Bebelusi de iulie-august 2005 (120)
Raspunsuri - Pagina 22
delia grozav spune:
LA MULTI ANI!
STEFAN
TUDOR
RARES
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
delia grozav spune:
Asa mai merge.
Noi am fost azi la cumparaturi, i-am luat fetei o chestie intreaga de vara pe care a trebuit sa o incerc si a plecat gata innoita din magazin ca nu i-am mai dat-o jos.![]()
I-am luat si crema de plaja Chicco cu factor 30.
Eu m-am apucat de oieri de Scarsdale si azi nu-mi venea sa cred cand am vazut ca am deja 1 kg mai putin.
Nu va speriati ca e normal sa nu aiba pofta de mancare de la caldura. Si Medeea e cam mofturoasa dar bea lichide mai multe ca pana acum.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
delia grozav spune:
S-a pus la un moment dat intrebarea ce medicamente sa ducem in concediu pentru bebelusi.
Eu va recomand urmatoarele:
Nurofen, paracetamol sirop sau supozitoare, algocalmin supozitoare sau picaturi.
Sirop Zyrtec contra alergiilor sau Aerius peste un an.
Eu iau totdeauna si un antibiotic la mine pentru ca in general ma hotaresc singura daca le dau si stiu si dozele si la ce reactioneaza ei bine in general, dar asta nu va recomand neaparat.
Vreo 5-10 pliculete de Smecta.
Unguent cu Betadina, eu am si solutie (am furat de la spital
), comprese sterile, leocoplast.
Ceva spray contra tantarilor si iau si aparatul cu pastile cu mine.
Lotiune pentru plaja si alcool mentolat in caz de arsuri.
Ar mai fi bine si niste pliculete cu solutie de rehidratare.
Par cam multe dar incap intr-o plasuta.
Bine sotul tot timpul rade ca plec cu farmacia dupa mine, dar de multe ori ne-au prins bine.
Poze
delia grozav spune:
Gata, ma duc sa fac dulceata de capsuni...prima oara in viata mea.
Poze
dania.nicol spune:

La multi ani ! 1 Anisor
** STEFAN GABRIEL + TUDOR MIHAI**[isabelele2]- 20.06.2005
** RARES STEFAN ** [palmyrah2002] - 20.06.2005
La multi ani ! 11 Luni
** ADRIAN BRENDON ** [ aricel ] - 20.07.2005
Baietii mei iubiti
Sebastian
<18.07.2005>
Catalin
<06.03.1997>
Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii
anis spune:
LA MULTI ANI STEFAN+TUDOR!!!!!!!!!!

LA MULTI ANI RARES !!! 

AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Joker ca ma intrebai...azi ma simt de zici ca m-a calcat trenul..gafai ca un porc, n-am chef de nimik, ma tarasc ca o rama, ma fortez sa am stare de spirit pt Ingrid...dar ..trec si astea...sperrrrrrrr
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
corbioana spune:
La multi ani in primul rand sarbatoritilor nostri care fac azi un Anisor!!! RARES, STEFAN SI TUDOR!!! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si voinici. Sa aveti noroc si parte numai de bine in viata!!! 

Noi am avut ieri febra 39,5
ceea ce ne-a dat peste cap si vaccinul de azi, primul (priorixul) pe care l-am amanat pe vineri, insa am fost sa ne vada si ne-a dat ceva tratament pana atunci.
La 1 an fara o saptamana Andrei are 78 cm si 11 kg. Avem 5 dinti si mergem de la 11 luni deja foarte sigur, o luam si la fuga si mami alearga dupa mine prin casa. 
Anis daca vrei te rugam sa ne treci si noua datele. Multumim! 
Am vazut poze cu bebici frumosi: Luca Bondariciul scump, Rares si Bianca la mot superbi!!!, Ingrid cu geaca de jeans mortala
, Rares (Lory) un scumpel frumos!!!! Si mai ramane sa mai recuperez poze si ce ati mai scris voi, imi pare rau ca nu tin pasul cu voi aici. 
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
pisicut spune:

Mai trec si eu pe aici.
In primul rand LA MULTI ANI!!! multa sanatate si fericire tuturor bebelusilor care au implinit sau vor implini in curand un an. Sa cresteti mari, sa fiti cuminti si sa va bucurati parintii!!!
bebelusilor care sunt bolnaviori sa le treaca repede si
mamicilor.
Noi suntem bine, mergem tinuti de o manuta si ne jucam foarte mult cu mingea. Mancam destul de bine si inca suntem alaptati (asa ca nu stiu cat lapte bea pe zi). De vreo 2 saptamani nu mai vrea completare, se multumeste cu tzitzi.
mama lu' BuBu mic
www.dropshots.com/pisicut" target="_blank"> Filmulete
pisicut spune:
Si lui Alex i-au aparut de aseara niste bubite mici si rosii pe gat si la axile. L-am facut cu Bepanthen si parca s-au accentuat asa ca de astazi am inceput sa-l fac cu Triderm si doctorita mi-a spus ca pot sa-i dau si Aerius daca nu-i cedeaza.
Dede am vazut ca ai scris ca Aerius se da doar la copii peste un an, poti sa-mi spui ceva despre efectele secundare? Eu i-am mai dat o data pe la vreo noua luni jumate. Multumesc!
mama lu' BuBu mic
www.dropshots.com/pisicut" target="_blank"> Filmulete