parfum fresh bun si persistent
Raspunsuri - Pagina 7
marimar spune:
Mentiona cineva pe aici Kenzo, Le monde est beau. Mai exista, se mai face? Eu aici in NZ nu l-am gasit niciodata.
Dar Azzaro?
-------
Life's a journey, enjoy the trip !
nuschu spune:
Eu imi aduc aminte de Murumure de la Van Cleef&Arpels. Din ce-mi amintesc, parca e un parfum suav si miroase delicat.
L'Air du Temps, in schimb, nu-mi produce niciun sentiment. M-am mai dat cu el de vreo cateva ori, fara succes...
Mie imi place mult si Beyond Paradise, de la Estee Lauder, dar parerile sunt impartite: fie e de vara, dar de seara (n-am reusit niciodata sa fac distinctia parfum de zi/de seara), fie nu e de vara, punct. Voi ce credeti ?
Mie imi mai place Truth, CK.
Pisica, zambind 
Mona_B spune:
Michelle, nu esti singura care face alergie la Chanel 5, mie din gama lor nu-mi place decat Allure!O vreme nu ma mai puteam desparti de el, e intr-adevar cu personalitate. Dar Guerlain Samsara ramane ma faiblesse!
La fel Shiseido rosu!
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by marimar
Mentiona cineva pe aici Kenzo, Le monde est beau. Mai exista, se mai face? Eu aici in NZ nu l-am gasit niciodata.
Dar Azzaro?
-------
Life's a journey, enjoy the trip !
eu am zis de el. eu l-am cumparat din romania. il gasesti de cumparat online .
Michelle

michelle7 spune:
quote:
Originally posted by Mona_B
Michelle, nu esti singura care face alergie la Chanel 5, mie din gama lor nu-mi place decat Allure!O vreme nu ma mai puteam desparti de el, e intr-adevar cu personalitate. Dar Guerlain Samsara ramane ma faiblesse!
La fel Shiseido rosu!
ai incercat tot de la Chanel - Chance si coco madmoiselle ? mie mi se par mai reusite ca allure.
vezi ca a aparut si allure sensuelle
Michelle

Salina spune:
Fetelor, dar I Love Love de la Mosquino a incercat cineva? Mi s-a parut foarte tineresc, fresh si potrivit pt vara. Nu stiu cat de persistent este pt ca am avut o mostra doar. Nu lasa dara in urma dupa 5 ore de la aplicare dar mie mi-a placut ![]()
Eu raman la dragostea mea
Acqua di Gio care mi se pare fresh, bun si persistent dar delicat in acelasi timp. Dar s-ar putea ca nasul meu sa fie influentat si de starea de
ALINA
Mona_B spune:
Thanks Michelle, o sa-l incerc!
Chance l-am testat
hop' you won't mind me
dintre noutati mi se pare interesant Incanto de Salvatore Ferragamo, dar nu-l gasesc oriunde.
mitumac spune:
Eu folosesc Jaguar...si imi place mult...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872
michelle7 spune:
Am fost azi la Sephora. se pare ca nu se mai gaseste Kenzo Le monde est beau
de "suparare" mi-am cumparat Sensi - Georgio Armani si Very Irresistible - Givenchy.
Am testat inca o data Chanel Chance si Madmoiselle parca madmoiselle coco imi place mai mult
A aparut un parfum greu pt cele care apreciaza Wish de la Chopard si Angel de la Thiery Mugler . se numeste euphoria si e de la kalvin Klein
Mi-a mai placut de asemenea Miss Dior
Michelle
whiskas spune:
quote:
Originally posted by Salina
Fetelor, dar I Love Love de la Mosquino a incercat cineva? Mi s-a parut foarte tineresc, fresh si potrivit pt vara. Nu stiu cat de persistent este pt ca am avut o mostra doar. Nu lasa dara in urma dupa 5 ore de la aplicare dar mie mi-a placut
ALINA
Eu il am. Imi place mult. E destul de persistent. Acum depinde de pielea fiecareia cat persista parfumul.
Cel mai fresh si cel mai persistent mi se pare L'eau par Kenzo la care nu pot renunta deloc!