Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 5
silvi_2005 spune:
Irina scumpo, am facut rost de acte, dimineata mi le-a trimis, atunci am vazut ca re 17 ani. Nu vreau ca din cauza acestei erori de informatii sa aiba de suferit fata asta, e vina mea ca am fost informata gresit si ca nu am verificat, adica nu am steptat dupa acte dar naste la sfarsitul lunii si m-am grabit
, oricum asta e, nu are asa mare importanta varsta... Am trimis administratorului copie de pe buletinul fetei si biletul de la eco, sa vedem ce spune, eu vroiam sa adun bai, doar ceva lucrusoare. Oricum i-am dat o parte eu, o parte am mai facut rost si s-au mai oferit ceva mamici sa ma ajute. Inclusiv carucior i-am gasit, sa vad cum il aducem din Bucresti, si pentru patut, daca nu gasesc..ii cumpar eu unul second si asta este! oricum nu ma las pana nu o ajut...sa aiba si bebelasul acela lucrusoare dragute cand vine pe lume.
Am vazut ceva legat de intrusul pe site pe care l-a descoperit pana la Urma Ursulina, merg sa citesc mai arent, dimineta am citi dar vedeam nergu in fata ochilor..
.
vreau sa v zic ca Alai asa s-a linistit de cand i-am aprut dintisorii..ceva extraordinar, asta noapte a dormit de la 9 pana la 7 dimineata, fara nici o trezire si acumdoarme a doau oara, a mai dormit 2 ore dupa masa de la ora 8,30. Am vrut sava spun sa stati linistite, cele care aveti bebelaii in febra crescutului de dintisori, de indata ce se rupe complet gingia si iese dintisorul am scapat....pana dau sa iasa cei de sus, sincer sper sa dureze vreo luna macar, sa stea si bebe linistit.
poze
utocatalina spune:
Silvi nu-ti mai face probleme, ca tu ai vrut sa faci un bine!Dar stii si tu "facerea de bine.."! Azi sigur e constipata ca am ajutat-o sa faca si a reusit f. putin si tare si negru (de la fier)! Sper ca n-ati mincat de prinz!
Auzi la ce distanta in zile au aparut dintisori unul de altul? E o regula? Daca apare primul imediat vine si al doilea? Eu ma rog cerului sa ii dea o data dintii astia primii ca m-a innebunit!
Nu mai stiu cine mi-a vindut pontul cu lingurita, dar a mers! Pentru 1 minut!
Am pus poze la semnatura!
poze noi-13 iunie - frecus la gingii
diverse
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca 
http://www.dropshots.com/utocatalina
silvi_2005 spune:
Cata, lui Alain i-a iesit al doilea dintisor la vreo trei zile dupa ce l-am vazut pe primul,langa primul era gingia alba si umflata, verifica si tu sa vezi cum e. Eu am zis ca-i dau ligurita de silicon s-o rontaie, nu-i nimic ca abandonat-o repede, e important sa se obisnuiasca cu ea, asa va papa mai bine In supica, ierburile aromate sunt f importante, eu mixez cate un patrunjel fiert sa-i dea gust la piue si papa f bine, sa incerci si tu poate vrea Bia. Ce preparat de fier ii dai?
Voi cu ii dati la fundic pe bebelasi, eu foloseam Pasta Petrini, dar ad ca nu mai face fata.Am auzit ca Reviken e bun.Nu stiu ce sa-i iau.
poze
utocatalina spune:
acu i-am pus o frunza de salata si mar..sunt tare curioasa daca va papa cind se trezeste..am retinut si cu patrunjelul si am sa incerc!
oricit ma uit in gura ei nu-mi dau seama..mi se pare toata alba, dar cum nu ma pricep, habar nu am..eram curioasa si Bombonica ce zice ca si Jasmine are 2 dintisori..Silvi ai pus poze cu dintii? Nu stiu ce sunt alea de care vorbesti..creme de fund sau ce? Eu o dau cu crema de galbenele..78.000 borcanul mare!
diverse
Ciresica Bianca 
LunaNoua spune:
Buna gagici ![]()
Incerc sa pun poze imediat, la linkul de la semnatura. Ce s-a intampolat cu intrusul? Despre ce e vorba? Ca eu am "lipsit" la lectia asta.
Despre crema de fundulet, eu nu mai folosesc demult. O spal de fiecare data dupa caca cu sapun protex si se pare ca este de ajuns sa ii tina pielicica neiritata. Am auzit ca o mamica a folosit cu succes cutaden cu faina.
, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
Ursoaica spune:
Silvi mami nu ma zis ca am gasit intrusa. Sincer la cate nu au mai dat nici o bagare de seama, ba mai mult au intrat 1 data (adica are doar 1 mesaj postat) si nu au mai intrat in veci si nici nu cred ca o sa mai intre.
Si in legatura cu dorinta ta de a ajuta o mamica aflata in incurcatura mai ales financiara este o actiune la care foarte putini se inhama. Din partea mea ai tot respectul, chiar daca mamica are 14, 17 sau 35 ani.
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

utocatalina spune:
Iar a inceput sa faca bulbuci cu mincarea..e totul verde in jur (de la frunza de salata)!
diverse
Ciresica Bianca 
alina80 spune:
La multi ani bebelinilor care implinesc azi 5 luni: Tiberiu, David si Ayan al meu! Sa fie sanatosi si frumosi!
La multi ani bebelinilor care implinesc azi 4 luni: Razvan Stefan, Clara Maria si Andrei Razvan!
Multumim de urari!
ANASEBE, si eu, care eram cam superstitioasa cu data de 13, acum o consider o zi norocoasa, cu atat mai mult daca e marti sau vineri. Grasan si lung Tiberica!
CATA, eu ii dau pere foarte des lui Ayan si tot constipat e.
SILVI, nu te mai necaji, ca nu e vina ta. Vrei sa faci o fapta buna si tot tu te simti vinovata?
GIOVA, plimbare placuta!
ANAM, cred ca esti super fericita ca vine mama ta. Sa ajunga repede la voi si sa ne zici ce zice de Clara!
TEOLINDA, sa-ti fie de bine machiajul! Eu ii dau piersica lui Ayan, dar decojita.
ASTERY, multa sanatate sotului si mamei tale!
LUNANOUA, baga poze!
Eu tot incercam sa ii dau ceai lui Ayan din bibe si nu vroia si i-am scos capacul cu tetina biberonului si i-am dat sa bea cum bem noi din cana. Si a baut super bine! De acum asa ii dau sa bea.
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan
silvi_2005 spune:
Ursulina, scuze, mesajul posta de irinel in acre te intreba daca ai identificat-o si in familia m-a facut sa cred ca ai descoperit cine era si am crezut ca am ratat eu postarea, asa ca eram curioasa. Oricum eu am bagat din nou cateva poze cu noi in album ca le stersesem de panicata, mi se parea aiurea sa fie doar bebe fara parinti...Sory ca ai avut probleme, frumosei Raisa
.Multumesc pentru aprecierile facute, altruista cum sunt puteam sa nu fiu asa de tolomaca si sa gresesc
, scuze ca m-am descartat si v-am povestit voua, dar dimineata simteam ca o iau razna.
Catalina, sunt creme de fundel. Eu cred ca o sa-i iau cutaden sau reviken, acum kk e mai acid de la fructe si irita.
poze
anasebe spune:
Deea baga poze ca ard de nerabdare!!!!!!!!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica