Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 6
irinel2005 spune:
Silvi, eu asa am inteles din ce a postat Ursulina, "Gata am gasit Lidia30=Lida 30". Daca era vorba despre altceva si am inteles eu gresit, mea culpa pentru inducerea in eroare.
Maraki, am fost azi la doctorita si, asa cum ti-am promis, am intrebat de suptul/roaderea miinii. A zis ca e totul OK, e un gest reflex la virsta asta si ca sa nu ne facem absolut nici un fel de griji. Ba mai mult, la inceput a si glumit cu mine (avind in vedere ca Ilinca are 7.900) zicind ca "i-o fi foame".
Ursulino, reiterez cererea. Ne dati ori nu ne dati?
Parola adicatelea ![]()
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
Ursoaica spune:
Irinel ti-am trimis un PM cu o cerinta! Daca se poate te rog raspunde-mi!
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Giova spune:
Ne-am intors.
I-am cumparat 2 body, mie o fusta, am platit cablu si netul, fructe si iar nu mai am bani.
Anasebe e lungan Tiberica
. la fel si Emma Denisei.
Silvi nu-ti mai fa atatea probleme, important e ca vrei sa o ajuti pe fata. Sper sa intelegeaga si administratorii site-ului.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
utocatalina spune:
A papat 70..record pentru noi..nu va inchipuiti cum a inverzit tot in jur! Sa rid sau sa pling? Giova sa poarte sanatos hainel si tu fusta..cum e? a venit socru si mi-a adus cirese..vrea cineva?![]()
poze noi-13 iunie - frecus la gingii
diverse
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca 
http://www.dropshots.com/utocatalina
miraklucker spune:
Maraki, hai ca-ti psun cum a fost la noi.
David a fost un bebe taaaare rau, incepuse pe la 5-6 luni sa nu.i mai placa in masina si un drum de 1 ora pana la socrii era un stres pur pentru noi....asteptam cu disperare urmatoarea parcare ca sa -l mai potolim .Asa ca pe la 6 luni i-am cumparat scaun....Maxi Cosi din Germani de la Baby Walz destul de scump cred ca a fost vreo 190EU, dar cu cele mai multe liegen Position, se inclina mult......binenteles ca nu scaunul era de vina dar am zis sa o incercam si pe asta.....cu timpul s-a linistit el singur. Cand era treaz statea ridicat cand dormea se culca si statea cam la fel ca in scoica. Dar vezi ca nu toate se inclina la fel de mult.
El statea la 6 luni singur in fundulet deci nu era problema asta.
Daria a stat in scoica pna inaite de a o naste pe Selin..... mi-era frica ca nasc si Selin nu are scaun de masina..... pana la urma a primit tot David un alt scaun nou pentru copii mai mari si a trecut Daria in celalalt..... sa vezi cum arata la noi in masina cu 3 scaune de diferite marimi..... noroc ca sunt trei scaune separate in spate si au loc..... la fix.
Teoretic il piti tine in scoica pna ii iese capul afara din ea..... picoarele nu conteaza ca sunt mai lungi
.
Selin probabil va sta si ea 1 an in scoica, n-as mai vrea sa mai cumpar inca unul, dar nu stiu daca voi putea sa fac peste 1 an inca o permutare de locuri![]()
Ma duc sa vad ce-mi face supa!!!....cat mai dorm fetele
Mira
mami de DAVID
(15.08.2002), DARIA
(20.11.2004) si
SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
T_Ioana spune:
La multi ani AYAN, DAVID, RAZVAN STEFAN, CLARA MARIA, ANDREI RAZVAN si TIBERIUsa cresteti mari si voinicei,papaciosi si cumintei!
Silvia, nu te stresa iubito! Daca e cineva care ar avea ceva de comentat inseamna ca e un carcotas lipsit de suflet. Important e ca tu ai vrut sa faci un pustiu de bine (fatuca aia putea sa aiba si 30 de ani, daca nu ar avea posibilitati tot aia ar fi situatia!)
Eu am pus un mar in supa sa vedem daca ii placve mai bine....sunt disperata, al meu cupil nu mai vrea deloc fructe.....supa de legume o papa foarte bine (cate 200-250-300gr, depinde de chef) in schimb fructe nu serveste deloc!
Voiam sa va intreb: pe voi nu va socheaza cum se schimba bebelacii? Mie mi se pare ca de vreo 3 zile fi-miu nici nu mai seamana cu bb de pana acum, parca e alt copil! Si daca pana de curand toata lumea imi spunea sa ma consolez cu ideea ca am fost mama purtatoare si ca e doar fiul lui Cristi, mai nou toti ne intrebam cu cine seamana, ca mai aduce doar vag cu noi, la cate o chestie (nas, gura sau urechi) iar per ansamblu nu maiu seamana decat cu....el!
Nu mai stiu care ce a scris....mai citesc si revin!
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
T_Ioana spune:
AAA, am uitat..... am vrut sa pun azi la spalat si cica, desi nu e zi cu rosu in calendar si nici cu slujba la biserica, nu se face nimik in casa....azi cred ca e zi de sarbatoare pt Tzarina si e bine sa nu lucrezi............
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
T_Ioana spune:
M-am distrat cand am vazut ce am postat mai sus, sa detaliez:
In cazul de fata tzarina nu este femininul de la tzar, este vorba de pamantul arabil
Ioana
lui
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
LunaNoua spune:
Nici Daria nu mananca fructe. La noi cerealele sunt de baza, si nu alea cu gust, ci porumb simplu. Mamaliga. Supa de lugume merge si ea ... dar mai cu cantec .. si e mami prea lenesa sa faca.
Am pus poze noi in albumul mai si iunie. Tre sa fug, ca puiu mic vrea papa sau plimbare rau de toooooot
, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
utocatalina spune:
Ioana eu ma minunez de Bia cum se schimbadar cam de la o sapt. la alta..si, cum nu aduce cu nici unul din noi, astept sa aud si eu ca incepe sa semene cu mine
...Sa ma bucur ca a papat si ea 80 de verzitura (cica piureu de legume), dar lapte doar 20!
poze noi-13 iunie - frecus la gingii
diverse
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca 
http://www.dropshots.com/utocatalina