Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Eu am introdus asteara cerealele in biberon, adica i-am pus 3 masuri si mi s-a parit ca il bea mai greu ca e grosut asa ca in seara asta ii pun doar 2 sa vad cum iese. Vreau sa zic ca a dormit baiatul neintors pana ....nu stiu exact ora ca la 9.45 m-am dus sa vad ce face si se juca de zor cu jucariile din patutz. Cuminte fara galagie. E un dulce ce sa mai zic.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Fetele am pus si noi poze noi de la 7 luni in contul comun!!! VA pup!

14.11.2005

Mergi la inceput

Ce ati patzit???? Halooooooooo!!! O fi frumos afara dar....totusi...!

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Kiar asha Dordia,unde-or fi fetilie noastre!?
Eu am intrat sa va urez Concediu Placut pentru mamici si tatici si bebelaci umblatori priun tarile calde si nu numai!
Sa va distrati sa veniti bronzati,si sa dormiti si pentru mine!Heheheee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

BUNA

VA RETIN 2 MIN ATENTIA CU O POZA ABSOLUT SUPERBA DE LA BOTEZUL DARIEI,OPERA DE ARTA ,(ZICEM NOI),FELUL CUM CURGE APA DE PE EA CA NISTE CRISTALEhttp://pg.photos.yahoo.com/ph/oana242003/detail?.dir=c023re2&.dnm=b77are2.jpg&.src=ph

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ela, e absolut superba poza!!!! Parca e trucata, nu alta :))

Buluci, bine ai venit si multa sanatate lui Simon!

La sfaturi de cereale nu ma bag, imi stiti parerea: impotriva cerealelor seara in bibele de nani.

VACANTA PLACUTA SI DISTRACTIE PLACUTA, ODIHNA SI TOATE CELE BUNE fetelor care pleaca cu familiile prin atara sau prin lume. Sa va intoaceti cu bine si poze si amintiri frumoase.Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Buna ziua tuturor!
Un weekend placut!

GAndacel spor la cumparaturi si sa gasesti ce iti trebuie.
DA ne vedem in parc maine, ma gandeam intre Kisellef si Agronomie ce zici?

Mai vine cineva maine in parc in jur de ora 17 ???

mara poti pune cerealele in fructe in iaurt sau in legume, sugestai mea e sa nu pui mult, cel mult o lingura doua.

ela intradevar reusita poza, si imbaierea la fel.( la mine abia de a bagat-o in apa)
ce zici, vii in parc?

Celor care pleaca in concediu va doresc sa aveti vreme frumoasa si petrecere frumoasa.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

RIPLEY-MA BUCUR CA TI-A PLACUT,nu este insa trucata,o astept deo luna jumate ca a facut-o un prieten care a fost plecat in state cu serv si abia acum a revenit

Despre cereale,nici eu nu-i bag in bibele de seara,ii pun din cand in cand in fructe

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Dordia, frumos baiat, pare e mai mare de 7 luni!

Ela, ai dreptate, cristale!

Roxi, mersi, inca nu-i dau iaurt.

Flavi a mea e maraita rau.Nu sta nicicum, doar plimbata prin casa in brate.Culcata plange, in fund plange, sustinuta plange, nu vrea jucarii.E de la dinti?Acum ii iese al doilea. Sau am alintat-o?Plange fara lacrimi.

Mergi la inceput

Mara multzumim frumos de compliment!!!

Ela superba poza!!

14.11.2005

Mergi la inceput