Grup de suport pt slabire 5 kg!
Raspunsuri - Pagina 18
belnicol spune:
Buna dimineata fetelor.
Am intrat sa va urez sa rezistati si azi tentatiilor.
Eu ieri am mincat asa: cafea dimineata si niste portocala, la prinz citeva fasole pastai (prajite din pacate, nu mai fac, promit, dar la ora aia nu ma hotarisem inca sa merg cu voi, gata scuza
) si o nectarina iar pe la 18 am ciugulit de pe urma lui ficior-miu niste paste cu brinza. Aseara pe la 10 un ceai antiadipos. Cu apa stau foarte prost, uit sa beau, nu simt deloc nevoia, asa ca nu cred ca am baut ieri 1 l macar.
Astazi vreau cafea si niste telemea cu rosii dimineata, la amiaza, daca gasesc proaspat, as vrea niste peste, iar pe seara vad eu, poate iaurt. Si fructe pe ici pe colo. Voi pestele cum il faceti ca sa fie ok ? Oricum pt sot tre sa prajesc, pt mine si Matei probabil am sa fierb niste bucatele.
Eh, cam asta e raportul pt ieri si planul pentru astazi. Am sa intru mai pe seara sa va spun cum a mers.
Si foarte bine am facut ca am intrat in grupul vostru fiindca altfel ma bagam aseara intr-o portie de paste ca mi-era cam foame, dar de rusine m-am abtinut.
Ah, si inca ceva. O idee de la sotul meu: l-am intrebat ce sa mai fac cu burta asta "scirboasa" a mea (adevarul e ca arata nasol de tot
) si el mi-a sugerat ca o zi de sex non-stop pe saptamina ar fi bine venita si ar avea rezultate garantate! Hmmm, poate ar trebui sa incerc
!
O zi buna si "sanatoasa" va doresc!
Nicoleta si Matei
Luna75 spune:
Belnicol,sotul tau are niste idei…….cred ca il ajuta mai mult pe el decat pe tine.Meniul tau e foarte bun,dar pestele fiert e rau de tot,sau cel putin asa il consider eu.Eu prepar pestele dietetic in felul urmator.Iau un peste in jur de 2 kg,fac un sos din condimente(sare,piper,boia dulce,+ alte 3-4 condimente la care nu le cunosc numele, zeama de la o lamaie,3 linguri de ulei,usturoi,cateva linguri de iaurt).Frec pestele cu sosul respectiv si il las la frigider cateva ore,duap care il pun intr-o tava pe o folie de aluminiu,putina apa iar in jur pun ceapa,rosii,ardei,morcovi rondele.
Pestele iese foarte bun iar sotul meu nici nu isi da seama ca e "dietetic",iar cand am pesti mai mici,ii prajesc normal in ulei dar absorb uleiul cu cateva servetele.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
ellej spune:
Off topic: Nu stiam ca si greutate e legata intr-un fel de zodie, e interesant ce spui. Eu nu pot spune ca sunt pasionata cde astrologie, dar am citit cand si cand horoscoapele mele si ale sotului si cred ca ne regasim in ele. Culmea e n-ar trebui sa ne intelegem de nici un fel, eu Rac (apa) el Berbec (foc) iar in zodiacul chinezesc invers, eu sarpe de foc si el sobolan de apa. Poate suntem noi exceptia care confirma regula?... sper ca da. Luca al nostru e feciora si destul de cumintel, asa cum e descrisa zodia la zodiacul copiilor.
azi mi-am inceput ziua cu cafele (prea multe!!) pe care insa le opresc pe la 13h00 ca seara merg la bb sa-i dau laptic. Probabil n-ar trebui sa beau deloc dar e ff greu.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
mariana tache spune:
Fetelor, aseara nu am reusit sa mai intru ca mi-a fost tare somn.
Carmen, divulga-ti ascendentul, ca-s curioasa.
Luna, ai mare dreptate in ceea ce priveste instituirea pedepselor. CA asa nu se mai poate!
ellej, avem copilasi de aceeasi varsta. Simon al meu are 10 luni. Scrii la mamici de sept-oct?
Trebuie sa marturisesc ca pt mine saptamana aste e compromisa. Eu am un fix: orice incep trebui sa fie de luni. Asa ca pana luni, nu va spun ce mananc
(desi incerc sa nu exagerez), dar de luni promit sa ma pun pe treaba! Si vreau sa tin si ceva dieta, ca m-am suparat tare pe mine si pe kg mele.
Dar hai sa ne gandim toate la pedeapsa. Eu am ceva in cap, dar mi-e frica sa nu ziceti ca-s prea drastica.
