmyrah), la implinirea primului anisor din viata, sa fii sanatos, voios, destept, intelept, succes in viata, la fete, sa-i bucuri pe parintzi. Un mare de la noi

Am crescut atat de mult

5+ BARZA

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

STEFAN GABRIEL + TUDOR MIHAI si voi sa fiti sanatosi, sa va iubiti mult, sa va respecatti sa aveti succes in viata, la fete, sa nu le furati pe toate. Va si pe voi

Am crescut atat de mult

5+ BARZA

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput