Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 4

teolinda spune:
Ufff Silvi!
Asta este... n-ai ce sa mai repari acum. Data viitoare sa verifici mai bine datele inainte sa te apuci de asemenea actiuni astfel incat sa eviti suturile.
Din punctul meu de vedere nu conteaza ca are 17 ani in loc de 14 ci ca este intr-o situatie in care trebuie ajutata.
Succes si pupicei lui Alain sa ii treaca durerile de dinztisori!
LILIANA si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

silvi_2005 spune:
Revin ca am uitat sa urez la multi ani sarbatoritiloe zilei LA MULTI ANI AYAN, DAVID, RAZVAN STEFAN, CLARA MARIA, ANDREI RAZVAN si Tiberiu, sa cresteti mari si sanatosi.!!!!!
Am citit si ce ati postat, Tiberiu e baiar zdravan nu gluma, bravo Tiberica, sa papacesti tot asa de bine.
poze

teolinda spune:
Mai la mine aici la "sat" s-a oprit curentul. bine ca nu bagasem masina de spalat. Mai stau cat mai rezista UPS-ul .. pe-aici.
Sper sa nu se trezeasca papanasul ca vrea papa ca n-am la ce sa bag legumele sa le pasez
LILIANA si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

silvi_2005 spune:
Catalina, daca a facut cacuta ieri de ce crezi ca e constipata? Si eu ii dau piure de la Hipp de pere pentru scaun.
Teolinda, ai dreptate dar eu am vb doar la telefon, actele nu mile-a trimis decat azi si m-am grabit sa o ajut ca nastea. Binenteles ca nu conteaza ca are 17 si nu 14 dar am dezinformat eu si imi pare rau, personal ma bucur ca are 17, la 14 ani sa ai bebe e chiar mai greu...
poze

irinadum spune:
Silvia ai dreptate important este ca poate fi ajutata indiferent de varsta...incearca si tu sa explici situatia si poate reusesti sa faci rost de actele respective in 36 de ore si poate cu Dumnezeu inainte se poate face ceva.Oricum ar fi te felicit pentru ideea avuta si ma bucur cand vad ca exista oameni ca tine.

anasebe spune:
Liliano Bre acum ca te-ai fardat nu mai tre' sa te duci la cosmetica si coafor pt. sambata. Te-ai scos!
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica