INSEMINARE

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Ioana, imi pare rau ca nu s-a putut sa fie luna asta dar ma bucur ca n-ai venit dezamagita si de altele.
Fa-i masaj ovarului stang ca marmota vacutzei din reclamaca sa dea lapte bun. Glumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Aniast multumesc pentru info. am reusit ieri sa ma programez pentru monitorizare la Dr Cocei pentru ca Cezara Bucur nu va fi in tara la momentul ala. Sunt foarte multumita pentru ca tot cu ea voi face si inseminarea si am citit pe aici ca e un bun embriolog. Si eu ma gandisem sa-i las 3 milioane.

Ioana Tugs succes mult luna urmatoare!

toate fetele optimiste si pesimiste!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

fetelor,eu nu prea inteleg de ce te lasa doar 5 min dupa IA pe masa pt ca normal trebuie sa stai cel putin 20 de min.Inclin sa cred ca si acesta este un motiv de nereusita al IA.
Haideti sa va stric ziuasa zicem.
Am mai spus pe forum ca eu am facut 2 IA afara pt ca sotul meu lucra acolo,toul intra in asigurarile medicale.Sa va spun cum decurgea o IA acolo.Se incercau pina la 4 IA pe cale naturala-veneau rushii te programai pt echo in ziua 10 iar din ziua 11 faceai acasa teste de ovulatie ieseau pozitive dadeai telefon si la IA cu tine.Acolo era o camera speciala pt asa ceva curata,te descaltai la usa si iti dadeau papucei ei te asezai pe masa,sotul era linga tine tot timpul.Venea dr(am uitat sa va spun ca iti dadeau informatii despre gigeii inainte si despre tine)iti facea IA(nu trebuie sa mai spun ca personalul era super),iti dadea grija sa te relaxezi si sa stai cel putin 20 min pe masa(uneori ma lasau si 30 min)ca asta este una din cheile succesului.Mi se punea o muzica de relaxare si ramineam acolo cu al meu sot o jumatate de ora.Deci eu asa am reusit chiar daca gigeii au fost congelati,chiar daca nu faceam decit un echo.Citesc aici la voi si stiu si pe pilea mea ca facem tot felul de stimulari,echo si tot degeaba,oare de ce nu reusim mai frate?Am fost eu asa norocoasa acolo si aici totul sa dus..........,nu inteleg uneori.Am avut si am in continuare incredere in capacitatea ei ca dr in Protopopeasca caci culmea a facut practica tocmai la clinica de afara unde facusem eu IA,dar aici parca nu se da aceiasi importanta fertilitati parca.Auzi te duci sanatoasa la dr si te pricopsesti cu diferite micoze,si vrem sa intram in Europa.Vai de noi dragele mele numai Dumnezeu sa ne poarte de Grija,nu-i asa.Va tin pumni si va pup cu drag,iertati-ma pt pledoarie dar dupa tot ce citi simteam nevoia sa ma descarc.Sper ca nu v-am plictisit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

IOANA , ma bucur ca ti-a placut la Med-New-Life ; acuma nu ca acolo ar fi un loc unde sa te duci de placere (cum te duci la o plimbare in parc, sa zicem ) , dar macar daca tot trebuie sa trecem prin toate momentele astea (si ma refer mai mult la suferinta de a tot astepta sa se intample MINUNEA si a fi dezamagita cu fiecare Z1...) sa gasesti un loc unde sa te duci cu incredere...

Asa ca... MULT SUCCES luna viitoare ! Sa ne tii la curent !

Voiam sa te intreb daca atunci cand ti-a spus cat costa FIV ti-a zis si de posibilitatea de a obtine o reducere de pret in cazul in care donezi ovocite... Ca eu asa am inteles de la alte fete care au facut FIV acolo (asta e o informatie tot de pe forum).
Ma intereseaza subiectul si parca nu mai am rabdare 2 luni, pana o sa ajung eu acolo... Nu de alta, dar am inceput sa punem bani deoparte de ceva vreme (un an) si vreau sa stiu cam cum stam... Sa fac niste socoteli...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Luymultumesc de incurajari. Stiu cum sta treaba cu stresul, asa ca de-abia astept concediul.

Am o intrebare intrebatoare pentru voi. In ultimele luni CM meu tine f. putin in sensul ca max 2 zile si a 3 de inchidere si nici in cele 2 zile nu cine stie ce, mai mult chegulete decat lichid clar. Ce poate sa fie, din cauza tratamentului de stimulare. Bine, nici inainte nu prea ma dadea pe spate CM meu adica era cumintel, de-abia il simteam fara dureri de tavalit pe jos si max. 3-4 zile, da' macar era mai abundent.
Astept presupunerile voastre.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor !!
Luy multumesc pentru incurajari si pentru sfaturi! Eee..i nici chiar ca acasa nu pot sa spun ca m-am simtit, doar ca nu mai era stresul acela din spital, sau dintr-un cabinet inghesuit si aglomerat. Data viitoare cand o sa merg, o sa intreb de posibilitatea donarii ovocitelor si de pretul FIV-ului in onditiile respective, nu te uit. Eu acum astept, ca niciodata sa vina mai repede menstruatia si s-o iau de la capat cu o ISA. Eu care sunt abia in z12, ma gandesc la menstra, dar las' ca trece timpul si intre timp mai continui si cu taratamentul naturist.
Dj_mama ce masaj sa fac???!! Tu nu stii ca o luna produce ovocite un ovar si cealalta luna celalalt ovar? Ovuleaza amandoua doar la stimulare, dar eu nu veau sa fac, pentru ca mi-e frica sa nu mi se formeze vreun chist din nou. Deabia am scapat de chisturi si nu mai vreau. Luna asta ovulez pe dreptul, ovarul unde a fost chistul, iar luna viitoare sper sa ovulez pe stangul, pentru ca acolo e trompa aia buna, cu care am mai ramas gravi. Asa ca e mai complicat la mine, dar nu imposibil, deaceea vreau sa fac inseminari, ca sa nimeresc luna cu trompa, cu ziua ovulatiei......etc. Noroc va doresc la toate si sa ploua cu bebici pe aici pe la inseminari!!
Andrada.P multumesc mult! Si tie la fel i-ti doresc!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Fetelor am o intrebare: e prima luna cand fac stimulare si prima menstruatie in ultimii 10 ani, extrem de abundenta si cu foarte multe cheaguri (in adolescenta mi se intampla chestia asta in fiecare luna dar nu si de atunci). Credeti ca e din cauza stimularii? De la ce se formeaza cheagurile de obicei? Multumesc.
toate inseminaristele si le urez o zi minunata!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Kitty, ne luam de minuta: si eu 6 IA, dar fara stimulare si fara rezultate. Ma gindesc sa fac una si cu stimulare si dupa aia la FIV, sa vedem ce zice dr. si daca mai rezist psihic. Cred ca pb pe care le aveti voi (tu si andrada)sint de la stimulare. Eu nu am facut stimulare, dar luna asta am avut si eu cheaguri, ba ieri am avut unul chiar marisor. Am sa-i spun prof. cind ma duc la el.
Ioanatugs si eu stiam de faza cu o luna un ovar si cealalta celalalt, dar se pare ca nu-i chiar asa. Eu ma monitorizez din noiembrie in fiecare luna si se intimpla sa am folicul 2-3 luni pe acelasi ovar. La inceput, repet, fara stimulare, am avut vreo 2-3 luni cite 2 pe unul si 1 pe celalalt. Dar am inteles ca sint anumite luni, in special toamna, cind se intimpla sa foliculam mai mult. Depinde si de virsta, ca peste 30 se mai intimpla. Bietul org. cred ca se gindeste sa dea tot ce poate, poate se prinde si la el ceva. De asta la virste mai inaintate creste posibilitatea de gemeni, chiar natural.
Va pup pe toate si sa se indure DD si de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ioana, multumesc anticipat pt informatiile despre FIV-ul cu donare de ovocite. Te inteleg perfect cum e cu asteptarea urmatoarei Z1... Si eu o astept cu muuuuuulta nerabdare, mai ales ca acum nici nu stiu cand va veni aceasta Z1 . Sper ca in 2 saptamani sa am vesti bune
Stii ce e culmea ? Ca inainte sa ma preocupe subiectul BB, perioada menstruatiei era cea mai "urata" perioada a lunii, si daca s-ar fi putut sa "sar" peste zilele alea, as fi fost tare multumita... Acuma aceeasi perioada o astept cu infrigurare, deoarece inseamna un nou inceput, o noua speranta ... Hmmm... Ce concluzii ar trebui sa trag de aici ? Pana la urma totul depinde de perspectiva din care privesti lucrurile...
Asa ca fruntea sus, fetelor, nu va lasati, sigur ne asteapta pe fiecare dintre noi cate un ... Doar ca noua generatie se pare ca e mai fitzoasa, nu se lasa "prinsa" usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

fetelor,vreau sa va spun ca eu am facut stimulare cu menogon dar CM nu afost deosebit fata de ce aveam,doar ca nu mai este la 28 zile ci la 30 zile.Iar de ovulat si eu am ovulat la amindoua IA pe partea dreapta cu toata stimularea.Acum dr a zis sa fac acest HSG sa mai verifice trompele odata
Acum mai depinde si de organismul fiecaruia cred.
Va pup pe toate

Mergi la inceput