Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Dordia, in weekend-ul asta stau in Lacul Tei la fratele sotului,dar de luni ma duc la Buftea, la parintii mei.
Mada, l-am sunat pe Titunaru si m-a programat vinerea viitoare la cabinet, sper sa-l gasesc si atunci in toane bune!
Fetelor, si eu abia astept sa va cunosc pe cit mai multe! Mie mi-ar fi comod in zona Lacul Tei, parcul circului, intrare pe la statia Luigi Galvani(cred ca asa se numeste).Dar daca se va hotari un alt loc, om vedea, poate ma culege cineva de pe drum!
Sa -si revina si Simon si mai vorbim!
Meems, inima lui Simon bate doar ptr Rianna, dar de...tre sa vada si el alte fete,asta ptr ca romincele si rusoaicele sunt tare faimoase , catalogate ca unele dintre cele mai frumoase din lume, si cum prin ro venim asa rar...macar sa vada si el ce e frumos!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Cap de varza ce sunt...am uitat batista bebelusului in Baku!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

In primul rand ... LMA tuturor sarbatoritilor de 15 - 16 -17! (asta pentru ca n-am mai reusit sa scriu, doar am citit!)
Buluci, sanatate multa lui Simonica!
Adyya, tu esti chiar de invidiat cu pupicu' Felicitari!
Noki, felicitari pentru Sarah miscacioasa si frumoasa!

Nu stiu cine intreba zilele trecute de schimbarea "look-lui" si de reactia bebicului ... eu m-am tunsulit ieri destul de scurt iar Dariuca n-a avut nimik de "reprosat" ... cred ca i-a placut de noua mami!
In rest noi suntem ok, doar mami e in criza de idei cu papa Dariucai de la masa de pranz ... nu prea stiu daca pot sa "jonglez" cum vreau eu cu legumele, ca noi suntem diversificate abia de 2 saptamani. Mai vedem poate ii fac si eu brocoli cu dovlecel (fara carne deocamdata!)

CONCEDIU PLACUT tuturor care plecati ! Sa aveti vreme frumoasa si sa va intoarceti bronzati, odihniti si sanatosi!!!
Acum mai citesc si eu si mai ... revin!

Camy & Daria

Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
POZE NOU - NOUTZE
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Buluci, i-a revenit Riannucai inima la loc

Madau, multumim de urari, pupiciuri si floricele. Numai bine va dorim si noi voua

Camelia, nu merge link-ul cu noua ta frezura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

BUna seara tuturor!

Noi suntem bine, mai nou Alexia tipa dupa caini si copii, e super frumos, se bucura cand ii vede.Atit de tare tipa ca se opresc si altii sa o admire
NU am timp nici sa imi trag sufletul, si azi am primit telefon de la servici, domn' director vrea sa ne vedem saptamina viitoare, sa discutam discutii despre intoarcere...

Sa va spun una tare, eu locuiesc la etajul opt, in bloc cu 10 nivele si de azi s-a defectat liftul, va dati seama cum cobor cu mandra intr-o mana si caruciorul in alta, il dau de toti peretii( e mare si greu si imi vine sa il dau de-a dura pina jos).

Silvia eu si azi am fost in parcul titanel daca vrei poate ne vedem curand.

Ilenutza am cautat la magazinele de profil in zona in care locuiesc si la mag.Titan( doar la parter)si nu am gasit, nu am cautat foarte mult si de aceea va solicitam ajutorul( pe net nu am cautat, ca cine stie ce mai vad si iar uit cat cheltui )

Madutza la 6 luni se face infanrix hexa, e alegera ta daca optezi pentru vaccinarea asta.Eu am optat pentru cele cumparate de la inceput.Eu am gasit infanrix hexa la clinica Medlife.La nici un vaccin nu a avut reactie adversa.

Noki ce face nasucul? FElicitari pentru ridicat in picioruse si Alexia a invata asta si de atunci numai asa vrea(poti vedea poze sunt in contul comun).

Dordia de ce sa nnu se dea lapte gratuit? Au fost probleme?Eu nu am luat decat odata ( folosesc la branzica) si ar cam trebui sa merg, s-a epuizat stocul.

Addya e un scumpel RAzvan, si imi place ca rade mereu.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

buna seara la amamaici

noi suntem bine, mari si frumosi...tot cu doi dintisori ne laudam...

eu mananc de toate numai pire sa fie. am mai inceput sa rontai si biscuiti de bebei. stau in fund si incerc sa ma ridic in picioare....

mami se scuza ca nu mai intra sa povesteasca despre mine, pentru ca s-a tot luat cu tot felul de treburi- uite iar se muta...dar de data asta spera sa fie finala mutarea- ca ne-a cumparat tati casa...

sa spun ca am vazute poze noi cu idetule cucuiete ale lui monet....si cateva de-ales Siminei....

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

just my 2 cents

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza mamici!!!

Intru rpd ca se scoala fi'miu acus si tb sa ii fac lapticul. Asa ca... Iris, Amalia,Liam si Stefan, sa fitzi sanatosi si voiosi si la punga grosi. Pentru mamici cate o su un .

Acu va pup si poate intru mai tz daca nu plecam! Va pup!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Buna dimineata!

quote:
Originally posted by Gandacel

quote:
Originally posted by mara95

Buluci , imi pare tare rau sa aud asa ceva despre piticel, insanatosire grabnica si sa ne tii la curent!

Marti facem si noi vaccinul de 6 luni!!!!

Noi luam doar calciu si mai rar vit C.

De cand a cazut bb din pat sunt intr-o continua stare de nervi, daca plec de langa ea imi imaginez tot felul de lucruri nasoale si nu scap de durerea de stomac.Deja am arsuri.Cred ca trebiue sa ma calmez, dar parca nu-s im stare.Sunt constienta pot urma si alte patanii, dar ma ramas marcata de la prima...

Referitor la picioare:mami are picioare drepte, tati e cracanat de la karate si bb se pare ca le are in x, picioarele de origine ale lui tati...

Mara, cand tranteste vecinul ceva, nu te inverzesti si sari repede sa te uiti la bebe?

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Touche!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Saru' mana mult, Siminaf!
Asa ma gandeam si eu, mai ales avand in vedere ca e super bine baiatul! Eventual, am sa-i fac niste analize inainte de urmatoare vizita la dr., ca sa-i arat ca e ok. Poate sa-i fac in perioada asta la o luna-doua, pana vede ea ca organismul produce si asimileaza singur foarte bine ce are nevoie, neajutat. Ca eu asa vreau sa ramana, nu sa fie dependent de suplimente si ajutor artificial. Sa-si gaseasca singur echilibrul. Nu papam formula insa, decat o masura pe zi, in piureul de legume. In rest, san. Dar nu cred ca-i problema.

Roxi, eu azi ma duc sa iau carut nou si usor! Sper sa gasesc ceva pe placul meu...

Addya, pe mine stii cum ma pupa? Ma prinde bine de tot in maini, ma trage la el si imi suge obrazul! Da' imi place de mor!

Maine avem program de plimbare intr-un parc? Unde? Aveti vreo sugestie?

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Daca tot se discuta de cereale:am luat si eu tot din cele cu orez, porumb si tapioca si le pun in fructele de dimineata, cam 2 lingurite de plastic, ca n-am vazut sa aiba masura.I-am pus mai mult intr-o zi si a schimbat gustul marului un pic, adica predominau cerealele si nu prea i-au placut.Pe cutie scrie ca se dau cu lapte, dar cum ea nu mananca decat san, nu am avut alta varianta. Voi cum le dati?

Mergi la inceput