Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 8
Giova spune:
Liliana i-am dat de la mine citire. caci iaurtul natural cu sau fara fructe nuv -l mananca.ce naiba sa-i dau atunci?
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
sim0 spune:
Dragele mele, 
Macar astazi, de ziua lui fie-mea sa intru si eu sa va salut. N-am mai scris pt ca m-am apucat de invatat...cica...si pentru ca mi-a fost cam lene. Plus ca ne pregatim sa ne mutam pentru restul verii la casa de la tara si am mai mers acolo sa fac smotru.
Multumim la toata lumea pentru urari.
poze Clara
teolinda spune:
Simo spor la smotruiala. Te inteleg, stiu cum este.... dar pana la urma ce nu face omul pt o gura de aer curat de tzara.
Clarei!
GIO am inteles. AI incercat cu banana si cu o mas de cereale in el? Nici Nicolas nu l-a vrut simplu de la inceput.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Giova spune:
Simo spor la curatenie.
Liliana i-am bagat si cereale, no way.Banana nu am incercat, dar am vazut ca nu mananca branzica+banana. nu stiu de ce, ca ii mai dau putin de tot goala si asa e mort dupa ea.
mai fetelor bebeii vostri urla???
al meu urla de-l aud toate blocurile, sau chiuie, cum sa zic. cred ca-i place sa se auda. m-a innebunit.
merg sa ma mai joc cu el, poate inceteaza.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
Bee spune:
Giova, branzica ai incercat/ Ca nu-i musai sa-i dai iaurt. Sau daca vrei neaparat sa-i dai iaurt cu fructe, pune-i banana. Parca tu ziceai ca momentan ii dai doar fructe din borcan. Daca da, combina--le totusi cu banana pe care o zdrobesti una doua si e dulce si buna. Si din ce am vazut eu si caisa de la Hipp e dulce rau. Cat despre traitul cu aer.........Eu prefer sa nu dau iaurturi cu fructe, sa nu mananc salam, pateu si alte alea 'prelucrate'. Desi vorba ta; carnea e injectata cu te miri ce, branza din comert nu stii cu ce e facuta, asa ca am dubii si cand e vorba de produsele 'brute'. Cred ca vegetariana ca Deea ma fac. Un produs cu cat e mai 'frumos' cu atat e mai 'fals'.
Liliana, eu ii dau Milli, unul mic, galben si acru. Anei ii place mult ce e acru. Eu ii pun iaurtul in legume. Atat momentan
Denisam spune:
Liliana- lectura placuta, vaz ca nu mai vrei sa parlesti cu mine, ce ai soro?
Gio- pai tzi-am zis de vreo 2 luni emma canta de ma innebuneste cateodata si vorbeste si mai normal cu noi sau cu jucariiel cnad are chef.
EU a trebuit sa o intzarc pe emma, oricum vad ca papa laptele si simplu si cu cereale cu placere, decat pe al meu, asa ca 5 luni e suficient, nu-mi pare rau ca am luat decizia asta , decat sa am probleme cu sanii.
Merg sa fac o cafea si sa-mi revin si sper sa se usuce un pci c ami incolo sa mai iesim pe afara!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
T_Ioana spune:
Am intrat si noi sa ne laudam cu cele 300 gr de supica crema(dovlecel+morcov+cartof+frunze patrunjel+4 lingurite piept pui+mar+ulei+sare+1 masura lapte praf Lactovit)
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
LunaNoua spune:
Imi pare bine ca v-au placut pozele. Pupici la mamici si bebicii lor 
Gio, premergatorul e locul preferat de joaca. Nu o tin prea mult in el, ca oboseste, dar se joaca f frumos in el, si se plimba prin toata camera.
, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
LunaNoua spune:
Ioana... ce delicatesa ![]()
, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?