Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melku spune:

buna ziua,
apropo de discutia de zilele astea - cine este uitat(a) sau nu - in timp ce-mi hraneam copilul, mi-am adus aminte ca parca CristinaNegara n-a mai zis nimic de mult, de dinainte de festivalul ala de la gura humorului.
Cristina, sper ca nu v-ati pricopsit pana la urma cu varsat de vant!! Eu am o prietena a carei fetita a facut varsat de vant la 2 luni si n-a fost nimic grav. Au facut amandoua, si ea si maica-sa. Acum are 2 ani fetita si e sanatoasa tun.
Sanatate multa si da de stire cum a fost la festival.

Noki, mie nu mi-a placut niciodata batista bebelusului da' ma abtin. Sa dea Domnul sa nu fie nimic grav!

Io ieri i-am facut pt prima data mar ras cu biscuite! A halit tot!! Cred si eu...pai daca ma-sa a mancat tone de mar cu biscuite cand era gravida.
Si azi in parc i-am dat cu mari emotii sa rontaie un biscuite: la luat tacticoasa, l-a examinat pe toate partile (cum face cu tot ce prinde in mana) si hat in gura (idem paranteza:) si io pe langa ea cu inima in gat si incordata la maxim. a muscat si a inceput sa mestece incetisor, incetisor, cu mmmmm de bun ce e...io cu degetul intins spre gura ei in caz de ceva...ea, hat, inca o bucatica...ca, de, are doi dintisori cu ce sa muste.
Si gata mandra meaaa, a mancat aproape un biscuite ca a si faramat in manuta mult iar eu am respirat usurata abia cand a terminat.
Si uite asa am atins inca o etapa de dezvoltare: mestecam cu brio mancare solida...crestem, dom'ne, crestem.

melku & bebe Daria (2 noiembrie 2005)

POZICI PROASPETE - AVEM 7 LUNI

Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

hop si eu, ca familionul doarme.

sambata pleaca dan la curs, in franta; sunt taaaare necajita, eu care n-am stat niciodata singura noaptea ... o saptamana si cu luca ... cred ca o sa o iau razna nitel.
macar cand vine stiu ca o tulim in concediu, asa ca 2 saptamani dupa ce vine, o sa stea numai cu noi.

apropo de mancare solida : luca statea azi pe canapea in 4 labutze si sugea din niste chei de plastic; ma pun si eu in spatele lui cu o farfurie cu mancare si incep sa mananc; imediat s-a intors si a inceput sa se tarasca spre mine; lasase si cheile si tot, imi pune o manuta pe picior si ridicase sprancenele, cu un fel de "ce halesti?"
i-am maruntit niste carnita de pui si a inceput sa pape si el, dupa ce i-am dat de vreo 3 ori s-a intors la cheile lui.

m-am uitat pe pozele lui corap de la mare - nu i-ai luat piscinuta d-aia de plastic ? ca eu asa ma gandesc ca o sa-l tin in concediu; si cum e innebunit dupa apa, cred ca o sa se stafideasca cu brio.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu sunt super rupta-franta-alergata cu spalatul rufelor, cumparaturi, curat.. pregatirile de plecare! Am intrat un pic ca sa iou o pauza ca nu mai puteam.

La multi ani Ilincuta, Vanesa si Mirunica!!!

Silvia de mult vreau sa te intreb: ce ati facut pana la urma cu galma de pe coaste? Ati ajuns la medic?

Serios vorbind acuma, dupa cum la bb se recomanda pestele slab, nu gras, cred ca icrele negre sunt un pic cam grase pt bb. Dupa 1 an, 2,3... asa cred eu.

S-ar putea sa mai intru maine, printre picaturi. Sambata dimineata plecam si ne intoarcem pe 27.

Va pup.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

LA MULTI ANI ILINCA SI MIRUNICA (NORMEA) ,SA CRESTETI MARI SI SANATOASE!!
Io's fericita rau azi ,l-am pacalit pe pui dimineata cu niste brinzica ,banana si mar copt ,vreo 4 linguritze ,la prinz vreo 50 ml supa si la 18:00 piure de caise de la borcanel (hipp) cu orez fiert ,i-a placut tare mult ,yuuuhuuuu ,dau petrecere ,e primul lucru care-l accepta cu placere !Maine am sa-i dau piersica cu mar ,de la Nestle ,sa vedem ce se intimpla ,am luat de proba ,daca-i plac fac in casa dar cind vor fi mai coapte!
Fetele ,am o intrebare ,despre vaccinul de 6 luni ,gasesc vreunu complet sa cumpar ??Ca dr. mi-a zis ca ar fi unu dar n-are tot ce-i trebuie ,asa ca tot 2 intepaturi ar trebui sa-i fac .
Cuscra, ce face normea ?Cum fuse vaccinu' ,cum se simte ?Ce vaccin i-ai facut ,ala de la stat??
Noi astepatam pina pe 30.06 sa-l facem ca tre' sa treaca o luna de cind ne-am externat :(((

Va

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE NOUTZE'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Azi i-am luat scaunel de baie lui Orlando ,de-acum o sa-mi fie mult mai usor la baita si cred ca si lui o sa-i placa ,e tare misto ,abia astept sa-l incercam !!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE NOUTZE'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Madutza, eu i-am facut alaltaieri vaccinul de 6 luni si i-am luat "infanrix ipv-hib". Din cate am inteles, cel complet este "infanrix hexa", dar nu se mai gaseste. Si eu i l-am gasit cu greu pe asta, am facut comanda.
Oricum, tot 2 intepaturi a facut, pentru ca infanrix ipv nu are si hepatita B (pe asta mi-au facut-o gratuit de la stat -"engerix" se numeste vaccinul).

In speranta ca am fost destul de coerenta si te-am lamurit,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Madutza, si noi am facut penta la 2, 4 si 6 luni, si la 6 a2a intepatura a fost anti hepatita B. Nu ai cum sa combini totul intr-o sg. intepatura.
De Cristina Negara nu stie nimeni nimic? Ea era fte activa in ultima vreme si de cand a povestit de Nasa Elisei cu varicela nu a mai aparut. Speram sa fie bine.
Referitor la lista. Nu sunt de acord sa renuntam de tot la ea, normal, dar propun pt prima pagina o lista mai simpla, iar cea completa facuta de Cris pe pagina noastra sa fie consultata pt amanunte:
Deci propun: numele mamei,orasul(?) numele copilului si data nasterii (cei cu 2 bebe si bb1 la fel)
Adik: 10 noiembrie 2005 - Ana Ecaterina - Ripley, Cluj sau ma rog in ce ordine vreti voi, dar fara toate amuntele se reduce lista cel putin la jumate. Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Lavi, distractie placuta, ce fain de voi....
Madutza, din pacate visul vietii de scaunel de baie nu e asa practic cum parea initial. Eu l-am luat sa-i pot face Anei baie singura, ca de stat in fundic sta tot mai bine si nu o las nesupravehgeata oricum. Insa trebuie sa scot fata din cadita ei, s-o mut in scaunel ca sa-i pot face dus dupa baita. Tot aiureala e de una-singura si cu si fara scaunel, care mi-e drag ca e tare frumos si se asorteaza cu ratustele :)) Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

buna sara'

Am apucat si io sa citesc din urma.

CORAPINO meserias Adeiasu' la soare... la mare... e e baiat mare

MADAU minunata Mirunica murdarica , abia astept 1 an sa-i fac la BUBU tort maaaaare si s-o vad cu mainile in el

Am si io acu' timp de respiro, e buni la noi si mai preia stafeta.... ce bine eeeee ... sper sa stea macar o sapt

MADUTZA

Concediu fain pt fetele care pleaca, se stiu ele care..

MA... chiar ce o fii cu CRISTINANAG? RYPLEY da cu PAULAI din Cluj? Tu nu stii nimic de ea?

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

MULTAM NOKY, ROXIALEXIA de raspunsuri,,

PUPICI LA TOATA GASCA

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput