Nasterea naturala cu Dr. Puia
Raspunsuri - Pagina 13
Kokolina spune:
salut !!
Shakira????
Da, de vreo 2 ori mai mare...dar , oricum , eu sunt moarta dupa shakira , asa ca....
O sa ii zic lui Puia ca nu prea pot sa dorm, de fapt, nu pot mai mult de 8 ore...sincer nu prea as vrea sa iau Diazepam ca am auzit ca da depandenta
pisi, Dr. Puia mi-a zis acum 3 sapt ca pe 1 sept intru in luna a 8-a ...
deci, deja sunt in perioada aia cind ma umflu...
eh, va spun ca nu mai am rabdare sa ciresc prea mult...cu tv-ul e ok...imi cam fac programul dupa anumite filme
si in rest...vine mereu cate o amica pe la mine, dimineata, sa imi tina de urat
hai ca va pup, nu mai pot sa sacriu acum....
vorbim si maine, da?
Kokolina - 30 saptamani
ochinegri spune:
Sor'meo, cate Diazepame crezi ca apuci sa iei pana nasti ? N-apuci tu sa devii dependenta .... Daca zice Puia, ia-le, ca io nu le-am luat (culmea sfatului). Io nu le-am luat caci am capul de beton, si degeaba le luam ..... Da' fa ce faci, si odihneste-te. Eu am un BB bun, care nu m-a tinut treaza, da' faza cu nascutu' si alaptatu' m-a rupt. Deci conserva-ti fortele. BB creste daca tu dormi bine, zice lumea ....
Hai, pupici Shakiro !
Numai bine Pisicuto ! Ce face BB al tau ? Mai zi si tu ... de BBita.
Mama L
Kokolina spune:
salut !!
hai ca azi merge netu mai bine...ieri pana am scris o fraza.......
cred ca a fost din cauza vremii
ce mai faceti????
pisi, bebica ta cred ca e o scumpa, imi pace cum "suna" la telefon
eu ma duc marti la puia...dar tre sa il sun luni seara sa il intreb daca tre sa fac eco la sedan inainte...ca altfel stau la coada de 2 ori la el....
sa vedem cat scandal imi face ca am pus atatea kile pe mine...sper sa scap ieftin
ochinegri, daca imi zice ceva ii bag faza cu shakira (eventual pomenesc si de J Lo)si nu cred ca imi mai zice ceva....
da...am discutat aseara cu sotul de nastere, bb, cum sa facem...ce sa mai luam...(oricum, nu luaram nimic)
si ii zic lui Puia ca nu pot sa dorm prea mult...azi noapte m-am trezit de 3 ori nu am mai putut sa dorm...
e nsol asa in reprize..
va pup pe voi si pe bb-i
Kokolina
- balenutza de 30 saptamani cu bb Andrei in burtica..
pisi_ella spune:
Buna, Ochinegri! Buna, Koko! Despre bebita mea...ce sa zic? E mare, e dulce foc....s-a invatat in brate, adoarme numai in brate...Intrati la http://www.emmaandreea.3x.ro
ca sa vedeti...tone de poze cu printesa mea...din mai si pana la sfarsitul lui august...Sunt si poze de la botez, la august...O sa punem cat de curand si poze din septembrie...V-am pupat!
Emma & Anna(
_ella)
Kokolina spune:
salut, fetelor !!!!!
ce mai faceti?
nu prea am mai scris zilele astea, a plouat, am stat in casa
azi am fost la Puia...
m-a trimis la Sedan, am facut eco...bb e super ok, are cam 1.200-1.300 Kg, mie mi s-a inchis colul
bb inca nu s-a angajat, e asezat transversal...i-am vazut la sedan un piciorush(talpa) si cica "e tot baietel"
Puia e incantat de sarcina mea zice sa imi fac control la ochi si sa mai vorbim cum sa nasc
a ! sa nu uit sa va zic ce m-a "urecheat"pt. cele 15 Kile pe care le-am luat

in fine, cica sa nu mai pap paine si dulciuri
adica ...sa ma abtin de la tot ce imi place...
eh, asta e..sa vedem cum facem.....
pisi, am vazut pozele...super bebica ta...
ochinegri, ce e cu tine de nu mai scrii?
ti-ai luat concediu?...ce face bb? mai e racit?
voi mergeti la targu de bebi??
Hai ca va pup !!!!!
Kokolina
- 30.3 saptamani, care a vazut azi piciorushul lui Andrei
ochinegri spune:
Buna frumoaselor !
Am avut niste zile .... la job .... de KK.
BB a scapat de raceala, si s-a stricat la burta. Cica azi suntem mai bine.
Draga Pisi, e super fetita ta ! Mi-a placut august_04.jpg (2003).
Mai Koko, Puia te trimite la ochi ? Inclina catre cezariana ?
Promit sa dau si eu un telefon, daca nu mi se mai intampla .... cate o belea la 5 minute .... Mai fetelor, visul meu e sa fiu casnica, si sunt din ce in ce mai hotarata !
Chiar, mergem la expozitia pt. BBici ? Hai sa ne intalnim ! Ar fi ceva ... Pisi, Lili si Shakira .... ce haios suna !
mama L
Kokolina spune:
salut!!!
ochinegri, imi pare rau ca nu ai fost in concediu.
decat probleme, mai bine concediu..
casnica? hm.nu cred ca e o solutie buna
eu am fost cateva luni casnica(de fapt, somera) si am crezut ca MOR de draci si de plictiseala
e adevarat, cand ai bb, e altceva...nu stiu daca mai ai timp de plictiseala...
ar fi o idee super sa ne intalnim...si noi mergem la targ de bebi(eu, tati si Andrei din burtica)
sa vedem , sa ne benoclam bine...cand iese Andrei sa nu ne lipseasca nimik...
Puia ma trimite la oki ca i-am zis eu ca de cand cu sarcina nu prea vad bine cu stangu...cica sa vedem ce zice si oftalmologu..
dar cica sa fac controlu mai in oct, la final
eu la Puia ma mai duc intre 6 si 10 oct...in sapt 34
cica nu am nici un "semn"ca as naste prematur...bb e ok, eu la fel(dar grasa)...
ochinegri, sper sa ii fac si eu o surpriza,prin primavara sa il vizitez avand 60 Kile...sa vedem ce mai are de zis....eh...vise....
pisi, cand o vad pe fetita ta asa de dragutza..mai ca imi pare rau ca nu am si o fetita...dar peste 3-4 ani sper sa o proiectez
pe Ioana...care o sa fie fetita lui taticu..

hai ca va pup si vorbim si maine...
Kokolina
- 30.4 saptamani cu Andrei jucaush in burtika
pisi_ella spune:
Buna, Koko, buna, Ochinegri! Poate ne intalnim la Baby Expo!
Si noi vrem sa mergem, daca e timp frumos si nu ploua! Koko, te mai sun sa vorbim! Poate ne si intalnim zilele astea, ca s-a facut frumos afara!
_ella
Kokolina spune:
salut, fetelor
sunt suparata rau de tot
am reusit sa racesc binishor
daca ieri eram doar mucioasa, azi ma doare rau si in gat si vorbesc ragusit...plus o tuse magareasca....
sper sa nu fac temperatura mare...ca Puia mi-a zis sa il sun daca am mai mult de 38 si el acuma nu e in tara(e la un congres prin Franta, parca)
voi ce mai ziceti???
ochinegri, vad ca tu nu ai mai intrat pe net deloc si nici nu ai sunat..sper sa iti fi trecut supararea...
trebuie sa fi fericita ca puiul tau face 1 anishor(prima data cand e ziua lui !!!)...
hai ca va
si plec acasa, ca ma doare rau capul si am ameteli..
Kokolina
- mamica lui Andrei