parfum fresh bun si persistent

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

http://www.cosmolane.com/annayake/annayakecosmetics4.htm
Iata ce-am gasit eu! Se pare ca produsele lor pot fi achizitionate online.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Caprioara, Very Irresistible de la Givenchy l-am primit eu de Craciun si imi place taaaare mult. Am mai primit si Blue Light de la D&G, care e absolut superb, un Lacoste-Hypnose si de la Elizabeth Arden "Provocative Woman". Pot sa spun sincer ca toate imi plac fff mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

quote:
Originally posted by Georgia2
... cel mai multumita am fost de Davidoff. ...

Eu folosesc (interminent ) Cool Water. Si imi place. E fresh! Si Glow de la JLo, care miroase mai mult a sapun... l-am folosit cand a aparut... nu l-am mai avut de vreo 4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Ultimul achizitionat de Mos e Euphoria de Calvin Klein, imi place in mod deosebit ca parca miroase a foite de tutun, e foarte persistent, si neobisnuit . Altul din gama mai dulce pe care-l folosesc mai mult primavara si vara e de Insolence Guerlain si altul de seara extrem de puternic e Eau de Parfun de Gucci. Ma mai tenteaza in mod deosebit Angel si Allien de Thiery Mugler, asa ca le-am trecut pe wish list.

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

mie-mi place la nebunie Aqua di Roma - Laura Biagiotti, Burberry -Weekend si Tender Touch, Carolina Herrera - 121

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

parfumuri persistente (desi mai dulci) si care imi plac foarte mult sunt Allure (channel), romance (ralph lauren), red (hugo boss), femme (hugo boss), dolce vita (dior).
cineva amintea de parfumurile gabrielei sabatini, in Irlanda nu le gasesc,pe vremea cind eram in Romania imi placea teribil cel cu ambalaj rosu, nu mai stiu cum se numea,cred ca gabriella.

Mergi la inceput