Nasterea naturala cu Dr. Puia

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Inca ceva...Si eu am luat Utrogestan, insa nu m-am ingrasat...Repet, am luat 14 kg si ceva...Numai bine...EEeee, eu speram ma iau chiar mai putin........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ls-dobrovicescu spune:

La revedere Pissi!
La revedere Kokolina ! Nastere usoara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kokolina spune:

salut!!
ls-dobrovicescu, sa stii ca sunt mai multe persoane pe acest forum care sunt de acord cu ideile tale
intamplator...eu sunt una dintre ele
vreau sa iti spun ca si eu am fost tratata ca unpe unul din subiectele acestui forum...am stat suparata un pik si apoi...mi-am zis ca nu se merita
pe subiectul ala nu am mai scris nici o iota si nici nu as mai scrie atata timp cat vad ca fetele sunt tratate ca oile...
eu zic ca cel mai bine este sa isi exprime fiecare parerea in mod sincer(e f. important in orice comunitate)
daca cuiva nu ii place, sa faca ce am facut si eu

Kokolina - cu bb care te roaga si el sa nu pleci

Mergi la inceput

Is, te rugam mult, nu pleca! Nu vrem sa pleci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicar spune:

Dragele mele,
sunteti super.
Am citit subiectul vostru de la inceput pana la sfarsit pentru ca mi-ati placut si pentru ca in 2 saptamani ajung si eu in tara si ma hotarasem sa nasc la Giulesti. Va fi aproape de casa mea si am auzit lucruri bune despre maternitatea aia.
Nu prea imi era clar la ce doctor sa ma duc, dar dupa discutia voastra m-am hotarat. La Dr Puia. Totul e sa il gasesc si sa nu fie cumva in concediu.
Te-am auzit Kokolino ca intra in concediu de pe 15 iulie, exact de cand ajung eu in tara. Stii cumva si pana cand sta in concediu?
De ce s-a suparat LS? Eu zic ca sfaturile ei ne vor fi utile asa ca o rog si eu sa nu plece.

Am uitat sa va spun ca sunt in 26 saptamani, asa ca Koko suntem colege de "suferinta"... eu mai batrana... DPN 10 Oct

Va pup si va mai scriu pana plec spre tara,
Monica

Mergi la inceput

Bine ai venit, Monicar! Da, dr. Puia e un medic excelent, ai facut o alegere buna! Este el cam aglomerat, dar asta e...

Mergi la inceput

Koko, ai ajuns deja la jumatatea drumului!......Bravo! Hai ca nu mai ai asa mult!...Daca trece vara asta cu caldurile ei infernale(oooooffff!!!), o sa prinzi ultimul trimestru toamna, o sa fie racoare, va fi mai usor...Chiar ieri am vorbit cu o tipa care intra acum in luna a 9-a si nu mai putea, saraca!...Lunile a 8-a si a 9-a sunt groaznice oricum, darmite vara!!! La mine a fost fain, martie, aprilie, mai...Acum e mai nasol, ca asta mica moare de cald, saraca...O tin numai in Pampers si tot nu mai poate de cald... Afara o scot intr-un maieut si in Pampers.
Tu cum te mai simti? Ziceai ca nu-ti prieste Prenatalul...Ti-ai revenit? Te-am pupat!

Mergi la inceput

salut, fetele !!!
ce mai faceti?
eu am fost azi la Dr.Puia, la spital...a fost enervanta perioada de asteptare...dar cand a aparut el parca si uitasem cat am asteptat
m-a trimis la eco la Dr.Sedan unde am ascultat inimioara la bb si mi-a confirmat ca bb e baiat
bb e ok, dar Dr. mi-a dat sa fac injectii cu Gravibinon(pt. ca beta HCG-ul se mentine la limite inferioare)
pisi ella, tie ti-a dat injectiile astea? cate fiole? la ce interval le faceai?
la prenatal zice ca pot sa renunt sa le iau zilnic...pot sa iau si unul la 2-3 zile(cica"aici putem sa negociem")
caldurile le suport cam greu...ma bate gandul chiar sa fac un efort sa imi iau aer conidionat...

sa stiti ca eu intru in concediu de pe 7 iulie pana pe 21 iulie
deci... nu o sa am cum sa va mai scriu
dr. puia e in concediu de pe 15 iulie pana pe 15 august
pisi...eu pe 10 aug imi fac tridimensionala...mi-a dat cartea de vizita a dr. pop sa il sun azi sa ma programeze...

va pup pe toate
ls-dobrovicescu...macar odata daca ai mai intra pe subiectul asta, sa ne lasi o adr de mail....te rugam...

Kokolina - cu bb baietel in burtica

Mergi la inceput

Buna, Koko! Eu am facut Gravibinon in luna a 2-a...Inca nu eram la dr. Puia pe atunci, ci la altcineva...Nu mai tin minte cate am facut...4 sau 5...Una pe saptamana...Apoi nu am mai facut...Oricum, din cate tin minte, si Gravibinon-ul asta tot Progesteron este...
Cum, Koko...si nu mai vorbim??? De ce nu te duci la un Internet Caffee, macar din cand in cand? Sper sa mai vorbim...Te-am pupat!!!

Mergi la inceput

pisi...asa ma gandeam si eu sa merg la un net caffe
nu am fost niciodata, dar toate au un inceput...
mie mi-a dat 4 fiole de gravidinon, dar pe reteta mi-a scris sa fac 1 pe saptamana, si cand mi-a explicat zicea sa fac la 7, 14, 24 zile...
nu prea am inteles eu cum explica si PROSTIA E CA NU AM LUAT FOITA PE CARE IMI SCRISESE
nu stiu ce sa fac...sa il sun??!!ca astia sunt hormoni si nu te joci ce astea...
in rest, bb e OK...
si eu la fel...numai ca vreau concediu ca ma enerveaza tare sa mai stau in firma asta
va pup !!!
kokolina- 20.2 saptamani

Mergi la inceput