Bebelusi de iulie-august 2005 (120)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Cuscraaaa!!! felicitari ptr nota maxima! si ce bine ca mai auzim de voi!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Dede, eu i-am luat lui Teo crema de la Nivea cu factor 30. D-aia colorata. Da' acum sunt nedumerita ca nu stiu daca pot sa-i dau si pe fata. Nu scrie pe ea.
Pentru mine nu stiu ce sa iau si cu ce factor. De vreo cativa ani cica fac alergie la soare. Dupa 3 zile de plaja imi apar pe picioare niste pete rosii, de parca m-am ars. Degeaba ma dau cu crema, ma ustura de mor cand stau la soare. Si imi place tare mult la mare! Cred ca o sa ma dau si eu cu crema lui Teo chiar daca nu o sa ma bronzez prea tare.

Joker, felicitari pentru 10! Mai am si eu 5 examene si gata.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by delia grozav
, eu cred ca sunt ultima care te felicita pentru. Am scris la un moment dat ceva dar nu am apucat sa termin mesajul si eu am ramas cuplata ca te-am felicitat.

Stai linistita ca te inteleg, si daca nu, va trebui, ca ma asteapta si pe mine acelasi lucru

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

5+ BARZA

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Dede eu i-am luat Garnier, si mi s-a parut ok.Doar pe asta am folosit-o ,restul inca nu le-am deschis, ca nu am avut cand...nu prea a fost f cald in ultima vreme.

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Dede, da! la lac la "Chios" . Ma bucur ca te-ai simtit bine! eu inca nu i-am dat cu nik de protectie ca nu am abuzat de soare! cand plecam in concediu ... ma inspir de la voi!

Albinutzza, Anis, pofta buna in continuare! ...nici nu vreau sa-mi imaginez cum o sa fiti cu burtik si cu Luca si Ingrid! off! cata putere va doresc!

Joker, hai cu noutati!

Simona, subscriu la dorul mentionat de fete!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

sunteti la nani? pe vremea asta... nici nu ai ce face...

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Fetelor, iar pe pagina a doua...

unde ati disparut?

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Salut gasca!

Azi am venit de la Spital ca lui Danut i-a iesit o eruptie oribila si avea si rosu in gat. I-au facut intravenos hidrocortizon si ampicilina. Nu a facut febra si era destul de vesel, dar a dormit mult de la tratament. I-au facut tare fain injectiile, poate ca si din cauza ca o stiau pe mama care-i asistenta pediatra, numai ca acum e in alta localitate. Dar avea colege de la sanitara. Am avut si doct. buna, salon curat cu patutul lui si al mamei. Bine ca a trecut. Noi am fugit si la nunta si mama s-a internat cu el.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Joker felicitari mamica de superbebe!!!
Svety pupam Danutul sa treaca repede!
Albinutzza sanatate si lui Lucuta!Te rog dupa ce vorbesti cu dr sa ne spui si noua.Si Codruta transpira rau....

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Svety, sanatate puiului tau! da ce a avut? ce fel de eruptie? in Cluj ati fost?

ella2000 si printesele

Mergi la inceput