Astept propunerile voastre si apoi hotaram!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
ellej spune:
Mariana nu scriu inca dar ma bag si pe acolo, ca mai am niste intrebari legate de copiloi si probabil sunt aceleasi ca si ale celorlalte mamici cu copii de aceeasi varsta. doar ca al meu e in august nascut
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
carmen94 spune:
MARIANA............dupa calculele LUNEI am ascendentul in Scorpion.sunt intr-adevar multe lucruri care ma caracterizeaza din ascendent.
BELNICOL............si sotul meu mai are astfel de idei.cica,,ce atatea alergari?ce atata bicicleta?are el un remediu mai bun!!!!!numai ca asa cum a scris si LUNA se pare ca el a fost in castig in privinta kg. ca a slabit vreo 2 si se pare ca alea 2 de la el s-au transferat la mine
.eu i-am zis ca daca continuam asa,adica kg. lui sa treaca la mine,vin cu propunerea sa facem sex cu mai multa distanta intre noi!!!!
pai ganditi-va si voi!!!! el are 123kg si in prima faza ar vrea sa scape macar de vreo 20.om fi noi sot si sotie alaturi la bine si la rau,ne-om iubi noi,dar sa-mi paseze mie kg lui nu accept!never!!!!ah! ba da! cu o conditie!si MARIANA cam stie de ce vorbesc.cred ca am deviat prea mult de la subiect si ar fi cazul sa ma opresc.
raportul:dimineata-cafeaua cu lapte,pranz- o salata de rosii cu castraveti,iar la cina inca nu stiu sigur,dar sper sa nu exagerez.
va pupic pe toate si va urez cat mai multa vointa!
carmen
mariana tache spune:

Mai fetelor, mie mi-ar place sa adopt metoda de slabire propusa de sotii vostrii
, ca si in aceasta privinta sunt "nesatula"
, numai ca eu am un sot temperat, asa ca nu am sanse
.
Carmen, da da; buna conditie; nu accepta tu oricum kg lui
!
ellej, din cat august? Simon e din 30 august. Pai te poti baga la mamici de iulie-august.
Sa dau si eu raportul?
- dimineata: salam
- 16: pilaf + un ou ochi + un pic de paine (nu pot manca oul altfel)
- 21: 2 porumbi fierti
- acum: cirese si nectarine.
Dar n-am uitat! De luni redevin fata serioasa!
si somn usor, 7 purici pe-un picior!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
belnicol spune:
Buna dimineata. Ce mai faceti fetelor ? Cum va merge ? Eu azi m-am trezit ametita tare si fara nici o putere, nu stiu ce am.
Ieri nu prea mi-au iesit planurile cu pestele asa ca la amiaza mi-am facut citeva bucatele de gratar din piept de pui si o nectarina. La 18 tot un pic de carnita fiarta si am facut un iaurt pe din-doua cu fi-miu. But, am rontait aseara pe la 21 niste seminte. Asta nu e chiar asa frumos din partea mea, nu ? Of, of, dau cu bita-n balta din prima zi.
Astazi pina la ora aceasta am mincat deja pentru toata ziua: cafeaua, o bucatica de snitel si una de telemea cu rosie si juma de clatita. La amiaza si diseara mai vad eu. Cred ca nu ar trebui sa mai maninc nimic, drept pedeapsa. Imi dau deja bila neagra:
. Stiu ca nu ar trebui sa caut scuze dar cred ca din cauza menstruatiei care trebuie sa vina as baga orice in gura. O sa-mi pun un calus.
PS: multumesc mult ca m-ati trecut in listuta.
Nicoleta si Matei
laura_cafea spune:
Buna fetelor
Nu am parasit forumul dar cum nu m-am putut abtine si am mancat mai multe prostii am zis sa nu mai scriu ca nu are rost, de citit am citit aprox tot ce s-a scris in perioada asta.
Dar, ca mai tot timpul exista un dar , pe 17 august plec la mare si ar trebui sa am putina vointa si sa scap de 4 kg
Asa ca azi am venit la raport:
dimineata : cafea cu lapte fara zahar
O zi buna
Laura
mariana tache spune:

Ce activitate scazuta la noi!
Luna, sper ca nu ai patit nimic. Si sper ca nu te-ai suparat pe noi pt ca suntem neserioase. Eu una am promis ca imi revin de luni!
Carmen, tu? Cum de nu ai venit azi la raport?
Laura, ce fain ca mergi in concediu; asa ai motivatie serioasa ca sa slabesti!
Nicoleta, este adevarat ca nu-s bune semintele, mai ales la ora 21; dar eu nu te cert, ca ma simt cu musca pe caciula; asa ca o asteptam pe Luna sa vina cu mustrarea ![]()
Sa va zic ce am mancat azi:
d - salam
(sunt fan!) + un pic de peste din conserva
p - piure cu ficat de pui
19 - salata orientala + 2 buc porumb fiert + cirese
Cum vi se pare? (eu zic ca nu-i exagerat, dar nici vorba pt slabit!)
si somn usor.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3 
Sanatate Maxima!!!