Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 7
Bee spune:
Buna fetele.
LA MULTI ANI Sarbatoritilor de azi: gasca de flacai voinici in care s-a strecurat o floricica!
Irinel, sa-ti traiasca micuta crestina, ca ieri uitasem sa-ti spun!
CAtalina, deci Bia ca si Ana e fan verzituri! Tb sa treci pe spanac sa vezi ce-o pacalesti! A mea e inebunnita (daca pot spune ca e innebunita dupa ceva de mancare) dupa spanac cu cartof.
Hai sa o laud si eu ca mereu ma plang ba ca-i agitata ba ca nu mananca (in 10 zile iar nu a luat nici un gram). Ana mea se rostogoleste de zici ca-i un titirez, se joaca cu toate jucariile, chiuie mereu. "Vorbeste" cu alti bebelusi (cum ii vede cum incepe "sa le zica"pe limba ei si intinde bratele), e vesela si prietenoasa. Papa mai ales piureul de legume, dar si banana cu branzica si putin mar. RAde in hohote mereu si-i place la nebunie sa-i cant si sa-i dansez.
HAi ca m-am laudat. In schimb nu bea suc de fructe. Vrea doar laptic. Mai nou nu doarme noptile si sunt rupta de somn. In mashina zbiara din toti plamanii, etc. Acum fug la ea.
utocatalina spune:
Luna Noua vazut soferita pletoasa..auzi, nu am retinut, o pui deja in premergator ca asa vad din poze?
Bee mama zice ca anemia este motivul pentru care Bia nu papa..de 2 zile am inceput fierul, nu cred eu ca in 2 zile gata i-a si venit pofta de mincare, dar poate a ajutat-o si fierul sa puna boticul la mincare..ma dumiresc in curind cum e cu verziturile ca maine ii fac la fel ca azi supa!
Apropo de kg eu mi-am propus sa nu o mai cintaresc decit cind face 6 luni fix..va fi o surpriza pentru mine, oricum chestia cu kg nu ma streseaza deloc ca avem sunci, asa ca si daca luam numai 200-300 tot e bine ca nu ne cad jos caltabosii!As vrea sa te vad intr-un numar cu dans si cintec dedicatie pentru Ana titirezul!![]()
poze noi-13 iunie - frecus la gingii
diverse
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca 
http://www.dropshots.com/utocatalina
teolinda spune:
BEE... si ai uitat sa spui despre Ana ca te alearga pe tine, te tine in priza si tine la silueta ta
.
pt Ana si
pt tine.
Papanasul meu a balotat piureul de legume cu una bucata ficatel in el. Desi gustul era considerabil schimbat cand l-a simtit se stramba si se uita mirat la mine dar cu gurita deschisa sa ii mai indes
.Asa ca... iar a mancat vorba Ioanei peste 200gr de piure.
Fructe baga oricand si oricat de plin ar fi. Deci dupa masa de pranz oricat de plin este mai baga si vreo 5-6 lingurite de fructe ca desert.
CATA - bine ca a mancat Falcutza "verzitura".
GIO - sa va fie de bine cumparaturile. Cum iti cumperi tu fusta cu Marco dupa tine, pe neprobate sau mai merge cineva cu voi?
Eu trebuie sa merg sa imi cumpar ceva de imbracat pt o nunta, pt sambata. Habar nu am ce vreau si nici unde sa ma duc sa caut. M-am ingrasat cat o vaca... trebuie sa ma vopsesc sa ma programez pt cosmetica si mi-e o leneeeeeeeeeee.
IOANA - zici ca azi nu se munceste pamantul? Dar eu am vazut tzaranii pe camp azi.. sapau porumbul
. In calendar nu e nici o cruce, nimic pe ziua de azi. Oricum n-am spalat nimic, nici cu matura prin curte n-am dat.. si daca zici sa nu muncim... pai atunci sa somam ca si-asa pana acum am fost bucatareasa pt Nicolas.
Gata nu stiu ce trebuia sa mai spun! Ma duc sa citesc ca sunt prinsa in "gheisa".
Mai prinde cineva un post Money Chanel(gen Realitatea cu stiri si d-astea).. sau ceva de genul ca nu stiu prin ce companie de cablu se difuzeaza.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Giova spune:
Mi-a adormit si piciul de 15 min. ca tare marait a fost. l-am facut cu Calgel si s-a mai potolit.
Vad ca mananca din ce in ce mai putin la pranz. o jumate de borcanas de la Hipp si din 250 ml branzica+jumate borcan piure fructe, doar jumate a papat. peste 2 ore ii dau un Danonino.
Bee ma bucur ca e voioasa si sociabila Ana si mai ales ca se rostogoleste. Acum nu poate fi perfecta nici ea, intelege-o.
Ioana al meu a incepuit sa semene cu nmine, asa spun majoritatea. Unii zic ca seamana cu amandoi. nu ma mai stresez, sanatos sa fie.
Deea e o dulce dariuta. doAMNE ZICI CA E PAPUSA VIE.[PUP]
Liliana statea in magazin, in carucior, langa cabina de proba. se intretinea cu vanzatoarea.![]()
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
utocatalina spune:
Nicolas sa intelg ca ii maninci ficatii la gaina?
Bravo..da-i inainte!
Giova i-ai mai dat Danonino pina acum? Cu ce este asta? Eu peste citeva zile vreau sa ii bag si iaurt, de la Danone si io..asta Danonino este special pentru bb?
Ura nici exudatul faringian nu a necesitat antibiograma, deci tot dintii sunt!![]()
poze noi-13 iunie - frecus la gingii
diverse
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca 
http://www.dropshots.com/utocatalina
teolinda spune:
GIO si-al meu tot de 15 min a adormit printre jale si suspine ca nu stiu ce vroia.Dar parca il vad ca in juma de ora e fresh sa ii dau iaurtul cu biscuti. Pe bune daca mai fac altceva decat sa ii dau toata ziua de mancare lu' fiu-meu . In week-end cand e Robert acasa cand ma aude ca iar ii pregatesc ceva ma intreaba..."Iar ii dai sa manance?"
Cat despre cu cine seamana copii adevarul e ca nici la MARCO, nici la BIA , nici la RAZVANEL si mai sunt si alti bebelusi nu pot sa-mi dau seama cu cine seamana mai mult. Daca nici pe papanas nu l-am identificat... desi toata lumea zice ca seamana cu RObert... ca asa pare la prima vedere, in realitate e o "corcitura" atat de bine facuta ca nici noi nu prea stim ce e cu el![]()
LILIANA
si
Bee spune:
Liliana, spor la gasit tinuta de ocazie. Si la "facut frumoasa" (nu ca nu ai fi). E adevarat ca Ana ma ajuta la slabit, dar la cat ma alearga, trebuia sa fiu de mult supla.
CAtalina, Giova, Danonino nu-i cu fructe? Eu una nu i-ash da iaurt cu fructe din comert. Toate iaurturile cu fructe au tot soiul de "minuni" in ele. MAi bine iaurtul simplu cu fructele "naturale". Si iaurturile simple mai au chestii "nenaturale". Am luat Brenac Olimpus si avea gelatina! Pt consistenta. De parca fix gelatina aia imi lipsea mie! MAre porcarie.
Giova spune:
Liliana al meu e fresh deja. iti dai seama ca s-a intors in bouncer
.Cum naiba a reusit habar n-am. bine ca l-am vazut ca e langa mine. Cred, ca o 'corcitura' perfecta e si al meu.
Cata, Danonino e de la Danone si e special pt. copii. nu ai mai auzit de el?
Ma bucur ca nu are nimic Bia, doar dintii o supara.
Bee e cu fructe, dar daca e sa ne luam dupa toate, atunci traiam cu aer, nici cu ala ca e poluat.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
teolinda spune:
GIO cine ti-a zis sa ii dai Danonino?
DANONE e un iaurt controversat decand i-au facut astia "reclama proasta" ca baga nu stiu ce in el si nu are zer la suprafata. Intre timp i-au pus si zer... dar totusi unii medici nu il recomanda... defapt eu cam pe toti i-am auzit de Milli in principal si de Campina.
Mie personal imi place Campina mai mult decat Danone iar Milli mi se pare mai acru.. probabil ca defapt asta e mai adevarat ( ca in reclama cu tzaranu').
CATA da mancam ficatii la puii "aviari" si vrem sa le mancam si "ouale "la gaini dar sa ma duc la cumparaturi, prin vecini
, de oua proaspete.
LILIANA
si
teolinda spune:
BEE si eu tot asa prefer sa fac cu iaurtul cu fructe. Macar cu asta sa imi mai spal si eu din pacatele mele de "comoda"![]()
GIO - pai pune-l mamica in patutz sa doarma si el ca omu'. Bine ca se intoarce... las ca al meu nu se intoarce decat cat vrea el.
LILIANA
si