Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Roxi – copertina pe net am vazut sau la magazinele specializate pt copii.Unde ai cautat si nu ai gasit? Interesante articole, le-am salvat si eu!

Grupa mica!hm

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madau multumim! Si noi o pe Mirunica si ii uram sa fie sanatoasa, voioasa ca frumusica e deja!

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Fetelor am vorbit cu Teo_Banu
E bine, la fel si Stefania, care a trecut peste ceva probleme, specifice varstei (rosu in gat, viroza).
E prinsa rau cu munca, plus ca 2 luni nu a avut net. Dar ne-a promis ca ne va scrie.
Va pupa pe toate!

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata fetelor dragi!

In primul-primului rand, LA MUUUUULTE LUNI SANATOASE, VOIOASE, FERICITE, IUBITE pentru tovarasa de Botania a lui Saraly, alias ILINCUTZA-LILINCUTZA!!!!b]

Apoi, aceleasi urari de santate si veselie si muuuulte lunisoare si MIRUNICII MANCACIOASE!!!!

Roxi- felicitari pentru cercei si bebelaca cumintica!

Noi suntem chipurile mai bine, dormim ok noptile, dar azi de dimineatza avea micutza niste muci cu sange, incat cand stranuta isi umpea pijamalutza cu sange! Imi venea sa urlu de suparare! Oare e normal? Sa-l sun pe doctor?

Fetele care au avut bebelaci raciti: au avut muci cu fire de sange si apoi cu sange ca lumea, lichid? O fi de la Batista Bebelusului? Sa fie Saraly mai sensibila la nasuc, ca si tati? Dar i-au curs mai ales din nara stanga...azi de dimineatza, ori batista am folosit-o aseara ultima oara...voi ce ziceti?

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Nokiutza,e musai sa suni dr!
eu am folosit batista acum 2 luni de enshpe mii de ori pe zi,kiar m-au certat fetili de pe-aci,ca ii iritam dracului mucoasa de numa',da'niciodata nu a avut mucutzei cu sange!
O singura data am gasit muc cu sange inkegat,cand avea el o luna si-l scarmanam ca proasta cu un betisor,deci a fost rana mecanica!
Nu stiu ce sa-ti zic mai multe!
Multa sanatate lu'titilika!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Corapino- mai, suuuuper pozele! de mult roiam sa-ti zic: esti maaare meseriasa in arta fotografiei. Cele 2 prim-planuri, mai ales aia cu nisip pe fatzuca sunt bestiale! Nnota 10!

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

Buna fetele!
NOKI: Lla 4 luni a avut o tentativa(slva Domnului nereusita) de raceala, vreo 4 zile cu mucisori dar mai grosi, nu ca acu :apa chioara.
Si ii curatam nasucul cu pompita d`aia para de cauciuc si am vazut de mai multe ori firicele subtiri, subtiri de singe rosu, m-am speriat si m-am dus cu mostra la medic:"n-ai de ce sa te temi!"Cica e normal..dupa n-am mai vazut..daca nu-i curge mai mult eu zic ca e OK
Oricum, intreaba rapid si un medic, nu strica!faceti-va bine!

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

si noi tot din fuga calului....
avem la 7 luni - 10.550 kg si 80 cm
in rest toate bune
lma pentru copilasii-dragalasii nascuti azi
multumim noki
C & andrei-ardei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

noki - si noi am facut abuz de batista bebelusului acu vreo luna, dar n-am scos nicim colorat. acum iar suntem muciosi, dar nu foarte rau; ne-am imbalsamat cu karvol.

am o maaare dorinta/speranta : sa ii treaca muceala lucusorului pana plecam si sa imi vina ciclul saptamana asta, ca sa nu imi stric concediul cu tampoane prin tari straine, ca ar fi culmea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna ziua,
Noki si noi am fost raciti tare dar niciodata nu ne-a curs si sange. Este cazul sa suni dr ca sa fii linistita. Sanatate multa la bb.

Pupici multi sarbatoritelor. Multe, multe luni fericite si papacioase.

Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput