Grup de suport pt slabire 5 kg!
Raspunsuri - Pagina 19
Luna75 spune:
Nu m-am suparat deloc.Iata-ma aici.
Lupt din rasputeri,ca pe 13 iulie,sa ma mandresc cu pierderea a 5 kg.intr-o luna fara eforturi deosebite,dar intr-adevar fara junk-food,cum zic americanii sau noi romanii,mancare-gunoi si rezistand "eroic"tentatiilor culinare care parca,rasar,peste tot,cand omul e la dieta.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
belnicol spune:
Hello, ce se petrece aici ? Sper ca nu a dezertat toata lumea
. Ieri iar mi-am facut un pic de cap ca am avut musarifi, asa ca:
d - un bol lapte cu fulgi de porumb
p - 2 cani e compot de visine
16 - una bucata pizza, nu foarte mare dar ... pizza, si un porumb fiert. In ritmul asta nu mai slabesc eu ca mai pe seara am mai mincat si niste caise.
Astazi dimineata acelasi lapte cu fulgi de porumb iar acum o salata de rosii cu castraveti si un pic de telemea. Diseara iaurt/compot/fructe, inca nu m-am hotarit, sa vad ce o sa am chef.
V-am pupat si va astept. Sau sinteti ocupate cu papatul ?!
Nicoleta si Matei
Luna75 spune:
Belnicol,nu toata lumea papa mai sunt si unii care beau
ceai verde cu lamaie si miere de doua zile.
Dar ai dreptate cu papatul vei vedea ca in zilele urmatoare lumea va veni sa raporteze ca a mancat fel de fel de minunatii,dat fiind ca suntem in faza de Luna Plina ,iar dupa cum am mai mentionat de n ori (cred ca v-ati plictisit deja)Luna Plina indeamna la excese de tot felul insa si consecintele pe masura-balonare,senzatie de greu,acumulare in greutate,lipsa de putere,energie,pesimism etc.
Luna75 spune:
Carmen am si eu o intrebare.Azi recitind postarile de aici am observat ca la un moment dat mentionai ca ai tinut o cura de tarate iar din noi.pana in mai ai slabit 31 de kg ?! Am inteles bine ?
Eu nu am mai auzit de cura asta cu tarate.Pe ce principiu functioneaza?
Pana acum mai citeam ca ai mancat tarate dar nu mi-a atras atentia pentru ca la un moment dat in Ro.obisnuaim sa imi cumpar paine cu tarate dar nu prea era gustoasa,ma gandesc ca amestecul tau cu atat mai putin.
belnicol spune:
Luna, ca mare dreptate ai cu senzatiile alea, numai nu stiam ca luna plina-i de vina. Macar sa am si eu pe cine arata cu degetu'
! Pai azi am reusit sa nu-mi fac de cap, si cu toate astea parca s-au gasit toate sa se umfle la mine in burtica.
Si zici ca de 2 zile numai ceai verde cu lamiie ? Hmmm, esti tare atunci. Sper sa nu dispari dupa 13 de pe aici ca mai avem nevoie de tine.
V-am pupat. Noapte buna.
Nicoleta si Matei
mariana tache spune:
Saliu, dragutelor!
Nu am mare lucru de scris, doar ca-s umflata in burta ca un balon
; azi m-am suparat f tare pe mine pt ca nu mi-am gasit haine de imbracat (am constatat ca intru in hainele de toamna, nu si in alea de vara
); asa ca mi-am gasit inca un imbold pt ca maine sa incep cura; si promit ca nu ma opresc pana nu ajung la 67 kg!
Luna, multumesc mult pt tot! Esti sufletul acestui topic 
Nu ne plictisesti cu chestiile astrologice; chiar imi place mult cand ne mai spui cate una. O sa te rog, cand ajungem la 20 pag sa deschizi tu noul subiect, ok?
pt toate fetele; acum fug sa ma uit la 11 metrii din finala...tin cu nemtii
![]()
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
carmen94 spune:
si eu cu raportul:sambata si diminica am tot bagat in mine:ba fructe,ba salata de rosii cu castraveti,ba iaurt de fructe,lapte cu cereale,putin orez cu o bucata de carne de vita in sos cu bere

LUNA..........asa este.am inceput reteta in noiembrie 1998 cand aveam 79 kg. si in mai 1999 aveam 48 kg.principiul............nici eu nu mi l-am putut explica,decat ca poate se umflau taratele alea in mine si disparea senzatia de foame.dieta o stiu de la o cunostinta care o citise din nu stiu ce revista.acum am reluat si cura asta de tarate,dar mai sunt zile cand uit sa le iau.eu m-am obisnuit cu gustul,dar la inceput mi-a fost greu ca ma racaiau taratele pe gat mai ceva ca glash-papier-ul.cam atat in legatura cu dieta de tarate.A!mi-am amintit! din ce am observat eu,cand am reluat acum dieta asta nu prea mai are acelasi efect care a avut-o cu ani in urma,adica chiar daca imi iau portia dimineata,foamea e aceeasi.o fi de la varsta?!?!?!de la luna plina?!?!?!?
Apropos de luna plina............sambata am lucrat pana la 2 noaptea si cand am iesit de la munca,am vazut si eu luna plina......o splendoare!!!!!si imediat m-am gandit la tine!
de ceva timp ma trezesc dimineata(si chiar si peste noapte!!!!)cu o senzatie de foameeeeeeeeeeeee mama!mama!as fi in stare sa mananc dimineata si ciorba si felul 2
si nu stiam ce se intampla cu mine!!!!,dar citind informatiile postate de tine am inteles de ce au aparut asa schimbari la mine.si cum a scris si BELNICOL......am pe cine da vina!!!!!!!
MARIANA............zilele trecute nu am mai postat ca am fost cam ocupata cu diferite treburi.in plus am o stareeeeeeeee !!!de as dormi continuu!!!!
Va pupic pe toate!
carmen
Luna75 spune:
Carmen,multumesc pentru informatii,chiar surprinzatoare chestia cu taratele,nu o pun in aplicare acum dar nu o uit.Mai mult cand merg prin Ro,o sa imi cumpar tablete cu tarate,am vazut eu mai de mult la un magazine naturist.Cu tabletele e mai usor,decat amestecul ala.ma gandesc ca si fara miere are acelasi efect.
Belnicol,la Luna Plina oricat de putin am manca tot ne umflam,de asta am ales sa beau numai ceai.
In schimb azi voi manca o multime de fructe.
Nu ma gandesc sa va parasesc deloc,deoarece dupa slabire e nevoie de cumpatare altfel kg.pierdute vin inapoi mai repede decat le-am pierdut.
Mai mult m-am gandit sa ramanen in formula asta,pana pe 1 septembrie,ca sa dam timp tuturor fetelor sa ajunga la greutatea dorita.
Pana atunci sunt 7 saptamani si se pot pierde mai mult decat lejer 5 kg.
Mariana,mult succes si pentru tine in continuare.Imi pare rau ca nu pot sa iti trimit o parte din bucuria pe care o simt cand hainele marimea 10 imi vin perfect.Daca nu cereai suport pentru slabit poate ca ramaneam la faza de planuire,care din pacate nu aduce rezultate.
Oricum,in nici un caz nu iti cumpara haine mai mari,mai mult distruge-le pe cele prea mari ca sa nu ai in ce sa te imbraci in caz de excese.
mama lia spune:
fetelor, primiti noi membri???
am venit din concediu cu 63 de kg....2 am reusit sa le dau jos, dar as vrea sa ajung la 56-57 de kg, greutatea mea normala.
vreau sa trag tare pe rosii si pepene, sa se duca sunculitele astea puse pe burta si pe pulpane....bleah!!!!
ellej spune:
Si eu sunt pe aici. Ieri ma mancat un "parfait" (of!) tare bun, dar incerc sa revin la bunele obiceiuri, adica fara dulciuri. paine nu mananc, mai mult salate si pui. Am tot 61 de kg si as vrea luna asta sa dau jos 2 kg dar... sa vedem. azi dimineata am mancat o omleta cu rosii
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.