Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 10
marchplayer spune:
Avem multi sarbatoriti astazi!
Ia sa vedem noi cine inplineste 5 luni astazi...., trei baieteti: DAVID, AYAN si TIBERIU, trei flacai mandri!!!
Si avem si sarbatoriti care implinesc 4 luni: RAZVAN, CLARA si ANDREI, 2 baietei si o fetita. Astia nascuti pe 13 sunt cate 3! Sa ne traiti puisorilor si sa cresteti mari si sanatosi!
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
Giova spune:
Denisa ma bucur ca mai e o urlatoare.
Anda plimbarica placuta.
Daniela ma bucur ca nu are nimic Ioana. Si eu vreau plimbare pe malul marii
.
Vroiam sa iesim afara, dar mi-a adormit. iesim mai incolo in parcul din fata blocului.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
Ana_m spune:
Salut gagicile,
La multe lunisoare sarbatoritilor de azi !!!!
Eu sunt happy ca a ajuns mama cu bine si rapid fata de alta data !!!!!!!!!! Mi-a adus cas, branzica, carnati , sunca , castraveciori, varza murata
. Sa vedeti acu cura de slabire ![]()
Eu nu dorm de la 3 de azi dimineata. M-am pus la 11 sa dorm ,a m dormit vreo 10 min si m-a trezit unul care nu stiu ce draci gaureste pe aici. Am aflat apoi ca m-a sunat proprietara ca idiotul ne-a gaurit teava noastr de apa
si acum nu am apa
Dar mi-a zis ca vine la 3 sa o faca , aud acum voci jos sper sa rezolve 
M-am pus si acum la 3 si ca un facut tot vreo 15 min am dormit ca iar incepuse sa gaureasca peretii 
Frate imi vine sa-i impusc.
March , ce bine ca totul e ok
Mai fetelor fata asta a mea nu vrea sa pape nimic , ma dispera , nici fruce nici legume. 
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
sim0 spune:
March, detaliza-mi si mie te rog povestea asta a voastra cu displazia pt ca si a mea e suspecta. Am fost recent la eco si cica 95 la suta e bine...naiba stie ce e cu celelate 5 procente...eu as vrea sa stiu sigur daca are sau nu. Voi ce investigatii ati facut?
Apropo de 13, ca vorbeau fetele mai devreme ca astazi e marti 13 si au avut ghinion...fetitza mea e nascuta pe 13, iar noi stam la apartamentul 13...nu mi-e frica deloc de numarul asta, ba din contra mi se pare simpatic![]()
poze Clara
maraki spune:
Buna ziua la fete,
Sant la pagina 6
daca mai scrieti in ritmul asta , nu o sa mai apuc sa scriu nimic, tot citesc, citesc si iar mai apare o pagina![]()
La multi ani bebelasilor care implinesc astazi 4 si 5 luni
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, norocosi si sa va bucurati parintii papuselelor
Mi-a placut mult cum a urat Bee
Mira multumesc mult pt. raspuns, mai astept si eu cu scaunul
Irinel multumesc si tie insa alta era problema
Angelo se lovea cu manuta in cap,ma gandeam daca este normal sa faca gestul asta, doamne fereste de vreo problema
Deci Catalina, ai inteles in final nu?
Fetelor am ratat niste poze cu cine credeti? Aseara pe la 24.00 vine Robert foarte grabit, i-a aparatul foto, i-am dat si eu mobilul meu ca a spus ca a venit cineva sa manance la ei la restaurant. Era grabit pt. ca nu avea nici un ajutor si lucra singur la bar. In final a ajuns acasa pe la 4 dimineata, nu stiu daca a luat autograf, cert este ca poze nu a facut pt. ca era toata lumea buluc pe x sa-i faca poze si alte alea....moaaama ce ma oftic!!!!!! Era MARADONA !!!
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
irinel2005 spune:
Maraki, scuze, eu asa am inteles, ca si Angelos isi baga mult in gurita degetele si ca eu urma sa o intreb pe doctorita chestia asta, iar Marchplayer pe doctorita ei faza cu lovitul in cap, ca spunea ca si Ioana mai face chestia asta. Sorry daca am inteles gresit. Se pare ca azi is cam nauca.![]()
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
alina80 spune:
MIRELA
, sanatate multa! Bine ca e mama ta cu tine. Stai acasa cat trebuie, lasa-i pe altii, gandeste-te si la tine.
GIOVA, sa porti sanatoasa ce ti-ai cumparat!
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan
LunaNoua spune:
March, bravo voua ca sunteti sanatoase
Si Daria are un pliu in plus, ne-au trimis si pe nou la raze, dar nu am avut chef sa merg
. Sunt sigura ca nu are nimic
Eu fug cat mai departe de orice spital. La o luna am chemat si eu un doctor acasa, (asa ca sa nu zic ca nu mi-a fost fata consultata), si ala m-a pus sa fac o gramada de analize. Am intepat mititica de a ramas fara sange si obraji, ca sa mi se confirme ca nu are nimic. Nu va zic prin ce stres am trecut pana la rezultate...ca sa aflu de fapt ca e sanatoasa, asa cum se vedea si cu ochiul liber, dar ochii de doctor vad mereu "suspiciuni". Sunt ei suspecti ![]()
Ce sa mai vorbim de alti doctori, care nu vad ca esti bolnav nici daca le desenezi simptomele, cum i s-a intamplat si Mirelei. Mirela, pupici multi de la noi pentru insanatosire grabnica 
March, ce bine pentru voi ca sunteti la mare. Noi n-am prea prins soare anul asta. Aici e mai tot timpul innorat si ploaua
. Abia astept sa ajungem si noi la plaja si la balaceala. Daria cum vede apa, cum da din picioare. Acum o spal pe maini la chiuveta... si ar sta numai cu mainile sub jetul de apa ![]()
, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
maraki spune:
Giova sa porti sanatoasa fusta
Si Angelo tipa prin casa, cred ca le place sa se auda
Deea, am vazut papusa, sa va traiasca frumusetea si sa va aduca numai bucurii
Mirela insanatosire grabnica, Doamne prin ce ai trecut !!!
sper sa nu ramai cu dureri in coloana de la anestezie
Ana ma bucur ca esti cu mami
Pofta buna la bunatati
Ce tare faza cu ala care nu stiai ce taie
Si aici cand ti-e lumea mai draga, se trezeste cineva sa tunda iarba
si face un zgomot la fel ca tractorul
March, ma bucur ca ai venit cu vesti bune
Pupicei Ioanei 
Cuscra multumesc
Pupa fata din partea lui Angelo
Mai aveti putin si gata, imbarcarea eeee![]()
fetelor am facut piure de piersici,mar, banana si un iaurt mic...sa vedem cat mananca bebelinul meu
Astazi a venit una cu o cutie mare , cadouri pt. Angelo
de fapt erau cupoane pt. reduceri la fel de fel pt. bebei, o lingurita care isi schimba culoarea la mancare prea calda, o farfurioara si o lingurita,suzeta Nuk, ciorapei,..mai scriu ca s.a sculat angelo...pupici la bebei
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki