Bebelusi de iulie-august 2005 (120)
Raspunsuri - Pagina 18
Lory2004 spune:
Vai fetelor...unde ati plecat? Sau caldura e de vina?
Lory si scumpetea lu' mami Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photos
caterina71 spune:
Pupam si noi aniversatii din weekend si de azi! Sanatate multa, mese linisite si zbenguiala placuta!
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
Albinutzza spune:
Salutare fetele
Si eu sunt pe aici, la serviciu din pacate
s-a terminat si CM
Luca iar nu e bine, a facut febra sambata noapte, plangea de mama focului si cand am pus mana pe el ardea rau de tot, 38.3, dim iar febra, a papat binisor, nu f bine, a dormit ieri pe zi, n-a facut febra, aseara iar febra 38.5
iar azi-noapte n-a dormit deloc. Deci 2 nopti albe pt noi
DIn fericirire n-a mai facut febra de azi nopate. A papat bine la 11, dar laptele dim nu prea, doar 80ml. In schimb rade cate 2
de ceai, pe zi, cam 600ml
Azi sper sa vina dr, in principiu e in CO. Problema e si cred ca de la asta ni se trage, transpira fff rau la cap, cum se agita putin e fleasca, si cu caldurile astea. Si de aici febra asta. Ca numa febra a avut, altceva nimik, nu nas, nu tuse. Abia astept sa-l tund!!!
Eu sunt bine, mie foame intr-una si arsuri, si uneori sila...dar mai rar, ma simt bine
JOKER felicitari 
Va
si ma intorc la treaba
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
5+ BARZAParintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
caterina71 spune:
Dede, eu i-am luat fetei 2 creme, Avene cu factor 50, cu care o dau pe fata, e pentru copii, dar daca o dadeam pe tot corpul, nu-mi ajungea 1 tub pe saptamana... asa ca pentru corp i-am luat Vichi cu factor 30, tot pentru copii, care e de 250 ml. Si vad ca le-a tolerat bine pe amandoua, o dau in fiecare zi inainte sa iesim afara, ca deja la 9 arde soarele...
Pupici,
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
caterina71 spune:
Anis, asa sunt si eu, cu ladita de jucarii langa mine, ca le arunca pe jos cum i le dau, si pentru ca ea inca nu merge, am zis ca n-o las sa ia nimic de jos, asa ca dupa fiecare masa am program de sters jucarii... Azi, pentru ca si-a baut bie la 6 juma, nu i-am dat fructele la 9 ca era prea devreme si nu manca, asa ca le-am luat afar. Si afara le-a mancat pe nerasuflate, in 10-15 minute toata portia, cam 200 grame... asa ca maine tot afara ii dau sa manance, ca mai scap si eu de stersul jucarelelor. ![]()
Pupici,
sunt mare...
caterina71 spune:
Joker, felicitari pentru 10!
Pupici,
sunt mare...
caterina71 spune:
Fetelor, mi-e asa dor de Simona!
Simooooooooooonnnnnnaaaaaaaaaaaa, pupici lui Mario si tie!
Pupici,
sunt mare...
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by caterina71
Fetelor, mi-e asa dor de Simona!
Simooooooooooonnnnnnaaaaaaaaaaaa, pupici lui Mario si tie!
si mieee
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
5+ BARZAParintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
delia grozav spune:
Anis daca tot ai atatea sortimente care crezi ca e mai buna?
Garnier chiar nu m-am gandit sa iau, cum e?
Si Medeea de cand a fost bolnavioara tot asa ma santajeaza, numai daca ii dau ceva interesant in mana manaca, si le tot arunca pe jos si se uita dupa ele si eu ma aplec de o suta de ori. Dar incet incet se da ea pe brazda, tot mai putine jucarii folosim
.
Insa a inceput sa scuipe, asa sa se distreze. Si pe mine ma stropeste toata
.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
delia grozav spune:
Inainte sa fie bolnavioara manca pe nerasuflate fara jucarii doar cu manutele in blid
. ceva trebuie sa faca si ea
.
, eu cred ca sunt ultima care te felicita pentru
. Am scris la un moment dat ceva dar nu am apucat sa termin mesajul si eu am ramas cuplata ca te-am felicitat. 
Joker felicitari, esti o supermamica cu superbebic.
Multumesc de raspunsurile cu cremele de protectie, dar eu tot nu stiu ce sa iau pentru copii.
In schimb am gasit ceva pentru mine care cica are si efect antialergie la soare de la PIZ BUIN. dar costa cam mult
. Si daca dau atatia bani pe ea si nu are efect?

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005