Bebelusi de iulie-august 2005 (120)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Multumesc fetelor de complimente.M-am mobilizat si am mai pus cateva poze noi.
Pupici

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Anis vazut si restul de poze.Sa va dea Dumnezeu si al doilea BB sa fie cel putin la fel de dulce ca Ingrid!!!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna seara!

Am intrat sa va pup dulce si sa imi cer "invoire". Plec maine dimineata la parintii mei cu cei mici. Cred ca mare parte din vara o sa stea acolo. Si eu cu ei ... Le e mult mai bine: aer curat, verdeata, umbra, animale de admirat, puisori de strans de gat , multa lume sa ii rasfete. De acolo pot intra pe net numai prin dile-up, asa ca postarile mele o sa fie mai rare si nici nu cred ca o sa reusesc sa va urmaresc "la zi".

Lory vroiam sa-ti spun ca si Rares al meu este indragostit total de tzitzica, suge, dar se si alinta si se joaca mult. Si ziua vrea de 4-5 ori .. noaptea se mai trezeste de vreo 3-4 ori si nu accepta deloc lapte la biberon (mai ia biberonul Bianca si cand ajunge laptele in gura incepe sa rada si scuipa, face "ptiu"). Eu o sa incerc cat stau la mama sa il fac sa accepte biberonul si macar ziua sa nu mai suga (ma gandesc si la sanii mei ce o sa aiba de tras daca il intarc brusc). Oricum, ca sa-l intarc definitiv, cred ca o sa-i las pe amandoi la mama si vin acasa singura o saptamana, prin iulie probabil.

Kasi pupam domnisoara ta frumoasa cu ocazia implinirii a 11 luni ( cand face un anisor avem grija sa intram sa o uram), tie si sotului spor la treburi si succes la examene (daca sunt acum, in viitorul apropiat).

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Laura vacanta placuta,sa va mearga bine si sa fiti sanatosi!In ceea ce ii priveste pe cei mici cu siguranta le va fi mult mai bine,toate motivele indicate de tine la noi au fost verificate.Concluzia?Super bine pt Codruta!!!
Oricum,cand si cand,cu cate un semn ca totul este ok te mai asteptam.Pupici dulci pt Rares cel grasut si pt Bianca,surpriza lu'tata!!!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Cuscra, sa aveti o vara minunata, alaturi de toti cei dragi!
Copiii se vor simti minunat si asteptam vesti, oricand ni le vei putea da!
Ne vom gandi la voi cu drag si dor!
Pupici pe fetisoarele simpatice, pline de suras si voie buna!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Pentru ca nu stiu daca o sa pot face urarile la momentul oportun, vreau sa urez cu anticipatie un calduros La multi ani tuturor copilasilor care in iunie implinesc primul anisor de viata
La multi ani Tudor, Stefan (isabella), Rares (Cristina), Marc David (AC), Mihnea (Monica Elena), Mihai (Cris Ciurea), Andrei (corbioana), Aidan (Adriana) (ce de baietei!), Dariana (Ioana Co) si Eva (Oana). Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, sa aveti mult, mult noroc si multa fericire in viata, sa aduceti numai bucurii parintilor care va iubesc atat de mult!

Albinuta si Anis sarcina usoara va doresc la amandoua, sanatate multa si piutii din burtica sa stea cuminti acolo, sa creasca mari!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Nicoll, Kasi multumesc mult! O sa-mi fie dor de voi!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

La multi ani! de 11 luni
Baietelului meu SEBASTIAN IONUT
Sa-i dea Dumnezeu sanatate, noroc, fericire si tot ce-i mai frumos pe lumea asta.
Sa ai parte numai de bucurii.

Baietii mei iubiti
Sebastian <18.07.2005>
Catalin <06.03.1997>
Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Buna dimineata mamici si bebici !

Si La multi Ani tuturor celor care isi mai adauga o luna ! Sa fiti sanatosi, voinici si frumosi !

Noi ieri am stat pe afara pana la 9.30 (seara) si azi noapte ne-am trezit O SINGURA DATA !!!! Cred ca numai Ana mea se mai trezeste de 2 ori pe noapte si chiar nu stiu cum sa o dezvat. Mare problema avem acum cu patutul , pentru ca in somn se zvarcoleste si ii intra piciorusele printre gratii. Cred ca pun tarcul in "aplicare", insa voi ii culcati in tarc ??? Ca parca in patut e mai bine....

Daca e frumos, azi o luam de la capat cu plimbarea. II fac azi supica cu taitei...poate o vrea !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

La multi ani ! de 11 luni

Pentru cea mai frumoasa fetita ALEXANDRA CATALINA ** [ gesi ] - 18.07.2005
Sa-i dea Dumnezeu sanatate,noroc si tot ce-i mai bun pe lumea asta.
La multi ani si tie mamico!

Baietii mei iubiti
Sebastian <18.07.2005>
Catalin <06.03.1997>
Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii

Mergi la inceput