Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 9
mirela10 spune:
fetelor,va pup
m-am operat de urgenta...am trecut prin niste momente...mai rau ma durea ca nu pot sa stau cu dani
acum sunt acasa,mi-au si dat drumul,ca nu aveau paturi.si eu ,pana m-au bagat la operattie,m-au tinut pe un pat pe coridor.acum tre sa ma duc la curatat in fiecare zi,ca am avut un ditamai abces si am ramas cu o gaura,si nu va spun ce doare la pansat

....in fine,m-au intepat de doua ori pt rahianestezie,prima data mi-au atins nervul sciatic si zici ca-mi bagau curent electric in piciorul stang.acum ma doare spatele de nu mai pot si capul de la anestezie.iar locul operat....nu mai zic nik.
slava Domnului ca a fost mami sa stea cu dani,dar tot m-am bocit o gramada
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
Bee spune:
Mirela, refacere rapida! Chiar azi ma gandeam ca n-ai mai intrat de cand ziceai ca ajungi la medic! Operatie de urgenta dupa atata timp in care te-a necajit problema aceea! Nu-mi vine sa cred cati inconstienti sunt pe lume. Sper ca s-a rezolvat in cele din urma problema. Bine ca e mama ta sa te ajute. Esti in medical acuym?
silvi_2005 spune:
bravo Ioana ca sunteti asa de papaciosi, Alain a papat numai 150 ml de piure, acum o sa mai papam ceva laptic. Fetelor, multumesc pentru incurajari am primit mail de la administrator, a zis ca e ok, sa rectific informatia privind varsta fetei si trebuie sa mai fac rost de ceva documente, o declaratie a fetei ca e eleva s o adeverinta. Trebuie sa-mi asum eu responsabilitatea campaniei, in consecinta m-am hotarat sa nu primesc ofeta de donati de bani, chiar daca sunt trimisi direct in contul buncilor fetei ci sa adun asa cum mi-am propus de la inceput, doar lucrusoare pt bebe. Cred ca sa e cel mai bine.
Catalina, ma bucur ca Bia e ok, de durerea de dintisori va scapa in cateva zile.
Vreau sa va intreb ceva, cum pot intra sa modific titlu subiectului postat de mine...cu tanara de 14 ani....sa o trec de 17 asa cum este?
poze
ana_maria222 spune:
fetelor..sa va zic ce patzii....ma duc eu azi fericita la obor la maria callas sa imi pui unghii! si cand ajung acolo....."aaaa...nu mai avem unghii false...vin pe la 15"!
Si eu ma dusesem din Militari pana acolo ...era ora 10.....si mi se pare bataie de joc ca puteau sa dea un tel sa ma anunte.....si m-am dus la Plaza si mi-am facut programare la Perfect Nails...pentru joi la 15.......
p.s. scuzati de deranj..mi-am spus si eu oful! ![]()
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
mirela10 spune:
BEE
,INCA NU AM FOST dupa medical la dr de familie,dar cred ca o sa-mi dea cam o luna...desi nu cred ca o sa stau atat
.eu si in ziua cand trebuia sa ma duc la urgenta ca-mi era rau,vroiam sa ma duc intai la munca,sa-mi fac garda si de acolo sa ma duc la urgente.noroc ca m-a luat iulian cam pe sus.asa sunt eu,ma gandesc intati la ceilalti...
si a incercat iulian sa-i zica medicului ca sunt asa de 4luni,dar a inceput ala sa se ofuscheze si i-am zis sa-l lase in pace,ca tot pe mana lor pic...
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
Giova spune:
Of Mirela bine ca ai scapat. refacere rapida si ai grija de tine!!
Deea, cata a intrebat de premergator. doamnew frumoasa e!!!ma tot minunez de ea.
Bee ai mare dreptate. Uf ce m-am enervat pe el mai devreme. i-am Dat branzica cu piure de fructe, nu a vrut. I-am pasat juma de banana...vad ca o mananca, i-am pus o masura de cereale...nu a mai mancat. si pe urma, cand eu spalam vasele, mi-a pus mana pe cana cu branzica si mi-a trantit-o in bucatarie. M-am pus pe curatat.
Ioana super bine a papat Razvan.Al meu vad ca face mofturi, dar il las in pace. mananca cand si cat vrea.
merg sa-l schimb ca s-a umplut tot pe body.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
silvi_2005 spune:
Mirela, sa te faci bine cat mai repede, pupici de la noi.
Fetelor, va pupam iesim la o plimbarica.
poze
pisoi3 spune:
Buna fetelor,
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI, SA CREASCA MARI, FRUMOSI SI SANATOSI! SA LE ADUCA NUMAI BUCURIE PARINTILOR LOR!
MIRELUTA, of, tin pumnii sa te faci bine cat mai repede. Sper sa nu mnai ai probleme de acum incolo. Sa stai in medical cat zice dr., ca el stie mai bine, important e sa te refaci cat mai repede. Pup fata
si pe Dani
Trebuie sa mai recuperez din urma, nu am apucat inca sa citesc.
Am fost ocupata cu proiectul meu de doctorat, trebuie sa iau cat mai repede o decizie la ce prof ma duc, asa ca mi-am propus ca pana luni sa ma hotarasc.
Acum fug sa scot pruncul la plimbare ca abia s-a trezit, doarme copilul asta ceva de speriat, da' lasa ca e bine.
Pupici fetelor si bebeilor
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
marchplayer spune:
Buna dragele mele! n-am citit inca ce ati scris la noul capitol dar cred ca ceva mai tarziu am sa recuperez. Acum am intrat sa va spun ce am facut la doctor! In primul rand va spun ca spitalul ma deprima foarte tare mai ales ca a trebuit sa stau cca o ora pe acolo sa-l astept pe profesor sa iasa dintr-o operatie. Ioana nu are nimic la picior
nici vorba de displazie, i-a facut examen clinic si raze roetgen, dar pentru ca odata a fost "aruncata o piatra in apa" ne-a chemat si atunci cand o sa inceapa sa mearga!
Mi-a mai spus s-o tin zilnic cca 10 minute dezbracata la soare!
ne ducem sa bagam o plimbarica pe malul marii!
pupicei la toate mandrele
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze