Nasterea naturala cu Dr. Puia
Raspunsuri - Pagina 12
ochinegri spune:
quote:
Originally posted by pisi_ella
Hai ca mai ai putin...Ai grija de tine...
Am lipsit o saptamana ? Stii ceva de Koko, Pisi ?
Numai bine ! Tu ce faci ? Ce face BB ?
mama Lili
PS: mi-am dus BBele la Slanic Moldova, si ce frig am facut .... 10 grade ! Dar pt. el a fost bine, cam mucios dar mancacios !
pisi_ella spune:
Si eu am lipsit o saptamana...Tot la munte am fost, la Moeciu, langa Bran...A fost super, asta mica a dormit neintoarsa...Da, era cam racoare, intr-adevar...
Cu Koko am vorbit la telefon inainte de a pleca la munte, urma sa se duca la doctor...Altceva nu mai stiu...O s-o sun sa vad ce face...
Emma e bine, e mare, are aproape 6,500kg. Pe 13 septembrie face 4 luni. Te pup!
ochinegri spune:
quote:
Originally posted by pisi_ella
Pe 13 septembrie face 4 luni. Te pup!
Deci BBicii nostri sunt fecioare.
Sa ne traiasca !
Numai bine, pisicuto !
Lili
pisi_ella spune:
![]()
Nu, Ochinegri,
lusha mea e tauroaica! S-a nascut pe 13 mai...Acum, pe 13 septembrie, implineste 4 luni!
Kokolina spune:
salut !!!!
fetelor, daca voi nu m-ati sunat...m-am gandit sa imi misc popoul asta mare la net cafe
eh, impropriu spus..de fapt, s-a mutat netu la mine
s-a deschis unu chiar la scara blocului, 15.000 ora
eu sunt bine, nu ma mai incearca nici contractiile, bb e jucaus
am cam pus pe mine vreo 13-14 kile...asta e...
o sa muncesc dupa ce nasc si o sa dau jos....
voi?
ce mai ziceti?
ati fost la munte, v-ati plimbat cu bb-ii....
mm, abea astept sa il fac si eu pe bb, deocamdata il plimb in burtika
incep sa devin destul de nerabdatoare dar mi-am propus sa imi gasesc diverse "activitati" ca sa nu ajung disperata in ultimile saptamani
ma intalnesc cu gravidutele din drumul taberei...pana acum AM AVUT VREO 4 INTALNIRI..e bine ca mai schimbam inmpresii si nu ne simtim singure...
astept sa imi scrieti de voi si de bb ai vostri...
va pup
Kokolina
- cu bb Andrei de 30 saptamani in burtica
pisi_ella spune:
Buna, Koko!! Bine ai revenit! Imi pare bine ca esti bine...Te-am mai sunat, dar nu erai acasa...Hai ca mai ai putin. Ai grija de tine, nu te stresa si nu te obosi prea tare...Nu te apuca singura de curatenie, nu incerca sa ridici greutati...Ai grija. Stii tu...
Ce noroc pe tine, cu netu' asta!
Cred ca turbai de plictiseala daca nu venea Internetu' la tine!
Acum e inca bine, daca se poate spune asa
, dar stai sa vezi in luna a9-a cum te apuca si nervii si plictiseala si nerabdarea...Ai vrea sa pleci din casa, sa te plimbi, sa te duci pe la magazine, sa faci ceva sa mai treaca timpul...dar, cu toate eforturile, nu poti sa-ti misti fundul si burta decat pana la buticul din colt
sau, in cazul tau, pana la Net...Hai lasa, ca trece...Chiar daca acum ti se pare ca trece greu, o sa vezi, dupa ce nasti, vei privi cu un pic de nostalgie inapoi...Bucura-te de tine, de bb din burtica, de burtica
, bucura-te ca inca te mai poti odihni ca lumea... :)
In primul rand, sa dormi!!! Cat poti de mult! Eu am dormit la greu in ultimele 2 luni de sarcina...Cum prinzi momentul, culca-te! O sa regreti clipele astea cand te puteai odihni cand iti poftea inimioara!
Eu, in ultimele 2 luni de sarcina, dormeam, mancam si stateam pe net...Ieseam si la plimbare
, dar nu prea mult, mai ales in ultima luna, cand tare as fi vrut sa am o olita cu mine!
Plus senzatia aia cel putin ciudata din ultimele 2-3 saptamni, cand te apasa bb asa de rau jos, incat ai impresia ca sta sa iasa!...Nu iese, sa nu te sperii! E doar o senzatie!![]()
Ai inceput sa retii apa? Te-ai umflat? Eu m-am cam umflat in luna a8-a, aveam niste picioare uneori
...de ma speriam...Culmea e ca Puia imi zicea sa stau linistita, ca nu m-am umflat foarte tare! Fata de altele...Oricum, nu mai mancam sare deloc, Puia imi spusese sa nu mai mananc nici sare, nici paine, nici dulciuri...Am mancat fara sare, am mancat fara paine alba (doar graham), insa, in ceea ce priveste dulciurile...am rezistat eroic pana in ultimele 2 saptamani de sarcina...cand n-am mai putut!!!!!!! Si am inceput sa bag Finetti pe paine!...La greu! In ultima luna oricum iei cel mai mult, asa ca...Finetti pe paine ...la greu!!!...numai bine nu-ti face! Nu am luat mult in greutate, 14 kg jumate...insa as fi luat doar vreo 13 daca nu as fi mancat asa mult Finetti tocmai la sfarsit! Nu pare mult, insa acum nu mai pot de jos niste kilograme, mananc cam mult, intr-adevar, nu ma mai abtin de la dulciuri, alaptatul imi face o foame nebuna...si o pofta de dulciuri...Mama, mama!!! De aproape 3 luni am aceeasi greutate, nu am mai dat jos deloc...63 kg jumate!
