Bebelusi de iulie-august 2005 (120)
Raspunsuri - Pagina 16
Ella2000 spune:
Hristina, pe aici eram si eu... pe google catam cum arata capushele... l-a intzepat pe un copil din vecini si parca a ia cu fiori!
ella2000 si printesele
hristina spune:
Si ai gasit?
A fost in parc copilul? Au ceva legatura cu copacii?!?
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
Ella2000 spune:
am gasit ceva, dar sotzul zice ca altfel arata! imi zice ca observ daca se intampla ceva! Doamne fereste! ca Iulia e tot prin iarba!
la padure s-a ales bietul copil cu beleaua!
ella2000 si printesele
hristina spune:
Da, m-am luminat despre ce este vorba.
Stiam ceva, dar nu eram prea sigura.
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
delia grozav spune:
Buna dimineata!
Ella2000 am citit ca ati fost in parc la barcute. este si un restaurant acolo?
Am fost anul trecut la o nunta superba in Cluj acolo. Eram gravida in 8 luni, deci cam pe vremea asta. Mi-a placut tare mult. Erau si ratuste pe lac.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
delia grozav spune:
Medeea nu bea mai mult de 400 ml de lapte pe zi. Ce bine era cand alaptam si nu stiam cat bea
. Glumesc, e mai bine acuma ca stiu. O sa incerc un mic truc. O sa ii iau tetina aia prin care curge mai repede.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
delia grozav spune:
Repet intrebarea: Ce fel de creme de protectie solara folositi?
Eu oscilez intre Nivea si Chicco.
Si pentru mine mi-ar placea Delial dar nu se gaseste la noi.

Poze
anis spune:
'neata
Ingrid a dormit tun toata noaptea, de la 22 la 8.Perfect.
Numai eu am avut insomnii..de la bb mik...cand pic de somn ,cand nu pot dormi.
Dede, eu am de la Garnier ,Chicco si bubchen.
Eu am o problema cu Ingrid, de cand cu boala mananca numai cu jucarii.Efectiv ,deschide gura numai daca ii dau o jucarie.
Am zis ca de azi o las nemancata daca e cazul dar jucarii nu-i mai dau.
Care ati mai patiti,cum ati reusit sa scapati de jucarele?
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
cin spune:
Neata fetelor...
Revin si eu, ca iar am absentat nemotivat...
felicitari pt bebe micu' din burtiku'...sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos...
Si verisoara mea, care este chiar nasa lui Vlad este insarcinata si va naste la sfarsitul lui ianuarie... sunt tare fericita pt ea, ca astepta de multi ani sarcina asta.
Ma tot tin sa pregatesc PM-ul cu datele lui vlad si tot uit, dar sper ca azi sa-l fac...
Delia, mie doctorita mi-a recomandat o crema de soare cu factor de protectie 40.. am gasit de la Avene (in farmacii)..e pt copii, cu apa termala, etc.. a costat suficient de mult, dar la momentul cand am cautat crema, n-am gasit deloc altceva, ca nu era inca sezon...
Revin...ma duc sa culc copilul..
http://photos.yahoo.com/aluch2004