Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 21
addya spune:
n-am si eu cui sa ma laud...
a facut si piticul meu o chestie tare azi: M-A PUPAT!!!!
adica el ma mai lingea asa, un pic, dar azi m-a inhatat de par, m-a tras aproape si m-a pupat cu "toc", dupa care m-a impins si a inceput sa rada....
gata, l-am iertat k e puturos si nu vrea sa se intoarca pe burta....
Avem poze noi
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
Siminaf spune:
Revin: din cite stiu eu, si formula din Ro este imbogatita cu fier. Asadar, chiar nu vad rostul incarcarii nejustificate cu fier (pleonasm) al bebeilor! Pe linga formula, majoritatea ati introdus deja carne, verzituri, nu?
Calciu se da doar daca este intr-adevar nevoie, pt. ca bebeii beau inca atita lapte! Si nu se administreaza cantitati de genul 10 ml fiola de calciu gluconic! God!
Intr-adevar, D3 injectabil este mult mai bine absorbit si tolerat decit Vigantolul. Iar in Ro este nevoie, in lunile de iarna, pt. ca nu este soare cit este aici. Eu chiar asa ii administram D3 lui Deiu, ca Vigantolul il cam scuipa, deci nu aveam control asupra dozei de nici o culoare.
Pe vremea lui Deiu (deci cam acum 5 ani) nu se prescria by default nici fier, nici calciu. Sau cel putin nu mi l-a prescris mie nici un pediatru, probabil gindindu-se ca mai stiu si eu ce si cum. Dar acum vaz ca au cam luat-o prin balarii! Zau asa!
Si iar pupici...

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Home, wherever you are...
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by addya
adica el ma mai lingea asa, un pic, dar azi m-a inhatat de par, m-a tras aproape si m-a pupat cu "toc", dupa care m-a impins si a inceput sa rada....
Avem poze noi
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
Doamne, ce dulce trebuie sa fi fost! Cred ca te-ai topit toata!...
Pupa gogoloiul scump!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Home, wherever you are...
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by addya
Avem poze noi
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
La mai multe pupicuri!!!

Dordia
avem un program plin-plin, se anunta toti in vizita. Ramane pe altadata! Nu te supara
felicia74 spune:
Cred ca lui Joy nu-i merge calculatorul sau netul. I-am trimis un PM si nu l-a citit.
Mamica Ilincai Teodora
(15 noiembrie 2005)
meems spune:
Multumim mult de urari - nu-mi vine sa cred ca fetita mea are 6 luni!
Buluci, multa sanatate lui ginerica si pupiciuri de la Rianna
Si... cum adica sa-l scoti la oras sa vada fete frumoase?
Pai... cu noi cum ramane? 

Noki, felicitari pentru Saraly-super-activa! 
Simina, ce ma bucur c-ai scris, ca eu chiar ma simteam total pe dinafara - nu i-am dat niciodata Riannei Ca, Fe, Viga... something, sau alte cele, si eram complet in ceata. Pe bune ca nu inteleg sistemul romanesc la faza asta. Pupiciuri Ralucutei! 
meems spune:
Teo_Banu, ce ma bucur ca ne-ai mai scris! 
Addya, sa-ti traiasca Razvanelul, ca tare dulce mai e.
madau spune:
Fetelor eu acuma m-am intors de la doc, am pus steriletul, pana acuma e in regula, doar o sangerare, sa vedem cum o fi in continuare.
Nu a durut, doar o intepatura usoara, dar suportabila.
Meems sa traiasca Rianna frumusica, sa fie sanatoasa si bucuroasa. Milioane de
de la Mirunica si
de la mamica
Buluci bine ai venit la Romanica
. Hai sa va faceti bine si sa vii sa te vedem si pe tine si pe Simonica
. Ziceai ceva si de Tutunaru parca, ca vrei sa te duci, fugi ca e in toane bune..am fost eu azi si tare m-am mai distrat![]()
![]()
Canuta, Dienutza terminati mai fetelor. Haideti sa nu ne face iarasi de bafta DC-ului. N-are rost, zau. Si ptr ce..icre negre, fructe de mare..daca era pe sarmale si mici..mai ziceam. Luati un
de la mine si impacati-va!!!!
Dordia eu ii dau Mirunei cereale la masa de fructe..cam 3 linguritze de cereale facute deja. In bibe ii pun foarte rar, cand mi se pare mie ca nu a mancat destul masa precedenta. Dar ii pun doar o masura.
Apropo de cereale: Lavi
daca oi mai avea timp sa intri...de care-mi recomanzi...de la Milupa cereale cu lapte (7 cereale) sau fara lapte (3 cereale sau 7 cereale)??? Biacsuiti parca nu i-as da ca suntem destul de pufoase.
A, era sa uit, avem voie sa papam ce vrem, fasolica galbea, verde, conopida, rosii dar fara seminte sau facute suc, ciorbitza, mini mancarica de legume, fructe de toate, iaurtzel, si chiar si smantana mai slaba o linguritza, doua. Asadar am ce gati la fata

Gata, fug sa mananc si mai revin daca mai am loc de tati![]()
![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
ela27oana spune:
buluci-bine ai venit si sanatate lui simonel
LAVI-vacanta placuta
DORDIA- si noi papam cerealele tot cu fructe sau in legume,cand e ziua de ou ca nu ne place fara carne
AZI a papat brocoli cu dovlecel si carne ,mie nu mi-a placut dar ea a mancat de ziceai ca se bat turcii la gura ei
FELI-JOY,este k,ne-am plimbat putin in seara asta,dar este cristi in concediu si petrec si ei timpul impreuna,si nici nu prea a avut timp,a avut multa treaba
NOKI-PUPICI SARICICAI,gimnasta o faci
ADYYA-felicitari pt pupic,daria cand ne iubim noi doua asa face isi baga mainile in parul meu si apoi ma pupa si mai mult ma linge de sunt toata numai balute
NOI nu luam nici ca nici fier dr zice ca e k
Ela si Oana-Daria
dordia2000 spune:
Felicia stai calma ca si eu am program in weekend ca tocmai m-a sunat sor'mea ca e in buc. Si mai nou m-a luat o durere de genunchi si glezne de imi vine sa urlu!!! Tocmai am bagat un diclofenac in cur si m-am dat cu gel pe la glezne si genunchi.
Addya superb Razvanelul.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005