Emma mea e bine, e si ea grasa...ca mine
, are aproape 4 luni ( pe 13) si aproape 7 kg, cred! O sa vedem la control, joi...O alaptez doar la san...De saptamana viitoare o sa-i bag si niste suculet de fructe...In rest, toate bune...Dorm mai mult noaptea, insa nu pe cat as vrea eu!...Ma gandesc cu nostalgie la ultimele luni de sarcina, cand dormeam si 13 ore pe noapte!!! Ce bine era!!! Asa ca...profita din plin de perioada asta! Te-am pupat! Ai grija de...voi!
_ella
ochinegri spune:
Bai Pisi, nu radea .... ca asa numara pana la 12 absolventele de mate. Oboseala ..... jobu' .... Unde mai pui ca ne ies dintii .... si am facut si febra mare (39). Si tot timpul vrem sa mergem, suntem rupti de spate ! Unde-s vremurile cand statea in patut ....
Buna Koko, ce faci mai burtica ? Te sun saptamana asta ... daca nu mi se mai intampla nimic spectaculos .... Am luat ghetute lu' Bb : de firma ... "BabyIdeal" cu 600.000 lei, 3 pijamale superbe cu 300.000 lei/buc, strampi .... si alte minuni ..... Am venit acasa, falita da' fericita ... aspteptam ziua de nastere a lu' BB.
In rest suntem bine ... si dintosi !
Numai bine fetelor !
mama lu' Dan.
Kokolina spune:
Hiii...ce simpatice sunteti !!!!
va pup, ma bucur ca ati raspuns
am venit intr-un suflet la net...sa vad daca mi-ati scris...
e super aici, sunt doar vreo 2 pustani care se joaca pe net si cu mine
pisi, eu nu m-am umflat prea mult, adica nu am picioarele prea umflate(inca)..dar am pus pe mine, simt ca am facut un popou IMENS...si mi-a crescut si burtika
in fine, eu sper sa dau jos...sa vedem...
doamne, eu mor dupa dulciuri...as manca numai prajituri...clatite cu finetti(am mancat ieri 2 clatite si va jur ca daca as manca toata viata nu m-as satura)
incerc sa nu ma pierd, deja cand simt ca e cam mult ma opresc![]()
pisi, cand m-ai sunat si nu am fost acasa? ca de obicei sunt acasa, in patut...
fac treburi usoare:bag rufele in masina si apas pe buton...sterg praful
muncile alea grele le face sotul cel iubit...saracu' sambata a prestat la greu...eu ma invarteam ca o albinuta pe acolo si il incurajam 
ochinegri, nu rade...
starea asta pe care ai descris-o tu:FALITA DAR FERICITA este{pe bune}una dintre cele mai frumoase stari...
eu de cate ori am fost super fericita, nu aveam un ban in buzunar...
cand am bani, sunt total nefericita:nu stiu ce sa fac mai repede cu ei
deja apar si probleme cand vine si sotul cu ALTE idei si uite asa,...numai fericire nu e aia 
hei..ce de cadouri i-ai luat lui bb al tau...
e fecioara????
al meu o sa fie scorpion, e super pt. baietei, SEF il face mama

fetelor, eu cu somnu am o problema
nu prea pot sa dorm pe cat imi doresc...de cand cu serviciul asta, cu trezitul la 7 dimineata timp de cativa ani...
incerc sa recuperez dupa amiaza, dar e greu, mai mult de o ora nu prea pot...
hai ca va pup, mai ne scriem si maine !!!

Kokolina- cu bb
in burtika
pisi_ella spune:
Koko, in legatura cu somnul...Mie Puia mi-a dat Diazepam, in lunile a 8-a si a 9-a, unul inainte de culcare...Eu luam doar jumatate, insa dormeam de n-aveam treaba...Este bun si cand ai contractii premature, caci e si miorelaxant...Intreaba-l daca poti sa iei...Se pare ca se recomanda si nu dauneaza...Mie mi-a facut si in maternitate Diazepam injectabil, ca sa nu intru in travaliu pana a doua zi, cand eram programata la cezariana...
Mai ai putin si intri in luna a 8-a...E cea mai ciudata luna, cea in care te umfli, retii apa...Nu e prea placut...Insa, daca nu mananci sarat, nu te umfli asa rau...
Te-am pupat, iti mai scriu! Odihneste-te! Zi-i lui Puia ca nu prea poti sa dormi, vezi ce-ti zice...
_ella
ochinegri spune:
Da, si mie mi-a recomandat Diazepam ca aveam contractii .... multe ....
Da' am incercat si io juma' de tableta, si atat, ca tot aia a fost ...
De dormit, cum sa dorm cand eram cat malu'. Luna a 8-a e cam naspa ... Incearca cu un film la video daca ai, sau cu TV-ul, sau cu Agatha Cristie ... La mine mergea cu Agatha cel mai bine.
Lili
PS: Koko, ai popoul ca Shakira ?