Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 25
felicia74 spune:
roxi aparatoare de ploaie e pe site-ul babycomfort.ro.
Parca mai am cuiva de raspuns dar nu stiu cui
Of, degeaba iau Memoplus.![]()
Mamica Ilincai Teodora
(15 noiembrie 2005)
mara95 spune:
Buna dimineataaaaaaaaaaaaa!
Camelia,super, sa-ti fie de bine!Si eu ma gandesc la asa ceva!
Mandutza, o fi o indispozitie, indigestie.Nu cred ca e grav, noi tot timpul facem kk verde cu muci si santem sanatoase tun.
Super poze si mami arata tare bine !
Ancuta, sa auzim ca bebe-i sanatos!
Si noi dormim asa
dordia2000 spune:
'Neatza mamici!!!

pentru Vladutz su un
pentru mamica lui!!!
Felicia ma bucur ca ne placi ca si Stefan cand se uita la Ilinca.....beleste niste ochi...d-aia albastrii...de zici ca e broscoi!!! 

Cand ne vedem??? Tie in ce parc iti e mai aproape sa ajungi in cursul saptamanii??? Ca eu m-as risca sa merg la distantze mai mari dar ar fi minunat daca ar fi si metrou in apropiere!!! Dar mai vb pe mess.
Ce superb ca e cald afara. Eu sunt fan caldura si soare la maxim. M-as muta in California sau intr-o zona unde sa fie vara mereu!!!
Madau cum te mai simtzi? Esti bine? Cand ne mai vedem in IOR? De Ank mai stii ceva???
HAi ca mai intru mai pe seara ca azi plec la mama in vizita si....mai revin diseara! Va pup!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Madutza si Stefan face de vreo 3 zile un kk cu mucisori pe zi dar restul sunt ok asa ca....am sunat dr. si mi-a zis ca daca nu are diaree nu semnifica nik mucisorii din kk. deci eu il las in pace si zic ca e ok!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
madau spune:
Buna fetelor!!
Am cam tras chiulul ieri ca am fost la cumparaturi nitel, apoi in parc cu fata, apoi la nasi in vizite.
Dar azi nu m-am putut abtine sa nu vad ce se mai aude nou![]()
.
Dordia de Ank nu mai stiu nimic, am sunat-o si nu a raspuns, sper ca sunt ok si ea si Karina. Saptamana viitoare am inteles ca o sa fie cald, asa ca ne vedem in parc.
Feli mi-au trecut bubitele, uff, destul de repede de data asta.
Ela superba poza!!!!!
Cuscra Madutza nici eu nu cred ca a fost de la borcanase. Hai pupicei si reveniti-va mai repede, poate va vedem si noi live![]()
![]()
Fetelor care ati mai ramas prin Buc, cand mai punem si noi de-o intalneala ( acu' ca a venit si Buluci)????????????

Va pup si sa aveti un we minunat!!!! 

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
Madutza10 spune:
Mara ,Dordia ,Cuscra ,Ela merci mult pentru raspunsuri ,vad ca azi e mai bine baiatu' ,nu a mai vomat dar kk cu mucus tot a mai facut ,i-am dat niscai mucilagiu si supa de morcov ca a avut 2 scaune deja ,cred ca-i trece ,pupici!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE NOUTZE'
Madutza10 spune:
Cuscra si io tare vreau sa va vad live da' cu bolnaviciosu' meu nu stiu cum am sa reusesc ,sper sa fie bine cat de curind !Poate daca o puneti de intilneala ,stabiliti pentru dupa amiaza ,sa nu fie prea cald ,pupici!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 17.06.2006
proadelina spune:
Salutare fetelor si bb-ilor cuminti de noiembrie-decembrie 2005!
Noi suntem bine, ne laudam deja cu 5 dintisori (2 sus si 3 jos) si cred ca al 6-lea va iesi in curand si el. Mancam aproape orice (in tot cazul, tot ce-mi da mami - nu sunt mofturos deloc!), la 6 luni ne laudam cu 70 cm si 8,8 kg. La 7 luni, nu am facut inca masuratorile. Ne plimbam zilnic prin parc, facem slalom printre 2 reprize de ploaie. ![]()
Multumim de urari, fetelor care s-au gandit la noi!
Adelina si bb Albert (16.11.2005)
mara95 spune:
Adelina, la mai multi dintisori!Noi avem doar 2.
Spunti-mi care stiti, biscuitii milupa au zahar? Daca le dati bb-ilor, ii radeti in mancarica sau le-ati dat sa si roada?
mara si flavi(7 dec)
proadelina spune:
Multumim Mara! La multi dintisori si Flaviei!
Bb Albert roade biscuitii asa simpli dar ii pun si in mar ras, de obicei. Lui ii plac in ambele feluri.
Adelina si bb Albert