INSEMINARE

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Nu stiu ce am sa fac. Cred ca am sa deschid un capitol aspirante pesimiste sau foste aspirante optimiste care s-au lasat.
Am programare pe 27 la prof si vb atunci cu el, sa vedem. Eu am facut pe CM natural, fara stimulare. Din ce stiu eu, se fac doar 6 cu stimulare. Sa vad ce zice prof. Poate ca n-am ovocite. Poate ma stimuleaza de vreo 2 ori, ca daca-s mai multi foliculi, o avea macar unul ovocit. Daca nu, FIV, asta doar daca ma mai ajuta psihicul.
Se fac IA la Giulesti si in we, din cite stiu eu. Chiar ANIAST a facut dum. la Giulesti, daca nu ma insel.
Bafta si sa va vedeti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Andrada.P, eu am facut IA la Giulesti duminica seara la ora 7. O programasem de vineri, in urma monitorizarilor de Z11, Z13 si Z15.
nucutza, ce tinere de minte ai...

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Nucutza nu stiam ca ai facut numai pe ciclu natural. in cazul asta cred ca e bine sa incerci si cu stimulare. Eu iti doresc mult succes!!! Iar daca deschizi capitol Aspirante pesimiste, sa stii sa sunt prima care vin cu tine. M-am gandit si eu ca sunt zile din ce in ce mai multe in care nu mi-as gasi locul decat acolo.
Super veste ca se fac inseminari si in week end!

Aniast tu cu cine ai facut inseminare la Giulesti? Cat ai dat la embriolog si cat la ginecolog? Cat ai stat pe pat dupa inseminare? Iti tin pumnii sa fie cu noroc!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Fetelor stie vreuna dintre voi nr de tel de la Giulesti la care se fac programari pentru monitorizare si inseminare? eu am unul (316.12.77) dar intra faxul. Tocmai am aflat ca Cezara bucur nu e in tara la momentul cand fac eu inseminarea dar am inteles ca o sa fie Dr Cocei si din cate stiu de la voi e ok, nu?

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

nucutza, imi pare rau, dar capul sus , incepe o noua luna, o noua numaratoare. Sigur luna asta va fi cea cu noroc.
Da' sa stii ca vin si eu dupa tine daca deschizi vorba de pesimiste.

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Pentru IOANA TUGS : asteptam vesti bune de la tine...
Iti tin pumnii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Buna Fetelor! Eu am numarat 6 IAS pe stimulare cu Ovamit si au fost chiar luni cand am avut 3 foliculi si tot nimica. Joi (Z10) merg la monitorizare la dr. mea Bucur Cezara si poate in week-end (SE FAC INSEMINARI SI IN WEEK-END, LA ORICE ORA DUPA CUM S-A MAI SCRIS PE AICI!)mai fac o ISA fara stimulare ca asa vrea sotul sa nu ne oprim la nr. 6.....Nu stiu de ce.......Planul meu de viitor este: iulie in saptamana cu pricina am planificat deja concediul in Rhodos poate ma relaxez si o iesi ceva, daca nu cand zice dr. ca se poate prima tura bag primul FIV in septembrie, asta fiidca in pesimismul meu acut ma gandesc deja ca nu o sa imi iasa din prima si sa mai am timp anul asta de inca un FIV. Bani sunt, cariera, etc. dar ce folos ca nu ai cum sa-i folosesti in scopuri mai nobile: hainute, carucioare, suzete, etc.
Poate o veni si vremea noastra a pesimistelor intr-o zi ca eu una nici nu stiam cu ce se manaca FIV-ul pana anul trecut si vorba aia sunt destul de maricica (39 - de-abia impliniti pe 06.06.2006 - oare sa fie anul meu cu ghinion din cauza asta?)
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna, KITTA, bine ai venit printre noi !

