Unghii false!!
Raspunsuri - Pagina 3
anca2207 spune:
Da chiar ca sint nesimtiti. cind ai facut programare ai lasat si un nr. de tel?
In caz ca da trebuiau sa te anunte...si oricum cred ca stiau de ieri ca asteapta sa le vina comanda de unghii azi la 15.00, puteau sa te avertizeze...
ana_maria222 spune:
da..am lasat nr de telefon...dar cica au uitat sa ma anuntze!!! aberant!!! alta data chiar ca nu ma mai duc...![]()
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
ana_maria222 spune:
poza de acum cateva minute!!
http://community.webshots.com/photo/287635289/2574125320066557818noguiq
multe poze
HAI DINAMO!!!!
an-k spune:
frumoase unghiile, sa le porti sanatoasa:)!
Pt fetele carora li-s-a subtiat-deshidratat unghia dupa unghiile false, nu stiu daca este in ro, marca herome, daca da, eu folosesc crema de pielite inainte de impingerea si indepartarea lor(pe langa faptul ca ajuta la inlaturarea pielitei, stimuleaza formarea keratinei, iar unghia care va greste, in intregime intre 130 si 160 de zile va fi una foarte sanatoasa), apoi dupa inlaturare cuticulelor folosesc ulei cu vitamine tot de la ei dar si cel de masline este bun; se maseaza pana intra in unghie si piele. Apoi se mai poate folosi un gel tot cu vitamine, kiar inainte de polierea unghiilor, sau inainte de oja daca nu le poliati- si polierea ajuta la regenerare, inlatura celulele moarte. Banuiesc ca sunt aceste tratamente si de la alte firme, dar eu cu Herome am invatat
.
ana maria, ce unghii sunt?, de acril sau de gel? sau tipsuri gata colorate lipite direct?
Pup!
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
ana_maria222 spune:
sunt cu rasina si acril!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
spic de grau spune:
POt sa pun si eu o intrebare, pls?
Am o unghie la picior (cea mare), care a fst ciopartita rau dupa cele 2 interventii chirurgicale ptr unghie incarnata (mi-au taiat din carne, au pus nu stiu ce chestii, acum unghia e f groasa si greu de taiat).
O amica mi-a sugerat sa pun o unghie falsa. Ca sa pot purta si eu sandale!! Dar - exista unghii false ptr picioare??! Ca eu in magazin am vazut doar ptr maini. (nu-mi sugerati sa merg iar la medic ca nu am curaj!
)
Merci in avans!
Lumy- mamica lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi
(11 Martie 2004)
Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.
ana_maria222 spune:
aceeasi pb o aveam si eu dupa 4 operatii d-astea...dar in timp se duce....a mea arata destul de bine!!!
cat despre intrebarea ta...habar nu an!!! 
multe poze
HAI DINAMO!!!!
mate spune:
quote:
Originally posted by spic de grau
POt sa pun si eu o intrebare, pls?
Am o unghie la picior (cea mare), care a fst ciopartita rau dupa cele 2 interventii chirurgicale ptr unghie incarnata (mi-au taiat din carne, au pus nu stiu ce chestii, acum unghia e f groasa si greu de taiat).
O amica mi-a sugerat sa pun o unghie falsa. Ca sa pot purta si eu sandale!! Dar - exista unghii false ptr picioare??! Ca eu in magazin am vazut doar ptr maini. (nu-mi sugerati sa merg iar la medic ca nu am curaj!)
Merci in avans!Lumy- mamica lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi
(11 Martie 2004)
Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
Da,am vazut eu aici la farmacie unghii false si pentur picioare.
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici
(27 Nov 2004)Christinel

New Zealand
Osama
Cine da din coate...departe ajunge...
Tino spune:
eu zic sa ti le aplici chiar tu.
sunt pe piata, dar sa iti cumperi de calitate si sa tina bine lipiciul.
si asa iesi si mai ieftin si ti le faci cum vrei tu.
eu mi-am aplicat de cate va ori si am fost multumita.
succes!
mamitza lui Papitza
an-k spune:
Spic de grau, eu nu cred ca e bine sa o acoperi, si sa-i dai timp sa se vindece. Ai incercat cu o pila sa o poliezi(cred ca m-am exprimat corect), dupa acest procedeu ar trebui sa obti o unghie frumoasa si lucioasa, si in timp isi va reveni. Poate exista si tratamente medicale. Ai fost la dr?
anca si micutza Bianca(14/03/2005)