Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 15
Morgano spune:
Madutza, cu vaccinul e strict optiunea ta pe care il alegi, si cel de stat e bun, doar nu-s chiar nebuni astia, dar cele de cumparat sunt mai complexe si dau mai putine reactii dupa. Nu ma bag la detalii, poate Silvia iti raspunde mai bine cum e cu compozitia lor. Eu de la inceput am ascultat de pediatra si am facut de cumparat.
Da, cred ca pt baietei nu e ok scaunelul de baie, li se preseaza tare coitele dc aluneca in el, insa cu cat va sta mai bine in fundic, cu atat va aluneca mai putin.
Ana adoarme undeva pe la 21.30, cu exceptii cand adoarme mai tarziu ca ea mai trage cate un somn pe la 7, sau cand adoarme pana in 21, ca e fte obosita si adoarme mancand.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
dordia2000 spune:
Felicia scuzoaiele mele. Cand veni net-ul am intrat rpd sa scriu si abia apoi m-am uitat pe mess. 
Madutza ms mult!
Acum sa va povestesc de noi: Puteti sa ne trecetzi si pe noi in caiet sau unde se tine evidenta copiilor cazutzi. Raportam si noi azi o cazatura din pat ... cred ca pe burta. Cel putin pe burta era cand m-am intors eu. Ne pregateam de plecat afara cand eu m-am intors de la el catre locul unde aveam pantalonii si nu am apucat sa ii iau ca...buf. Eu am facut hiiiiii si bb a inceput sa planga de sperietura mea. Apoi m-a bufnit rasul cu el in bratze care a inceput imediat sa rada fara sa aibe nici macar un cucui sau ceva. Deci...la 7 luni si o zi am luat-o'n freza.
Felicia ginerica al tau avea ieri 9.100 si 76 cm spre 77 dar...l-am masurat eu cu ruleta asa ca...mai bine 76 cm.
In alta ordine de idei eu am urmat calea lui Madau si m-am dus la dr. Am fost la gineco, am fost la oase si azi ajunsai si la dentist unde...surpriza nu am nimic dar m-a costat 600.000 lei. Adica mi-a zis dr " cu dumneavoastra mor dentistii de foame" si mi-a facut un detartraj, un periaj si un tratament cu laser pentru sensibilitatea la rece si cald asa ca...sambata ma duc inca o data pentru o alta sedinta. Maine ma duc la gineco sa imi fac un papanicolau si...sper sa fie ok.
Acum va pup si va zic noapte buna!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Madutza10 spune:
Ripley ,inca o data merci de raspunsuri ,cred ca am sa cumpar vaccinul dar dr. nu prea e de acord ,ea zice ca's bani aruncati si ca alea de stat sint bune ,ca n-a murit nimeni de la ele ,o sa vad ,al meu bb dupa cele 2 vaccinuri de pina acum nu mi-a facut nici macar febra ,nu a plins ,nu l-a durut ...Pupici si somn usor !
Dordia ,bafta la gineco ,eu azi am sunat sa ma programez dar de maine intra dr. in concediu ,asa ca abia pe 29 iunie ma duc ,tot papanicolau fac si eu ca vreau sa-mi pun sterilet ,sper sa-mi fie bine cu el ca plecam in concediu si n-as vrea sa mi-l strice vreo durere sau hemoragie!
Mare baiat ai ,sa-ti traiasca !Va 
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE NOUTZE'
dordia2000 spune:
Madutza ms pt compliment. Imi vine sa-l mananc mereu; cand ma uit la el ma topesc toata! Asa cred ca e si la voi nu???
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Hai ca eu inchid ziua, eu deschid o noua zi!
"Neatza tuturor mamicilor!!!

pentru Rianna si Albert Alexandru, sa cresteti mari si frumosi si sa va bucurati parintii! Pentru mamici cate o
si un
!
Peste noapte noi am dormit deci...nu avem noutati. Dar totusi sa va spun ce sperietura am tras ieri cand pe la 12 schimb plodu si ce vad: kk cu mucisori verzui. KK era normal, pastos dar...mucisorii...asa ca am sunat dr. care mi-a zis ca daca nu e diharee nu tb sa ma ingrijorez asa ca ieri am pandit copilu sa vad daca face diharee si...nik. Deci uraaaaaaaaa! A trecut o spaima!
Fetele se mai da lapte? ca eu azi vreau sa ma duc dupa retzeta si sapt viitoare sa-l iau. Oare s-o mai da? Stie careva?
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Bubamara spune:
Buna dimineata si La multi ani bebeilor nascuti intr-o frumoasa zi de 16!
Dordia, in sectorul 2 inca nu l-au adus, cel putin ieri asta era situatia. Am inteles ca se mai da, asa ca... il pandesc. Oricum, luna trecuta l-am sarit, m-am dus spre sfarsitul lunii si cum adusesera doar 2 tone....
dienutagraviduta spune:
neata !
canuta - eu stiu ca icrele negre sunt deosebit de grase si de grele; imi inchipui ca daca ai reusi sa bagi in stomac 200 de grame, ai fi la urgenta, cu mari dereglari de bila.
bianca_mo spune:
buna dimineata si la multe luni sarbatoritilor zilei!

azi e o zi frumoasa, e ultima zi de scoala, de maine avem tatic in vacanta!
anul trecut eram si eu in vacanta si sufeream ca nu mi se vedea deloc burta, dar vremea trece...acum , desi in vacanta continua nu am asa mult timp, dar e foarte bine!
Madutza eu cred ca daca ai inceput cu un vaccin e mai bine sa continui cu el, dar tu faci ce crezi, mie asa mi-a spus un doctor de la centrul de vaccinuri, oricum ti-ar fi zis doctorul daca ar fi fost total interzis sa il schimbi.
sper sa vina definitiv vara, ca dupa potopul de azi noapte m-am saturat si de sunetul ploii, dar de stropii in sine!
va doresc o zi placuta !
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
ilenutza spune:
Neata!
Dordia, stai linistita ca Ilinca a spus ca nu se uita la grupa mica!
Da' las ca gasim noi pe cineva!
Madutza, Dienutza si Lavi, unde plecati in concediu?Ca am primit tema sa gasesc si eu o destinatie exotica pentru vara asta si poate imi dati vreo idee!
Noki, ce mai face tilicutza? ati vb cu dr.?
Scaun de baie eu nu am luat iar caditza avem una simpla si mi se pare ok.
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
ela27oana spune:
NEATA FETELOR,
Uram si noi LA MULTI ANI!!!!!!!!

ILINCUTZA SI MIRUNICA,sa cresteti mari si sanatoase,pupici de la UKA(noul alint a-l dariucai)

Cum ieri am fost numai in colindeturi,prin cora,apoi la nasi,si la banca unde de ieri uka este posesoarea unui cont de economisire-creditare pt casa,ca de trebuie sa strangem zestre ca maine poimaine se face fata mare(
nu-i asa dimitrie),ne-am pricopsit si cu niste mucisori si cu o iubita maraita toata noaptea
Ela si Oana-Daria