Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 14
mara95 spune:
Noki, si noi am folosit Batisata pe putin 7 zile consecutiv si de mai multe ori pe zi, dar n-am avut deloc mucusori cu sange.Tine-ne la curent si va dorim insanatosire grabnica!Pupici!
Corap, beton poze, desi n-am apucat sa le vad pe toate!
Siminaf spune:
Depinde foarte mult de sensibilitatea mucoasei fiecarui bebe! Poate sa singereze si de la sters cu batista, d-apai de la vacuum. Si ralucutza mea a avut o "mare" raceala, numai cu mucisori, da' multi si oribili, si a singerat f.f. putin, e drept, de la sters nasucul si un pic de pompitza. Daca totusi curge chiar singe proaspat, trebuie mers la doctor.
Multa sanatate!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Home, wherever you are...
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood
dordia2000 spune:
Vad ca nu ne-a dus nimeni dorul si nici nu s-a observat ca de 2 zile absentez dar...nu face nik ca noi tot nu ne suparam.
Fetelor mie acu' mi-a venit net-ul ca a fost la dr. si...am ramas pe dinafara ieri cand scriam mesajul enorm asa ca....reluam:::
"""In primul rand 

tuturor bbilor de azi:Razvanel,Andrei,Bogdan,Albert,Andreea si Iulia!!! Sa fie sanatosi si voiosi! Bineintzeles cate o
pentru mamicile teroristilor!!!
Noi azi ne-am trezit pe la 10.00 asa ca....abia acu am intrat sa va salut. Nu am dormit cu fi'miu ca...mai bine fiecare in patul lui. Sincer imi e frica sa dorm cu el ca...am somnul cam adanc sii...sa nu il lovesc cumva.
Ripley asa e noi suntem ok mereu ca....asa da Domnu' sa fim sanatosi si mancaciosi. Tocmai d-aia am zis ca nu ma supar si asta e. Eu tot scriu ca imi face placere chiar daca uneori e monolog. 
Felicia cand ne vedem ca....Stefan cred ca vrea sa o vada pe Ilinca...asa mi-a soptit! Poate in weekend? Vad ca Victoras...da tarcoale si...mrrrrrrrrrrr! Dar noi avem incredere ca Ilinca nu are ochi decat pentru noi!
Addya sigur ca daca nu ploua azi ne vedem categoric.
Mada ma bucur ca esti mai bine si mai ales ca poti sa te plimbi in parc cu noi. Deci daca azi e frumos.....poate ne vedem!"""
Asta era mesajul de ieri!!
Acum:::

si miii de 

de la Stefan pentru minunata Ilinca. O 
muult de tot ca a invatzat sa pupe rau de tot asa ca,....
you Ilinca. Prntru mami de Ilincutza frumoasa o
si milioane de scuze ca nu am putut intra mai devreme.
Mai avem o urare speciala de facut pentru Mirunica frumusica, sa creasa frumos, sa fie sanatoasa si voioasa ca si pana acum.
Madau
Ancaloredana si Adriana 15[red] si voua sa va traiasca printzesele si sa va bucuratzi de ele!!
[red]Madau si stefan de cand a putut sa se intoarca singurel pe burta mai mult pe burta doarme dar....se intoarce pe toate partile noaptea.
Mie ciclul mi-a venit si imi vine regulat. Chiar ultima luna mi-a venit fix pe data cand tb.
Va multzumim tuturor pentru urari si scuze ca nu am raspuns ieri dar...netul dus la dr.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
canuta-om-sucit spune:
Silvia, nooooo...... deloc!!!![]()
Acum despre scaunul de baie, vreau sa va spun ca mie mi se pare cea mai buna investitie, pe mine ma ajuta foarte mult, eu ii faceam baie si dus singura si ma chinuiam ca naiba, de asta am acum probleme foarte mari cu spatele.
Despre lista, am aceeasi parere cu Ripley, parca e prea mult sa avem toate datele, plus ca, dupa parerea mea ar mai trebui revizuita, caci sunt persoane care nu au mai intrat de foarte mult timp, de o vesnicie si inca mai apar pe lista.
Despre icre sa stiti ca nu am glumit, a fost o intrebare foarte serioasa, mi-am intrebat pediatra, pe care am sunat-o si mi-a spus ca dupa un an ca si pestele. Nu se recomanda la copiii care sunt considerati grasi. Eu ii voi da si icre de stiuca si crap proaspete, negatite, adica crude cu un praf de sare, eu asa le mananc si sunt extraordinare, asa imi placea sa mananc si in sarcina, mancam cate 200 gr. icre negre singura, fara paine la o masa. Lavicalcanul este peste slab, nici nu are gust de peste, la fel si chefalul. Stiuca, pastravul, salaul, merluciu sunt si ei pesti ce au carne slaba, asta asa ca un titlu informativ.
Fetele care ati fost deja la mare cu bebeii, cum v-ati descurcat cu ei pe plaja. Peste pampers ati folosit ceva chilotei speciali, cum ati rezolvat problema pampersului in piscinuta?
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by Ripley
Referitor la lista. Nu sunt de acord sa renuntam de tot la ea, normal, dar propun pt prima pagina o lista mai simpla, iar cea completa facuta de Cris pe pagina noastra sa fie consultata pt amanunte:
Deci propun: numele mamei,orasul(?) numele copilului si data nasterii (cei cu 2 bebe si bb1 la fel)
Adik: 10 noiembrie 2005 - Ana Ecaterina - Ripley, Cluj sau ma rog in ce ordine vreti voi, dar fara toate amuntele se reduce lista cel putin la jumate.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Cam la asa ceva ma gandeam sa fac prin nov.
Mamica Ilincai Teodora
(15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Cuscra, ia intra tu pe mess, sa vezi mesajul meu![]()
Multumim de urari, ata tie cat si celorlalte mamici cares-au gandit la noi
Mamica Ilincai Teodora
(15 noiembrie 2005)
madau spune:
Buna seara!!!
In primul rand multumim tuturor celor care ne-au transmis pupaturi si uraturi ( nu nominalizez ca nu prea am timp si mi-e sa nu uit pe careva
).

la toata lumea
Noi am facut vaccinul, ne-a intepat de 2 ori de data asta, cica nu s-a mai adus Tritantixul asa ca am facut Engerixul combinat cu Hiberix odata, si DTP separat
. Dar n-am plans absolut deloc, semn ca am crescut mari si nu mai suntem miorlaite
.
Deocamdata suntem bine, nu avem febra, un picutz suparate..dar ne revenim noi.
Ptr tabel: la 6 luni - 8200 gr si 69 cm
Am pus si o parte din pozici la semnatura
P.S. Cuscra pupici la ginerica, mancaciosul de banane si caise de la borcanas. Pofta cat mai mare!!!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
Morgano spune:
Feli, eu zic ca nici acum nu mai conteaza asa mult care cum am nascut, exista povestile la link.... as renunta de acum la restul datelor, sincer. Dar sa vedem ce zic si fetele.
Uite ca singura imi dau cu firma in cap cu scaunelul, si asta pt ca acum i-am facut singura baita Anei (tati e la tg. jiu, ajunge pe la 4 dimineata ca nu vrea sa doarma la hotel, incapatanatu'. Si a fost super cu scaunelul. Sunt de coma la faza asta, dar am inventat o metoda noua de nevoie si asa mi-a fost tare de folos scaunelul. Deci cadita normala si langa ea scaunelul in cada mare. Incap ;a merele fix lipite una de alta. Am facut baita, ne-am jucat, sapunit in cadita si apoi am luat-o si mutat-o in scaunel, si asa am facut dush. Mai si tare i-a placut dush in pozitia asta, lipaia apa, tipa de bucurie asa ca am facut dush cred ca vreo 5 min :))Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
lavi02 spune:
Cu lista si eu sunt de acord sa ramana numai datele zise de Ripley. Dar sa ramana ordinea actuala (asa e si mai usor de modif). As modifica eu listuta daca am un pic de timp.
La noi nu vine apa calda,
stie de ce asa ca oscilez intre a incalzi apa cu oala sau a le sari in seara asta pe fete cu baia. Cred ca le sar ca si asa am tine de treaba.
Mandy condoleante!!!
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
Madutza10 spune:
Seara buna fetele!
Cu scaunelu' de baie m-am lamurit ,nu e asa bun cum credeam ,al meu bb a stat proptit saracu ' toata baia cu coitzele de el si tot aluneca in fata vrind sa prinda dusu' ,a fost mai greu ca de obicei,nu stiu daca am sa-l mai folosesc curand !
Fetele bebeii vostri la ce ora adorm seara ,ca al meu mai nou ,adoarme pe la 19:30-20:00 ,pentru baie il trezesc si pe la 2:00 are ochii cat cepele ,chef de ras ,vorbit ,alte alea...,tre' sa-i dau un bibe de ceai sa adoarma din nou!
Ripley ,Bubamara ,multumesc de raspunsuri ,chiar nu stiam cum e cu vaccinurile astea ca pina acu' le-am facut p'alea de stat (halal mama ),nu rideti dar nici nu stiam ca se gasesc de cumparat ,credeam ca doar la anumite clinici se fac alea mai bune![]()
![]()
,..acu' ce ma sfatuiti sa-l fac pe ala de la stat sau sa-l cumpar ?Care-i diferenta ?
Cuscra, belea pozele cu Miruna ,e dulce foc si maricica tare mi se pare ,LA MULTI ANI inca o data !
Dordia ,bine ai revenit !
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE NOUTZE'