Unghii false!!
Raspunsuri - Pagina 4
spic de grau spune:
Multumesc mult ptr raspunsuri
.
Operatiile le-am facut cand eram mica (au trecut vreo 20 de ani de atunci).
Am pilit (asa se spune oare?) unghia de nu stiu cate ori. Mi-am lasat unghia aceea pe "mana" pedichiuristelor de f multe ori insa fara nici un rezultat(in general ma doare sa o tai, si e fff dura).
Problema e ca, cei doi chirurgi au taiat lateralele unghiei, ziceau ei preventiv.
Aici in Fr, cnd arat la podolog (un fel de pedichiurist), unghia, isi face cruce si ma intreaba in ce tara m-au macelarit asa.
Mai incerc cateodata sa ies in sandale, insa e asa penibil cnd aud compatimiri din partea colegelor de genul: "auuuu ce ai la unghie?! si nu te doare?! groaznic!"
Sunt exact cuvintele de care am nevoie...
Lumy- mamica lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi
(11 Martie 2004)
Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.
cici spune:
Va recoman din nou,celor cu unghii deteriorate cerma romaneasca Sanopil.
Costa doar 6 RON dar face unghii de milioane.
url=[http://pg.photos.yahoo.com/ph/elleea27/album?.dir=/7672re2]gianina si cei 2 pitici[/url]
amik spune:
am intrebat la farmaci de crema sanopil pt maini si unghii si s-au crucit farmacistele de parca le-am cerut luna de pe cer.ca cica nu se mai face de ani de zile!
de unde sa o cumpar, cici?tu stii ceva?
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
Freia spune:
ma uimiti cu preturile pt unghii false. eu le-am facut cu 500.000 cu tot cu manichiura, pus unghii, lac, aplicatii.
si au rezistat 4 zile si dupa ce le-am scos mi-am dat cu ulei de masline caldut. arata normal unghiile mele, si-au pierdut din luciu dar cu ulei de masline isi revin in 2 zile.
succes
Freia si
Alexa
Intram in legalitate
www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema
Raza de soare spune:
Stiti cat de mult se deterioreaza unghiile naturale, din cauza adezivului pt cele false?
Arata frumos, adevarat, dar... parerea mea este: mai bine unghii scurte, cu manichiura ingrijita, care arata muuuuuuult mai frumos decat cele de care oricum, toata lumea isi da seama ca sunt din plastic!
Apropos: la unele saloane in locul adezivului special, se foloseste super-glue, pt ca...tine mai bine. ![]()
Proaspat casatorita !
Foto
diadaniela spune:
Raza ,te inseli.
unghiile false aplicate la salon adevarat ,nu in cine stie ce bomba ,arata f. f bine si nu par de loc false.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Raza ,te inseli.
unghiile false aplicate la salon adevarat ,nu in cine stie ce bomba ,arata f. f bine si nu par de loc false.
Poate vorbeste ochiul format, in cazul meu...crede-ma, observ diferenta.
Apropos, de nurori ai uitat?
Proaspat casatorita !
Foto
Freia spune:
una e sa iti pui unghii false la ocazii si alta e sa o faci saptamana de saptamana.
la mine nu au observat decat cateva persoane ca sunt false, din cauza unui deget buclucas.
mi-a placut enorm cum au aratat maninile mele, dar unghiile mele nu tin asa lungi, din motive de casa si nu pot tasta la laptop neam cu ele, parca am scobitori.
Freia si
Alexa
Intram in legalitate
www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema
an-k spune:
Cele scumpe sunt cele aplicate (dintr-o bobita de gel sau acril se formeaza unghia falsa care imbraca unghia naturala, nu se cunoaste ca sunt false si nu se aplica cu lipici in cazul in care salonul foloseste sabloane de hartie), iar cele mai ieftine sunt cele care se lipesc si pe care le puteti cumpara si la magazin si aplica singure acasa.
Spic de grau, eu vorbesc despre pila de poliere nu cea normala (aici ii zice plier vijl) si arata cam asa... si am cautat pe google dar nu am gasit nici o poza, o sa-i fac o poza pilei pe care o am si o pun aici.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
carolinah spune:
quote:
Originally posted by amik
am intrebat la farmaci de crema sanopil pt maini si unghii si s-au crucit farmacistele de parca le-am cerut luna de pe cer.ca cica nu se mai face de ani de zile!
de unde sa o cumpar, cici?tu stii ceva?
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
Nu stiu daca esti din Bucuresti, dar eu mi-am luat Sanopil din Mega Image acum vreo luna si banuiesc ca nu era fabricata de ani de zile
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident