Bebelusi de iulie-august 2005 (120)
Raspunsuri - Pagina 15
dania.nicol spune:

La multi ani! de 10 luni
** ILINCA ** [ sunt_mamica ] - 18.08.2005
Sanatate si noroc la toti BB-licii
Baietii mei iubiti
Sebastian
<18.07.2005>
Catalin
<06.03.1997>
Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii
delia grozav spune:
Ce creme de protectie solara folositi pentru bebei si pentru voi?
Ca eu inca nu am luat si ieri s-a inrosit Medeluta.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by brianamica
Cred ca numai Ana mea se mai trezeste de 2 ori pe noapte si chiar nu stiu cum sa o dezvat.
Tudor s-a trezit azi-noapte de 3 ori. Rar se trezeste doar o data.
Am auzit si de copii de 1 an jumate care se trezesc noaptea. Asa ca pregateste-te sufleteste
Andreea, mami de
Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
anis spune:
BUNA FETELE
sI iNGRID MI S-A TREZIT AZI NOAPTEA DUPA LAPTE, INTRE 10 SI 2 NOAPTEA A BAUT 560ML DE LAPTE SI DIM LA 6 INCA 80 DE ML, unde or incapea?
Apropo ziceti si mie agentii de bone?Nume adrese, etc..
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
nicoll_mada spune:
Ziua buna si de la noi dragelor si dragilor!Uram LA MULTI ANI,SANATATE,SA CREASCA MARI,FRUMOSI SI NOROCOSI TUTUROR COPILASILOR NASCUTI IN ZI DE 18:
ALEXANDRA CATALINA-gesi
SEBASTIAN IONUT-dania.nicol
ILINCA-suntmamica
nicoll_mada si
Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
nicoll_mada spune:
Fetele inseamna ca eu chiar sunt o mamica norocoasa!Codruta nu se mai trezeste de mult noaptea.Adoarme intre 21-22 si e lemn pana la 6-7-8,depinde de zgomotele de prin casa!
nicoll_mada si
Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
Ella2000 spune:
Laura!!! o sa ne fie dor! Distractie maxima si sa fiti sanatosi! Lipsiti de ganduri si probleme!
Paula mea si-a dat programul de somn peste cap! doarme bine de pe la 7 seara pana pe la 11 si apoi ... slujbe sa se culce pe la 12-1-2 depnde! de cand stam mult in parc! ca doar pe Iulia numai remorcata o aduc acasa!
o zi superba a fost azi! am fost la praji, la barcutze pe lac!
Ella2000 si printesele
Ella2000 spune:
La multi ani sarbatoritilor zilelor de 17 si 18!
Sanatate si fericire!
ela2000 si printesele

MONAI spune:
Salutare, gagici!
Vad ca e mare liniste pe aici, semn bun
. Noi am iesit azi putin pe afara, dar numai cu masina. Bubitele nu se mai vad, dar oricum nu se prea vedeau nici inainte, asa ca sunt super stresata sa nu dau necazul si altuia
, mai ales ca suntem in legatura cu vreo 4 mamici si bebelushii aferenti, asta numai in vecini
.
Sariciul meu nu se mai trezeste noaptea pentru papa de mult, dar sunt nopti cand bea putina apa - o inteleg ca si eu fac la fel. Doarme de la 22 la 6 cand rade laptele praf si apoi mai doarme 1-2 h. In functie de ora la care se trezeste ii stiu si programul de somn din ziua respectiva. La 2 h dupa ce se trezeste definitiv dimineata mai trage o tura de somn de 1 sau 2 h. Al doilea somn e la 3 h dupa ce se trezeste din primul somn de zi si dureaza in functie de cat a fost acesta(in total doarme 3 h sau 3 ore jumate pe parcursul zilei). Deci cam 13-14 h ore de somn in 24h.
Acum sunt norocoasa, recunosc, dar vai mama mea ce-am patimit cand era mititica
. Azi ma-ntreba sotul daca mai facem bebe si l-am rugat sa repete intrebarea peste 2-3 ani
.
Va pup acum, ma duc sa imbaiez fata.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
hristina spune:
V-ati ascuns de teama caldurii?
Pe unde sunteti, dragelor?
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos