All about Constanta (77)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Babyy, eu am nascut cu el acum 3.5 ani. Daca a ramas la fel, poti sa ai incredere in el ca va fi acolo cand ai nevoie, sta numai langa tine pana e gata bebe, asistentele sunt nitel cam acre (da le mai descretesti un pic cu niste banutzi). A fost tare prompt la nastere si cred ca e un dr bun si serios. Eu am dat atunci 150$...la nastere normala...acum nu mai stiu tariful...intreaba alte paciente cand te duci la control.
Despre RH, am citit si eu ca la primul copil nu e nevoie, pt ca (din cate am inteles) in timpul nasterii se poate sa se amestece sangele (daca sunt de RH-uri diferite) si sa creezi tu anticorpi care pot ataca o urmatoare sarcina de RH diferit...de asta se face acea injectie dupa nastere...(erau niste subiecte la Parintii intreaba)

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

sczue ca am postat la celalalt capitol.mersi pt raspunsuri.Mi-am facut analiza pt anticorpi si pe rezultat scrie asa:
anti-rho (d) salin
anti-rho(d)albuminos
anti-a imun
anti-b imun alti anticorpi

in dreptul acestor 4 este o bara,,,, ca si cum e taiat spatiul alb
in dreptul : anti-rho(d )cu enzime scrie:absenti

daca are cineva idee ce inseamna ,,, oricum ma duc cu analiza la dr.ginecolog dar mai am de asteptat pana pe 10 august.

va pup si bebei sanatosi!!!
numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

buna!
ce mai faceti? noi suntem ok, ma oftic ca din cauza tratamentului Alexandrei nu putem merge la plaja. asa ca "navighez" pe net si am gasit www.metacafe.com/watch/173281/video/R/CFD_1002/ br / " target="_blank"> asta .vizionare placuta.
we placut si multa sanatate!

poze cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza
"raceala" mea s-a dovedit a fi amigdalita, cu febra maaare de tot si cam atat. am zacut amandoi 3 zile si acum suntem bine. Patrick nu a avut deloc probleme.
Babyyy bine ai venit printre noi! in cate saptamani esti insarcinata? de ce vrei sa faci cezariana? asteptam mai multe detalii despre tine sa te trecem si in listuta! catd espre anticorpii rh, se face dozarea dupa nastere si se face apoi vaccinul, in 72 de ore de la nastere. din analizele tale reiese ca inca nu ai dezvoltat anticorpi anti-RH.
Gabi frumoasa tare budapesta....ptr copii nu prea stiu ce e de facut, dar ptr adulti e de vizitat.....ca e un oras superb. nu iti face griji ca ghidul e din romania, e normal sa fie asa....dar daca face aceste excursii e clar sa stie orasul.
Oana si Adriana succes cu amigdalele. eu faceam des cand eram mica....de vreo 20 de ani nu am mai facut.....pana alaltaieri .
Tania cum e cu toaletele? cand aveti nunta?
Cornelia voi cum mai sunteti? totul ok?
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata.noi am fost la plaja vineri, sambata si duminica si razvan cred ca a racit nitel.are muci, iar din aia inecaciosi.si cred ca are si rosu in gat, ca aseara mi-a facut 38.mergem pana la doctor azi.iar ne chinuim sa scoatem mucii.m-am saturat ca nici un fel de picaturi nu-si fac efectul, parca mai rau ii inmultesc.
roxa, bine ca ai scapat.am auzit ca e un virus si la copii?stii ceva?un vecin are copilul in spital cu amigdalele.dar cred ca e el mai sensibil sau nu?

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Neata.
Am fost si noi sambata la Real, mi-am luat un grill din ala la care faci mancarea fara ulei, doar cu aburi, cica e mai sanatos, am si facut niste mici pe el si au iesit cam uscati ca s-a scurs toata grasimea din ei. In rest, preturile sunt cam ca si la Metro, nu am vazut ceva deosebit, mi s-a parut ca pe alocuri erau cam amestecate alimentele cu alte produse (cosmetice, etc.) adica nu erau aranjate chiar ok.
Apoi aseara am iesit pana in Mamaia sa ne plimbam, aglomeratie cat cuprinde. La Perla am vazut un fel de patinoar micutz pentru copii dar de fapt nu era cu gheata ci de plastic. Am auzit de un alt patinoar chiar cu gheata pe undeva prin Mamaia dar nu am ajuns sa il vad am citit doar de el pe net: aici
L-a vazut cineva ? Ma intreb cum rezista gheata pe caldurile astea.

Hei, ati vazut "nunta secolului"?

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Scuzati intarzierea, dar mai bine mai tarziu decat niciodata:

La multi ani fericiti, Alexia!

La multi ani fericiti, Stefan!

Pupici de la noi. Ne-am intors aseara de la munte. Vremea frumoasa, copilul cuminte, mami f. obosita.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Wow, asa e, sambata a fost ziua Alexiei (Crixia) si a lui Stefan (Galarina). La multi ani!

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

La multi ani Alexia si Stefan, sa cresteti mari, frumosi si sanatosi! Mamicilor sa va traiasca, sa va bucurati de ei!

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

LA multi ani Alexia!!!

La multi ani Stefan!!!!

Roxa, bine ca a trecut!!! Nici io nu am mai facut o raceala sau altceva din copilaria mica...V-a ingrijit Pat bine??? V-a facut ceaiuri si supe????

Cornelia, bine ati venit...poze de la munte???

Adriana, sanatate multa lui RAzvan!!!

Camelia, la mine nu a mers linkul...am citit doar comentariile...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

David

Mergi la inceput