Nasterea naturala cu Dr. Puia
Raspunsuri - Pagina 8
pisi_ella spune:
Koko, eu zic sa il suni, daca nu stii sigur...Nu se supara el...Crezi ca esti singura care il suna in legatura cu tratamentul? Tin minte ca si eu l-am sunat sa-l intreb ceva in legatura cu Utrogestanul, prin luna a 4-a...Te-am pupat!
Kokolina spune:
pisi ella, tu il sunai des??
ca eu l-am sunat odata (aseara)si mi-a zis ca nu poate sa vorbeasca..ca era cu o pacienta
si sa vin azi
si azi mi-a zis ca oricum ieri a terminat la 11(noaptea)
asa ca...
mi-e cam jena sa il sun, dar sotul meu e destept
si mi-a zis acum la telefon ca a priceput el ce a scris acolo
sa vedem
ce face pitica?
va pup!!!!!
Kokolina- care pleaca in concediu
pisi_ella spune:
Nu, Koko, nu il sunam des, doar cand aveam probleme importante, ziceam eu...Stiu ca l-am sunat inainte de Triplu Test, pentru ca imi spusese sa-l sun, l-am mai sunat cand am avut alergie(urticarie) si era normal sa-l sun, ca sa-l intreb ce sa iau...Aaaa! L-am sunat la inceput sa-l intreb ceva in legatura cu Utrogestanul(in prospect scria ceva, iar el imi recomandase altceva si m-am gandit ca poate am inteles eu gresit)...Si ultima data l-am sunat cu 2 zile inainte de operatie, adica pe 11 mai, pentru a-i comunica ca a doua zi era termenul probabil, insa eu nu aveam inca contractii regulate...Aveam ceva dureri, insa nu erau alea...adevarate...
Imi spusese sa-l sun inainte cu o zi de termen si sa-i comunic ce si cum...Contractii regulate...contractii false....Am avut doar de-alea false, din fericire...Cam atat...De cateva ori l-am sunat...Nu de multe ori...Te-am pupat!
pisi_ella spune:
Koko, nu mai ajungi si tu la o cafenea, ce Dumnezeu!!! Mai schimbam si noi o vorba, doua...Cum iti mai merge? Creste burtica, creste?
Uuuufffffffff, ca la mine nu mai descreste odata!!!

In rest, toate bune...Emma e bine, doarme si eu ma duc chiar acum sa-i tin companie...
Pa!
sofiabebe spune:
quote:
Originally posted by pisi_ella
Buna, Koko! Buna, Is! Am mai intrat si eu p'aici...Imi cer scuze, dar am uitat de subiectul asta...Da, Koko, doar eu si sotul meu ne-am ocupat de asta mica...Maica-mea a venit de doua ori pana acum (repet, ai nostri locuiesc in provincie), insa a stat putin...Soacra-mea a venit si ea o data si a stat o noapte...Tata a venit si el...si a stat cateva ore. Asa ca...iti inchipui si tu. Nu o sa te incurajez spunandu-ti ca e usor, caci nu e...Prima luna e un calvar, insa mie tot imi pare bine ca nu au stat mai mult parintii nostri la noi...Eu sunt o fire mai rebela, ascult numai de mine insami, nu-mi place sa fiu batuta la cap, mai ales in ceea ce-l priveste pe copilul meu... Si crede-ma, parintii nostri, cand ne vad cu un bebe mic, numai asta fac!
Ei le stiu pe toate, iar noi suntem mici si prosti!
Auzi, tu! Eu, mama fetitei mele, nu sunt in stare sa am grija de ea fara 1001 de sfaturi??!! Hm! Eu ma si enervez repede, ma cunosc...Mi-a fost mereu teama sa nu raman fara lapte daca vine maica-mea sau soacra-mea si-mi impuie capul cu un milion de pareri si sfaturi..."da' mai bine fa asa, da' mai bine aseaz-o asa, da' nu-i pui o caciulita, ca e cam racoare, da' stranuta, de ce oare?........"
Cam asta e! Asa ca am preferat sa ma descurc singura...Primele 2 saptamani sunt iadul pe pamant, pana isi formeaza bebe un program de supt, pana te prinzi tu ce si cum, pana te obisnuiesti cu urletele sfasietoare datorate colicilor
(iti doresc sa n-ai parte de asa ceva)...Mai ai si depresie post-natala...
Dormi 2 sau 3 ore pe noapte, iar ziua nu mai poti de oboseala si esti ca palida ca o stafie...Si, colac peste pupaza, mai faci si treaba prin casa...Daca mai esti in stare...Eu nu eram, sotul meu s-a ocupat in prima saptamana de una, de alta...Apoi am inceput sa fac si eu, la inceput putin, apoi din ce in ce mai mult...
Te-am speriat? E bine sa stii adevarul, sa stii la ce sa te astepti...Asta intotdeauna iti usureaza situatia...Dar iti pot spune ca acum e mult mai bine! Ma ocup si de bebe, fac treaba, fac mancare, curatenie...Asa cum apuc, incep o treaba, apoi o las balta, apoi o continui...si tot asa...Important e ca ma descurc si sunt tare mandra de mine! Pe cuvant!
Vaaaai, ce m-ai facut sa rad! Parca ai fost la mine in casa in primele (patru?) luni! Doar ca la mine a stat maica-mea o luna, m-a zapacit si ea, insa soacra-mea chiar ca mi-a facut viata amara! Atunci sa vezi depresie! Sa nu chemati pe nimeni, fetelor, cel putin nu in primele doua saptamani, oricat v-ar fi de greu! Nu va luati sub nici o forma dupa cei mai in varsta sau dupa carti mai vechi, ca veti fi total contrariate (am sau n-am lapte? ii trebuie sau nu caciulita vara in casa? etc.) Va pup, ca mi-e somn si foame.
bebe
Kokolina spune:
salut!!
uite, am ajuns dar nu la cafenea, ci la sotul meu la firma
ce mai faceti?
da, creste...(mi-e frica sa ma gandesc ce va fi peste 2-3 luni)
maine ma duc sa imi fac prima injectie si sa vorbesc cu medicul de familie(sper sa ma ia in evidenta si sa imi dea si concediu prenatal...)
eu va pup, poate mai scriu de pe unde apuc
PS. e greu rau fara PC
Kokolina
- 21 saptamani
Kokolina spune:
daa, mai traiesc
azi am inceput serviciul...a fost asa de bine in concediu....
tu? ce mai zici?
Kokolina
- 23 saptamani
pisi_ella spune:
Buna, Koko!!! Bine ai revenit! Ce bine ca te-ai relaxat putin! Noi tocmai am venit de la vaccin...Oooofffffffff!!!
Ei, nu a facut prea urat, a plans doar cat a durat intepatura, apoi s-a linistit cand am luat-o in brate...Cand am ajuns acasa, i-am bagat un supozitor ca sa nu faca febra, iar acum ii pun mereu comprese reci...A mai marait putin, insa acum doarme...
Avem 5,500 kg si 58 cm!!! Uite, intra la http://www.emilcaloianu.home.ro Pozele sunt facute acum noua zile...