Bravo voua, nu va lasati, ce daca e a 7-a incercare ! Pentru asemenea cauza nobila... merita cu siguranta...
Sunt cu totul de acord cu voi ca degeaba ai cariera, bani si alte realizari de genul asta daca simti ca iti lipseste o parte importanta din tine... Ca inca n-ai nici un rost... Ca familia ta nu e completa...
Eu am facut 2 IAS-uri pana acum si intentionez sa continui imediat ce va fi din nou posibil. Si cat de des va fi posibil... Si daca nu se intampla nimic pana prin octombrie-noiembrie trecem si noi la FIV, ca nu mai am rabdare...

Aaaaa, si voiam sa-ti spun : sa nu neglijezi posibilitatea ca in concediu sa se intample minunea... Atata vreme cat exista o sansa... Sa nu o desconsideri... (iti spun eu din proprie experienta) Asa ca... relaxati-va, odihniti-va si... Poate il convingeti pe BB sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Andrada.P, eu am facut IA la Giulesti cu dr. Cocei. Era 2 mil si am lasat 3. Nu a participat decat ea. Am stat pe masa ginecologica 5 minute dupa, dar cand am ajuns la masina tot drumul pana la Ploiesti am stat la orizontala. Multumesc mult pt incurajare.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!!!
Vin cu vesti!!! mi-a placut foarte mult la Med New Life, e foarte curat, intim si-ti da un aer de liniste, ca acasa, nu de spital. Dar cel mai mult mi-a placut de dr. Anca Gherasie, e foarte finuta, i-ti face o fisa care ramane la ei, ca sa nu te mai cheme sa vii tu cu dosarelul de fiecare data (cum i-mi facea Moisa) si mi-a zis ca luna viitoare facem inseminarea. Mi-a facut si un consult si o monitorizare si ma bucur ca sunt ok, dupa laparo, aveam un folicul de 19mm, azi z11 si vreo doi mai mici, dar toti pe ovarul drept. Eu am o trompa de calibru largit pe stanga si una filiforma pe ovarul drept, ambele permeabile, dar mai bine ar fi sa fac o inseminare cand ovulez pe stanga, pentru ca sunt sanse mai mari de reusita. Asa ca luna viitoare m-a chemat la monitorizare incepand cu z10, pentru ca eu ovulez deobicei in z12, sau z13 si sa fie programare, ca sa vina si embriologul in ziua respectiva. Asa ca luna asta slabe sanse sa se intample natural, mai ales pe trompa care e foarte subtire, astept luna viitoare si sper sa ovulez pe stanga, unde sunt sanse mai mari. Mi-a placut de ea, pentru ca nu a criticat pe medicii dinaintea ei si ca nu s-a speriat de faptul ca la laparo mi s-a descoperit un chist de 4cm de endometrioza. A zis a nu am de ce sa ma sperii si ca mai mult de 40% din femeile la varsta procreerii se confrunta cu endometrioza. Mi-a spus chiar ca a remarcat la majoritatea femeilor cu endo, o ovulatie foarte buna naturala si ca ea personal recomanda Difereline doar persoanelor cu o endometrioza severa si doar pentru pregatirea la FIV. A zis ca la mine nu e cazul si aveam in brate un dosar destul de gros, cu analize, vreo 2 HSG si le-a rasfoit pe toate, pina a ajuns la aceasta concluzie. Cred ca am stat vreo jumatate de ora la ea in cabinet si am platit 900.000 lei(600.000 prima consultatie si 300.000 monitorizarea), a doua oara e mai ieftin, asa am inteles. Eu m-am hotarat sa merg de acum incolo doar la ea si doar acolo, abia astept sa treaca luna asta si sa fac ISA luna viitoare.
P.S. M-am interesat si de pretul unui FIV la Med New Life - cu tot cu tratament ajunge max. la 3.500 EURO. Iar costul unei inseminari il stiti 4.000.000 lei. Mie mi se par preturile ok, la ce curat e si la ce aparatura au!http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput