Bebelusi de iulie-august 2005 (120)
Raspunsuri - Pagina 17
nicoll_mada spune:
'Neata si de la noi!
Dede noi vom folosi dela Nivea crema de protectie cu factor de protectie min 30.Cat despre laptic,nici Codruta nu bea mai mult de 200-300 pe zi.Dar vreau sa va spun ca de sambata ii dau fetei lapte de vaca,simplu.Si il bea foarte bine,am ajuns la aproape 500ml pe zisi a fost foarte bine tolerat de organism.
Anis si noi avem aceeasi problema cu mancarea.Daca nui avem jucarii facem mofturi.Inca nu am reusit dezvatarea,doar daca ii e foarte foame,atunci nu ii trebui nimic.
In alta ordine de idei vreau sa va spun ca de maine incep munca...

Imi jeleste sufletul...de maine chiar nu voi mai fi permanent cuzana mea...
nicoll_mada si
Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by delia grozav
Medeea nu bea mai mult de 400 ml de lapte pe zi. Ce bine era cand alaptam si nu stiam cat bea. Glumesc, e mai bine acuma ca stiu. O sa incerc un mic truc. O sa ii iau tetina aia prin care curge mai repede.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
Si eu patesc la fel cu Tudor. Nu stiu ce sa ii mai fac. Dimineata mai ales ma rog de el sa bea macar 100 ml, apoi inca 30 etc. Azi a baut numai 180 ml.
Andreea, mami de
Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
andre_ea spune:
Anis, Tudor mai nou nu mananca decat cu Shrek. Si eu ma bucur ca mananca. Nu mai conteaza cum.
Andreea, mami de
Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
anis spune:
Asa e fetele, ne bucuram ca mananca si ii dam jucarii.Dar la Ingrid e prea de tot.Am zis ca o las sa se infometeze azi...macar sa ajungem la o singura jucarie ,nu la tot sacul.
Cu laptele am vazut ca Ingrid are perioade, ieri de ex, va spuneam ca m-a exasperat cu laptele, a baut cred ca vreo 800 de ml plus 200 de branza cu smantana..dar astea sunt exceptii.
Am reusit s-o fac sa bea inainte de nani de pranz 120-180 si daca nu mai bea pe la 5, seara bea cam 300ml.
Trebuie s-o dezvat de sacul de jucarii ..ca innebunesc, aa si seara sa o pun in patut si sa adoarma...ca ea adorme cu mine in pat si dupa aia o pun la ea...si cum creste burtika ,n-am sa mai pot face asta.
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Mama mia....de la ora 9 chitaie, ia cateva linguri,bineinteles fara jucarii se uita daca ii dau ceva.E tare smechera.Desi stam de 1 ora si ceva a mancat fara jucarii...doar cu 2 lingurite in fata.
Dar e fantastic, cat poate sa te submineze, se uita la mine si se preface ca plange ..numai asa a tinut-o.Dar sunt hotarata sa scap de jucarii , asa ca zilele astea o sa am calvar.
Cu 2-3 lingurite pe masa mai merge, fata de un sac de jucarii...ea e fascinata de cum cad lucrurile...
Ce ziceti fac bine?
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Slaba activitate pe aici, nu-mi vine sa cred. Azi vom iesi si noi afara
cu caruciorul, fie-mea e turbata de atata stat in casa
. Voi pana la ce ora tineti copilashii afara dimineata?
Sara doarme pana pe la 11 sau 11.30 si ma gandesc s-o scot totusi 1 ora, alegand locuri umbroase.
Anis, nu vad de ce n-ai proceda bine daca chiar vrei s-o dezveti de un lucru deranjant. Noi la masa suntem obsedati de capace(de Hipp, de la biberoane-vreo 3 feluri), doar daca are ceva interesant in mana si e preocupata, reusesc s-o hranesc, dar asta e la toti, vad eu
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
joker spune:
Baaaauuu...AM LUAT ZECEEEEEEEEEE....
MA duc sa mananc si cand revin va spun mai multe.Edutz e super bebe
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
Lory2004 spune:
Of am scris un mesaj si l-am pierdut...asa ca trebuie sa o luam de la capat.
Anis noi nu avem probleme de genul asta dar am observat ca si Rares mananca mai bine daca ii distrag atentia cu ceva...adica dau drumul la tv sau suntem afara. Daca suntem afara chiar mananca foarte bine.
Joker felicitari pentru 10.
Nicol_Mada te inteleg foarte bine...intr-adevar o sa fie destul de greu mai ales primele 2 saptamani. Insa o sa fie bine cand o sa vezi Ca ii merge bine Codrutei.
Lory si scumpetea lu' mami Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photos
Lory2004 spune:
Mona felicitari ca ati trebut bine peste faza cu intarcatul. Si noi speram ca o sa trecem cat mai lin...fara probleme prea multe. Ieri am vorbit cu o dr. pediatra care m-a sfatuit sa nu renuntam pana la 1 an si jumatate in special pentru anticorpi. Mie insa mi se pare suficient sa-l alaptez pana la 1 an.
Ieri am stat pana la 9.30 afara si a fost foarte bine fiindca Rares a dormit foarte linistit si s-a trezit numai o data pe noapte.
Lory2004 spune:
Hristina am observat ca pozele au fost facute cu data setata 26.06 in loc de 16.06. Din pacate nu mai pot face nimic acum. Multumim pentru aprecieri. 

. Glumesc, e mai bine acuma ca stiu. O sa incerc un mic truc. O sa ii iau tetina aia prin care curge mai repede.