parfum fresh bun si persistent

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by Mona_B

Michelle, nu esti singura care face alergie la Chanel 5, mie din gama lor nu-mi place decat Allure!O vreme nu ma mai puteam desparti de el, e intr-adevar cu personalitate. Dar Guerlain Samsara ramane ma faiblesse!
La fel Shiseido rosu!

Mona, stiu ce vorbesti Samsara e parfum serios. E drept, e off topic ca e departe de a fi fresh, dar e persistent si cu personalitate .

M-ati facut curioasa cu Kenzo asta, Le monde est beau nefiind fan parfumuri fresh, eu nu l-am incercat niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Pleasures de la Estee Lauder - vara si Intuition de la Estee Lauder - iarna. Persista mult si au miros fin, le folosesc deja de 4 ani si ceva si deja mirosul lor ma reprezinta intre prieteni, rude

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Cacharel: L'eau de Eden

E ultima mea descoperire si-mi place la nebunie!
E fresh si putin dulceag...mmmm...super, merita sa-l incercati, sunt super incantata de el

http://community.webshots.com/user/carmena092003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

l.eau par KENZO.

mie imi place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Buna fetele,

eu la ultima vizita prin parfumerii m-am indragostit de Happy To Be de la Clinique. Si a tinut ceva timp.

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Pt. ca tot e vara, Flower de la Kenzo mi se potriveste de minune .

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Eu si sotul suntem tare dificili la parfumuri, de aceea nici nu prea folosesc. Insa chiar vreau sa gasesc si eu unul care "sa ma reprezinte".

Desi am vazut in Mall ca Very Irresistible - Givenchy e pe primul loc la vanzari, pot spune ca mie nu imi place.
Happy Hart de la Clinique nici nu mi-a displacut dar nici nu mi-a placut.
DK - Light Blue mi se pare interesant, dar parca nu e el "acela" pe care il caut... O sa mai incerc, poate pana la urma il gasesc .

Si mai scrieti, ca notez si ma si duc sa le incerc (cate doua la fiecare vizita la magazin). Tot il gasesc eu pana la urma .

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Mie vara imi plac Anais-Anais-de la Cacharel, Omnia Crystalline-de la Bulgari, Addict-Dior si seria fresh de le Guerlain- ala cu miros de iarba si cel de portocale, in mod special.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgia2 spune:

Care e ala cu miros de iarba de la Guerlain? Mie nu-mi plac de loc parfumurile dulci si/sau grele asa ca vara/iarna folosesc asa zisele parfumuri de vara. cel mai multumita am fost de Davidoff. Imi plac tare mult si Happy si Happy to be de la Clinique dar din nefericire nu mi se potrivesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Georgia, daca vrei un parfum fresh si persistent, ideal pentru vara, cauta Annayake Pour Elle.
Eu nu l-am gasit aici, e o marca japoneza de cosmetice si parfumuri, nemtii sunt topiti dupa ele, sunt foarte bune si parfumul asta e grozav!
Daca-l gasesti cumva da-mi de stire.
In ce zona locuiesti in Toronto?

Mergi la inceput