Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 24
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by ela27oana
BUNA
VA RETIN 2 MIN ATENTIA CU O POZA ABSOLUT SUPERBA DE LA BOTEZUL DARIEI,OPERA DE ARTA ,(ZICEM NOI),FELUL CUM CURGE APA DE PE EA CA NISTE CRISTALEhttp://pg.photos.yahoo.com/ph/oana242003/detail?.dir=c023re2&.dnm=b77are2.jpg&.src=ph
Ela si Oana-Daria
Superrr tare poza! Intr-adevar opera de arta !

Camy & Daria

Varsta Dariucai
Poze Camelia
si
Alexandra Daria (02.01.2006)POZE NOU - NOUTZE
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by meems
Camelia, nu merge link-ul cu noua ta frezura...
Meems & Rianna (16 dec. 2005)
Multumesc Meems ... asta in caz ca mai intereseaza pe cineva !
Acum ar trebui sa mearga:
"Nu stiu cine intreba zilele trecute de schimbarea "look-lui" si de reactia bebicului ... eu m-am tunsulit ieri destul de scurt iar Dariuca n-a avut nimik de "reprosat" ... cred ca i-a placut de noua mami!
Pupici
Camy & Daria

Varsta Dariucai
Poze Camelia
si
Alexandra Daria (02.01.2006)POZE NOU - NOUTZE
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
Madutza10 spune:
Buna fetele!
Noi abia ne-am intiors acasa ,am umblat toata ziua,inparc ,la un club de tenis ,bebe a fost cumintel ,totul ok ,pina ne-am intors acasa ,..i-am dat niste piersica de la borcanel si apoi piersica ,mar si banana ,citeva lingurite ca mult nu accepta si dupa o ora mi-a vomat in jey si a facut un scaun cu mucus ,stiti cumva daca este de la borcanele??
roxisialexia,infarix hexa stiu ca acum se mai gaseste doar la Medlife ,acolo merg si eu cu bebe mereu la control dar dr. de familie mi-a zis ca daca fac vaccinul in alta parte imi pune fisa in brate ,nu stiu daca-l pot cumpara de la Medlife,stii cumbva ??Si daca-l pot cumpara si doar sa-l fac la medicul de familie ,cat costa ??Ca eu nu am intrebat si am fost chiar acum citeva zile ...
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE NOUTZE'
Madutza10 spune:
Avem POZE 17.06.2006 pentru cine are chef sa le vada!!
Pupici!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE NOUTZE'
ela27oana spune:
MADUTZA-nu cred ca este de la borcanel,daca a vomat poti crede ca de la el dar ca a facut kk cu muci nu are cum de la borcan,sa nu faca mucisori sau poate fii o stare de indispozitie care sa treaca ,si daria mai face kk cu muci dar un scaun apoi nu mai are nimic
frumoase poze
FETELOR- care a-ti vazut poza ma bucur ca v-a placut

Ela si Oana-Daria
ancaloredana spune:
Ceauu fetelor !!!
Nu a mai intrat de mutl din lipsa de timp si din cauza caldurii,pc-ul meu e sus lamansarda si fac sauna daca stau prea mult aici.
Noutati despre noi....avem cercelusi,mancam doar borcanele cu toat incercarile mele si nici nu ma mai deranjeaza.Cand va avea dintisorica sa pape cu noi cu siguranta o va face.Acum e racita si tuseste si eu ma cam disper cand o vad ca sufera si nu poate dormii si ce am primit de la dr. reteta nu o ajuta prea mult.deja e o sapt.
Ne mai auzim...va pup pe toate

Vanessa lui mama
[url=http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_de/album?.dir=/7ce3re2]
felicia74 spune:
!
Fetelor, voi ati vazut prognoza meteo pe urmatoarele zile: http://vremea.kappa.ro/

Sa ne punem sucurile la gheatza si sa dam drumul la AC/ventilatoare!!! Si Ilinca tot nu bea apa sau suc
Ela avem si noi o poza asemanatoare dar cu mai putini stropi![]()
Madau ti-au trecut urticariile? Eu am scapat ieftin, in cateva ore nu mai simteam nimic. A ramas insa semn![]()
Rianna, Iris, Amalia, Liam, Vladut, Stefanel - LA MULTI ANI!!!

Mamica Ilincai Teodora
(15 noiembrie 2005)
Bic spune:
He-heee. Anamari, ce ma bucur ca ai revenit!!!! Ma gindeam demult ce mai faci si speram eu sa dai un semn.
Hai va pup.
Fetelor, eu vin in Romania saptamina viitoare.
Haideti sa facem in intilnire. Cind vin Ina si Meems? Mees, tu parca te duci doar prin Banat?
Mie cel mai mult mi-ar conveni Botanica, dar sint deschisa la orice altceva.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Smaranda, 03.11.2005
felicia74 spune:
Noki a tras o fuga pana la mine aseara, Sarah e mai bine, mai are muci putini

Anamari ce inseamna ADD-ul de la titulatura ta?
Noi seara ii punem 4 masuri de cereale si doarme Ilinca neintoarsa.
Dimineata 2, cateodata cand imi mai aduc aminte. ![]()
Dordia mama, ce frumos se face ginerica
Si mai e si bronzat, baiat de baiat! Poza noastra preferata e cea in care e infasurat in prosop

Mamica Ilincai Teodora
(15 noiembrie 2005)