All about Constanta (77)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana
..din cate stiu tantarii nu pot transmite boli ...

beeeyyy de malarie ai auzit? hihihi, transmit si astia boli dar nu e vb aici de asa ceva. io-st libera dupa 5.30. ai acelasi nr de telefon?
Cornelia cum e Maria?
Mada da voi ce mai faceti? cum e la cuibusoru cel nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Roxa, ma refeream la tantarii autohtoni...din cate stiu ei nu transmit boli...aia cu malarie sunt aia mari si smecheri parca
Da, acelasi nr am...hihi...dar in seara asta sunt "booked" la socrela!!! Asa ca o lasam pe maine daca poti dupa 5, ok?

Ah si am uitat sa spun ca am vazut pozele si sunt superbe!!! hihi..acu te invidiez io!!! Poate la anu veniti in Miami? hihi...ce spui?? Cu tot cu "toarta" sa nu iti fie dor

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

da mai, nu ziceam chiar de azi....asa, in printzip. nu ejti online?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Salutare fetele.

Dam si noi un oki p'aci si apoi plecam la curatenie cat darme bb2.

Da Madamsadamy asa e, sunt vecinutza cu finutzii tai. Eu stau in spatele blocului lor mai in lateral, adik la E4.

Pupici multi la toate si ne mai auzim.

Mergi la inceput

iata ce facuram noi in week end: http://community.webshots.com/photo/552119178/2935290410088100014pvWVMk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Cornelia,sanatate Mariei
Fiquelle,mersi mult de raspuns,noi nu ne tundem k avem parutz destul de des,cretzulin si lungutz
Sanzi,ce mult stativrem si noi la Miami
Roxa,mah,da' ce masina aveti voi mah

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

O zi buna va doresc, dragele mele!
Fiquelle, suntem in criza de timp, eu stau la magazin, apoi seara diverse treburi.. si ajung tarziu acasa, franta!
Alexia e in turneu de vara, la plaja la Neptun, a revenit pentru 2 zile ca sa schimbe hainele, sa-si revada parintii, si a plecat inapoi. A venit cu cuvinte noi, putin bronzata si cu pofta de mancare. Ne-a uimit ca cere singura de mancare. Deja ne gandeam la partile nefavorabilei ale problemei astea.
VA pupam!

Mergi la inceput

neatza dragelor
Crix ce bine ca Alexia sta din nou la neptun....viata pe capul ei. wow, cere singura de mancare....asa mai da!
Emam asta i-am luat din grecia...stiam ca o masina i-ar placea dar nu aveam chef de carat....asa ca am apelat la solutia masina gonflabila
fug la treaba, o zi superba tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

roxana, super pozele din concediu.ce peisaje.superb.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Maria nu e prea bine. Se pare ca totusi este vb. de o enterocolita. De ieri e deranjata la stomac. Face in continuare febra si e bleguta rau.

Duminica noaptea am ajuns la spital, cu toate ca am zis ca nu mai calc cu copiii pe acolo. Ne-am speriat, pt. ca Maria a avut doua episoade de durere la spate. Nu stiu inca despre ce e vorba. A fost vorba de o durere acuta, tipa mititica, se invinetise la fata si nu mai putea sa stea nici culcata, nici la mine in brate. M-a dus cu gandul la o criza renala. La spital mi-au zis ca nu are nimic, doar febra si au vrut sa ii faca binecunoscutul deja algocalmin cu fenobarbital, pe care l-am refuzat.

Vreau sa ii fac o urocultura, dar ma lovesc de o problema: nu am reusit sa o conving sa faca in borcanel .

Pt. problemele la burtica ii dau (cu greu!!!) enterol.

Tocmai am vb. la tel. cu mama si imi spune ca nu poate sa stea pe picioare. E f. slabita. Nici nu stiu ce sa fac. ieri am stat cu ea acasa, dar azi am venit la birou.

Nu stiu cat de coerenta am fost, ca nu am dormit de doua nopti.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput